gül kokusu sevilmezmi kızz kokla miss gibi
Benim şarkımı daha çok seviyor ama vadikızıgül kokusu sevilmezmi kızz kokla miss gibi
Bilmem henüz karar veremedim.Bullycim hangi şarkıyı düşünüyorsun
Bence Bilsem ki ile gel elenebilirsinBilmem henüz karar veremedim.
Şu ana kadarki iki şarkı da iyi gibi.
1.5 saat sonra Star TV'deyiz ona göre Serdar Çarkıfelek'e geliyor.@Bully cigim senin tabiri ile starcı melundan sana güzel puanlar gelecek.
Bilsem Ki ile de elenebilirim Kuzu Kuzu örneği gözümünönünden gitmiyor @Maskeli FedaiBence Bilsem ki ile gel elenebilirsin
@vadikızı siz @Bully a finale kalırsanız ne yapacak acaba bilsemkiyi seviyorum diye yazı atmış sonradan kıvırmaya başladı hayır diye ama @Bully o yazıyı çoktan kopyalayıp çerçeve yaptırmış hanginize oy vericek öyle bir durum olursa hahahha düşün birbirinizeBenim şarkımı daha çok seviyor ama vadikızı
Aynen o yüzden şimdiden yollamanda yarar var Ahmad Acıyor ile geliyor1.5 saat sonra Star TV'deyiz ona göre Serdar Çarkıfelek'e geliyor.
Bilsem Ki ile de elenebilirim Kuzu Kuzu örneği gözümünönünden gitmiyor @Maskeli Fedai
gül kokusu sevilmezmi kızz kokla miss gibi
Tabiki benim şarkıma verecek benim final şarkımı da seviyor o Handeci
kıvırmadım ben sadece yazdığım yorumu unutmuşum yazmadım
Onun oyunun kime gideceğini biliyoruz şarkıların önemi yok.
Kim hangi şarkıyla gelirse gelsin ben elimdeki tüm şarkılara güveniyorum.Aynen o yüzden şimdiden yollamanda yarar var Ahmad Acıyor ile geliyor
Yani @vadikızı tam puanına adayım canım inşallah sende beğenmişsindir bende çok severimOnun oyunun kime gideceğini biliyoruz şarkıların önemi yok.
Deniz'in şarkısını daha çok seviyorum der olur biter.
Kim hangi şarkıyla gelirse gelsin ben elimdeki tüm şarkılara güveniyorum.
Bilsem ki hakkında farklı bir düşüncem var.
ayoll burcu veriyorya sana kırmızı gül artık sende bize bir güzellik yaparsın bu haftaaynen cnm aynen kırmızı gülü çok severim
ama ah ah bir veren olmadı be
ayoll burcu veriyorya sana kırmızı gül artık sende bize bir güzellik yaparsın bu hafta
@vadikızı bu hafta tam puan alamazsam senden çok üzüleceğimi bilmeni isterim
Ayy canımsın benim sen forumda yerin hep ayrıdır bende bunu bil olur muben vermeceğim gibi bir yorum yazmadım ama
bullycim hak neyse ona oy verirm ben başta söyledim serdarı sevmemOnun oyunun kime gideceğini biliyoruz şarkıların önemi yok.
Deniz'in şarkısını daha çok seviyorum der olur biter.
Kim hangi şarkıyla gelirse gelsin ben elimdeki tüm şarkılara güveniyorum.
Bilsem ki hakkında farklı bir düşüncem var.
Ayy canımsın benim sen forumda yerin hep ayrıdır bende bunu bil olur muo Çiğdem'e kanma sen gül mül vereceği yok sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?