Ah be Emre severler konuk jüri oldu keşke elenmeseydim.sssSeni niye elemek isteyeyim ki iddialı şarkı koyduğunda güzel puan aldın ama ne yazık ki erken kullandın o şarkıları.
Ah be Emre severler konuk jüri oldu keşke elenmeseydim.sssSeni niye elemek isteyeyim ki iddialı şarkı koyduğunda güzel puan aldın ama ne yazık ki erken kullandın o şarkıları.
Elenmesen finaldeydin belki de.Ah be Emre severler konuk jüri oldu keşke elenmeseydim.sss
Pardon aşkın yalanmış'la karıştırdım
Kesinlikle ya bir şarkı yüzünden yazık oldu, keşke Soğuk Odaları bu hafta kullansaydım.ssssElenmesen finaldeydin belki de.
Ama bu haftaki şarkım kıpır kıpır bir Serdar şarkısı tam senlik olacağını düşünüyorum.
Ah Efe ah final puanı alacam diye acele edersen olacağı o işte.Kesinlikle ya bir şarkı yüzünden yazık oldu, keşke Soğuk Odaları bu hafta kullansaydım.ssss
Şimdi kullansaydım herkesle birlikte bende çok iyi gelecektim final puanı alırmıydım bilemiyorum ama Emreyi bir şarkıyla yitirdim, şimdi şarkımı hazırlıyordum.sssssAh Efe ah final puanı alacam diye acele edersen olacağı o işte.
Ama daha Beren'ciğime tam puanlar verecektim ben.Uff kıyamam ben ona.[HASHTAG]#kralicefinale[/HASHTAG] .
@Bully sana özel gicikligim var o nedenle neyle gelsen kar etmez gibi ama yinede şansını dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?