MusicSurvivor 3.Sezon | 11.Hafta Sonuçları

Geç oldu biraz ama...

"Kal" şarkısına destekleriniz için çok teşekkürler. Kaç haftadır final puanını son anda kaçırırken bu kez ilk sıradan, hem de farklı şekilde almak çok güzel bir bayram hediyesi oldu.

@OzaN kal gerçekten çok güzel şarkı.
Gerçi o tarz şarkı dinleyecegini hiç tahmin etmezdim. Yabancı şarkı dinlersin diye düşünüyorum.

Eylül'de All-Star olacak işte Yalın'la katılacağım o zaman güzel puanlarını beklerim.

19:15'te başlayacakmış ben de Çarkıfelek izlemem de işte Serdar var diye bekliyoruz heyecanla.
ayy sırff serdar hatrına şu mehmet aliye katlanıyorum 1 saattir ayy vlla bu hafta tam puandan aşşağısıyla hakkkımı ödeyemezsin cnm

ayy sırff serdar hatrına şu mehmet aliye katlanıyorum 1 saattir ayy vlla bu hafta tam puandan aşşağısıyla hakkkımı ödeyemezsin cnm
Cidden çok itici şu mali ya ben de zor katlanıyorum ama Serdar için değer napalım.

Ay sanki zorla izlettirdim sana tam puan istiyor bir de.

Cidden çok itici şu mali ya ben de zor katlanıyorum ama Serdar için değer napalım.

Ay sanki zorla izlettirdim sana tam puan istiyor bir de.
aaa yalnız serdar yeni albüm olmasına rağmen ne söylerse tek başına söylüyor oradakıler hiçbir şarkısında serdara eşlik etmediler deli dana gibi zıplıyorlar arkada bir tane pembe elbiseli kız var sankı silah zoruyla oynuyor

herhangi bir zibidi çıksa her şarkısını ordakılerde bilir bağıra bağıra söyler serdara bukadar ilgisizlik sinirimi bozdu açıkcası adamın şarkısından tek kelime bile ağzını kııpırdatan olmadı🙂🙂🙂

Bir tek Nazlı eşlik etti saolsun o da Serdar'ın en büyük hayranı zaten.

Şarkılarının bilinmemesi normal ama ya albüm yeni sayılır sonuçta. Oradakiler Nankör, Korktum, Yerin Altı ve Çok Yazık Sana parçalarını nerden bilsin klip gelmedi ki sadece Serdar fanları bilir o şarkıları.

12. hafta konusu bugün açılsa çok iyi olurdu, hızlıca bitirirdik.

herhangi bir zibidi çıksa ama tüm herkes söylüyor adını hiö duymadığım erkek yada kadın şarkıcı beyaz show yada herhangi bir yere çıkıyor ayoll tüm herkes eşlik ediyor bağıra bağıra bu milleti anlamakta ben zorluk çekiyorum

aaaaa serdar yanındakı kadının söylediği bir şarkıyı türkçe şekilde söylicekmiş o kadınl birlikte single falanmı olucak tam bilmiyorum mehmet alinin yanında söylemiş ilk defa galiba ama sen biliyorsundur ne olduğunu

http://www.haberturk.com/magazin/he...308-serdar-ortac-otilia-brumayla-duet-yapacak

Şubat ayında çıkmış düet yapacakları haberleri ama ertelemişler demek ki single olacak sanırım evet.

Tatilden once bir de köy isi çıktı Yeni sunucunuz gelitoe

Gayet iyi ama Hande daha önde gibi .D