Benim gibi mülayim bir insana yaptığın bu ağır ithamlardan utanmalısın.ayyyyy içinden neler düşnüüğünüde keşke okuyabilsek ben onu merak ediyorum en çok cnm
Benim gibi mülayim bir insana yaptığın bu ağır ithamlardan utanmalısın.ayyyyy içinden neler düşnüüğünüde keşke okuyabilsek ben onu merak ediyorum en çok cnm
bugün oy istiyordum ben ondan efe kullandı dedin bana bende mesajımı sildim@EFE UYSAL oy kullandın mı sen.
bugün oy istiyordum ben ondan efe kullandı dedin bana bende mesajımı sildim
senin sucun ben o aktifken alıcaktım oylarını sen kullandı diyince sildim mesajımı @EFE UYSAL ı bekleyelimSaftirikliğim üstümde imiş.Kullanmamış.ss
O gıcık da eleneni ben belirleyecem havalarına girip sona kalmasaymış oh olsun sana.senin sucun ben o aktifken alıcaktım oylarını sen kullandı diyince sildim mesajımı @EFE UYSAL ı bekleyelim
senin sucun ben o aktifken alıcaktım oylarını sen kullandı diyince sildim mesajımı @EFE UYSAL ı bekleyelim
Katılıyorum sana.O gıcık da eleneni ben belirleyecem havalarına girip sona kalmasaymış oh olsun sana.
Espri mi yaptın sen tam anlamadım uysal ve güldürmek arasında bir bağlantı kurmaya çalışıyorum şu an.
Espri mi yaptın sen tam anlamadım uysal ve güldürmek arasında bir bağlantı kurmaya çalışıyorum şu an.
Efe, uysal gelmezsen güldürürsün.Esprilerimi herkes çözemiyor öyle.
Olmamış mı.Efe, uysal gelmezsen güldürürsün.
Bu mudur
Çok kötüydü gerçekten.Olmamış mı.
Her esprime gülüyon, sonra kötü diyon.Çok kötüydü gerçekten.
Ama istemsizce güldüm.
Ay niye, güzel espriler yapıyorum.@Yiğitt temiz hava yaramamış sana.
Esprileri o kadar kötü ki buna gülüyorum ben ama sonuç olarak başarıyorsun güldürmeyi.Her esprime gülüyon, sonra kötü diyon.
Efe 2 sezon boyunca tüm şarkılarını beğendi ne hikmetse.ahhh @sokak sanati iyi puan bekliyordum ben @EFE UYSAL dan şarkımın güzel oldunu söylemişti onun oyu olmadığı için elenirsem oklavamı kafana geçirirm bugün hatırlatıyordum engelledin beni
ahhh @sokak sanati iyi puan bekliyordum ben @EFE UYSAL dan şarkımın güzel oldunu söylemişti onun oyu olmadığı için elenirsem oklavamı kafana geçirirm bugün hatırlatıyordum engelledin beni
Haticeye değil, netice bak bebeğim.Esprileri o kadar kötü ki buna gülüyorum ben ama sonuç olarak başarıyorsun güldürmeyi.
Efe 2 sezon boyunca tüm şarkılarını beğendi ne hikmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?