MusicSurvivor 3.Sezon | 2.Hafta

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Tekrardan merhabalar. 2.hafta ile yine beraberiz bakalım bu hafta kimler elenecek? Bu hafta iki kişi elenecektir.Dikkatli seçimler yapmayı unutmayın.

Sıralama:
DereceŞarkıcıYarışmacı
17Hüseyin KağıtYiğitt
16Cem KaracaBuraK

Final için alınan puanlar:

ŞarkıcıAldığı Puan
Göksel3
Toygar Işıklı2
Hande Yener1
Sunucular:

Bu haftanın sunucuları Kadir Doğulu,Berk Atan ve Tolga Sarıtaş olacaktır.

4ThqNMqd.jpeg

R-v9FGWA.jpg

Tolga-Sar%C4%B1ta%C5%9F-Murat-Biyografisi-Kimdir-3.jpg

OYLAMA:

Yarışmacılar:

YarışmacıŞarkıcı
AhmadGöksel
sokak sanatiTaylor Swift
batuhankaralarWiz Khalifa
EFE UYSALEmre Aydın
adımutlulukkBerkay
vadikızıFunda Arar
xemrexxxKıraç
dizi kolikGülben Ergen
denizz19Hande Yener
BullySerdar Ortaç
S.G.A.T.Kayahan
Çiğdem-Burcu Güneş
Billy KaneToygar Işıklı
ozgur2113Seksendört
OzaNAtiye
Jüriler:

Jüriler
Nisa
Tzira
HachiKo
berkann
cookies
Harunnn60(foruma geldikten sonra)
Maskeli Fedai
Aserat
BesaleT
Not : @Yiğitt isterse konuk jüri olabilir.

Not:Şarkılarınızı yarın 18.00'a kadar yollayabilirsiniz.

Not:Recap süresi 1 dakikadır.

Herkese başarılar :)

Önemli Not:
LÜTFEN ŞARKILARINI VE RECAP SÜRELERİNİZİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA BANA YOLLAYIN

Son düzenleme:
sunucular @dizi kolik ile tam benlik olmuş yalnız ama 4 tane olsa 2 şer pay ederdik 3 kişi olmamış birisini ortadan ikiye bölemeyeceğimize göre 1 sunucu daha ekle @Cengo :A:A:A

kadir doğuluyu sevmiyorum ben yaaa 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamıyor:F ben diğerini kapayım kadiriDE @vadikızı napıyorsa yapsın artık :A:A:A
Benim 2. seçeneğim oydu valla canım. Bende Tolga Sarıtaş'ı beğenmiyorum mesela. :X Kadir Doğulu niye öyle diyorsun ya çok güzel konuşuyor. 🙄 Oyunculuğunu da beğeniyorum ama yakışıklılık konusunda Berk birkaç adım önde, onun dışında Kadir'de çok iyidir yani. :J

neyi kızzz ne oluyor burdaaaa:D:D

:F:F:F:Fkadir doğulu kismeti dolu ne yapım onuı bne
Sunucuları kız. :F

Benim 2. seçeneğim oydu valla canım. Bende Tolga Sarıtaş'ı beğenmiyorum mesela. :X Kadir Doğulu niye öyle diyorsun ya çok güzel konuşuyor. 🙄 Oyunculuğunu da beğeniyorum ama yakışıklılık konusunda Berk birkaç adım önde, onun dışında Kadir'de çok iyidir yani. :J

tmm bende sunucumuz kadir doğuluyu diyorum işte:F:F

oooooo sende yakısıklışılığı çocuğu kapmıssın diğer çocuğuda yedeğe alıyorsun kadiride bize kakalamaya çalısıyorsun yolarım vlla:A:A:A

tmm bende sunucumuz kadir doğuluyu diyorum işte:F:F
Eklemeyi daha yeni gördüm. :X:T:

oooooo sende yakısıklışılığı çocuğu kapmıssın diğer çocuğuda yedeğe alıyorsun kadiride bize kakalamaya çalısıyorsun yolarım vlla:A:A:A
Yok canım niye kakalayım. :X Gerçekten beğeniyorum Kadir'i ben. :J Ama Berk'i daha çok. Neyse sen zaten Tolga Sarıtaş'ı almadın mı? Neyin davası bu şimdi? :A

Eklemeyi daha yeni gördüm. :X:T:

Yok canım niye kakalayım. :X Gerçekten beğeniyorum Kadir'i ben. :J Ama Berk'i daha çok. Neyse sen zaten Tolga Sarıtaş'ı almadın mı? Neyin davası bu şimdi? :A
ayoll tolgayı aldım evet ama sen onada göz koyuyorsun hatta yavas yavas kadiride yanasıyorsun utanmasan üçünüde alıp gidiceksin :F

neyse tolgayı alıp kaçayım ben sana belli olmaz :A:A:A

ayoll tolgayı aldım evet ama sen onada göz koyuyorsun hatta yavas yavas kadiride yanasıyorsun utanmasan üçünüde alıp gidiceksin :F

neyse tolgayı alıp kaçayım ben sana belli olmaz :A:A:A
Yok kızım ben Tolga'yı hiç beğenmiyorum ki. :X Onu söyledim zaten, benim 2. seçeneğim olsa Kadir'i seçerdim diyorum. :F Neyse onu da Melek aldı, kısmetlerimizi bağladık şurada 2 dakikada senin yüzünden, ah Çiğdem. :A

Yok kızım ben Tolga'yı hiç beğenmiyorum ki. :X Onu söyledim zaten, benim 2. seçeneğim olsa Kadir'i seçerdim diyorum. :F Neyse onu da Melek aldı, kısmetlerimizi bağladık şurada 2 dakikada senin yüzünden, ah Çiğdem. :A
hahaha çok alışma tatlım 3.haftada ne sunucular gelicek :A:A:A
ozaman bunların kıcına tekmeyi atar yenilerini alırız tabi diğer haftaya kadar :A:A:A

ayyyyyyyy canımmm benimmm al kadiri sen al kıyamam ben sanaaaa:D:D

hahaha çok alışma tatlım 3.haftada ne sunucular gelicek :A:A:A
ozaman bunların kıcına tekmeyi atar yenilerini alırız tabi diğer haftaya kadar :A:A:A
Bu arada @BesaleT'e katılıyorum @Cengo. Bu üçüncü sezonun finalini Hazal Kaya'mmm, Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yapsın. :love1:

ayyyyyyyy canımmm benimmm al kadiri sen al kıyamam ben sanaaaa:D:D
Kız yok ben Kadir'in derdin de değilim. :F Ay @Çiğdem-'e yakınıyorum burada iki dakikada hepimizin kısmetini bağladı diye. Belki bugün forumda yeni bir yakışıklı üye ile tanışacağız. :bhr: Ne malum? :A