MusicSurvivor 3.Sezon | 2.Hafta

Tam puan alma ihtimali yüksek benden bana da biraz erken kullanmışın gibi geldi.

Bulamadan daha az iddialı bir parça
yabancı şarkılardan birisi kendisini kurtarsa sen bile elenebilirsin ozaman görürüm ben seni elindekileri çalar kendin dinlersin artık

aman beee geçen sezon ne koysak elenme tehrikesi var diye değiştirmek zorunda kalıyordum şimdi ise tam tersi ne koysak kaliteli diye değiştirmek zorunda kalıyorum yoklukta iyi birşey değilmiş bollukta ortası yok vlla

yabancı şarkılardan birisi kendisini kurtarsa sen bile elenebilirsin ozaman görürüm ben seni elindekileri çalar kendin dinlersin artık
Valla Heyecan'la elenirsem cidden çok üzülürüm günlük olarak dinlediğim Serdar şarkılarından biridir. Heyecan ve Canıma Minnet'i canım sıkılınca açar dinlerim keyfim yerine gelir.

Görecez bakalım halk ne diyecek benim daha iddialı şarkılarım mevcut senin gibi finallik şarkıları 2.haftadan kullanmıyorum.

Benim Dansöz şarkımı 2.haftada kullanmam gibi olmuş senin Çıkmaz Sokaklar'ı kullanman.

Aynen ilk 3 hedefim yok değil belli olmaz yani halkımızın zevki önemli
Sen puan aldın biraz düşük verek sana o zaman zaten geçen haftaki puanını beğenmedim gıcığım sana.

iyide cnm ya değiştir değiştir kalite düşürücez diye en son değiştirdiğimiz parçayla elenirsek ne halt yiyecem ben bu hafta yabancı şarkılardan birisi kendisi kurtardımı işte ozaman kimin eleneceği belli olmaz 🙂🙂🙂

Orası da var top sende artık belki de seni elemeye çalışıyoruzdur.

Ben mesela bazıları gibi korkup hayatta şarkı değiştirmem yarışma başlamadan planımı kurmuşumdur ona göre hareket ederim.
Bu gönderme sana değildi.

Bu haftaki şarkımı görmeyenler için yeniden paylaşıyorum. Gülben Ergen'in Türkiye Milli Takımımızın Avrupa maçlarına katılıyor olmasının şerefine Ege Çubukçu ile birlikte yorumladığı "Avrupa" şarkısı ile sizlerin karşısına çıkıyorum. 🙄

bence ben ciddiye almıyorum siz fazla basit alıyorsunuz şimdi bir şarkıcılara göz atalım sen deniz ben hariç kayahan cem karaca funda arar gibi tecrübeli elenmez diyebiliceğimiz kişiler var sonra kıraç toygar ışıklı emre aydın berkay gibi isimlerde elenmez diyoruz atiye gülben ergen göksel seksendört te elenmez desek
geriye 2 yabancı kalıyorki taylor sokak sanati iddalı parçayla kurtulur
batuhankaralar hızlı ve öfkeliden yine iddalı bir parça yok yani cnm kağıt üstünde şu şarkıcı elenir sen diyebiliyormusun birde bu ahfta 2 kişi gidicek hele 2 yabancıda kendini kurtardımı neler olur bence siz çok hafife alıyorsunuz elenmem diyorsunuzda kağıt üstünde kimse elenmemesi alzım ozaman kimi eleyecez biz

Son düzenleme:
Kimsenin elenmeyeceği garanti değil tabii ki bu hafta herkes iddialı gelecek biz kendi düşüncelerimizi söylüyoruz ama sen kendi bildiğini okumalısın bence bende iddialı parça çok diyorsan sıkıntı yok.

ayoll ben korktuğum için parça değiştirmiyorumki zaten ben parça kaliteli diye değiştiriyorum ama kime gönderme yaptığınıda anladım

özelden bir parça gödnericem sana bir baksana normalde 2.haftaya onu düşünüyordum ama 2 elemeden dolayı elenmekten korktuğum için kalitelere kaçtım işte 🙂🙂🙂