MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

Oylarımı kullandım.Herkese başarılar.

Atiye'nin sevdiğim sanatçı olması bu yarışmada ona yüksek oy verme şansını artırıyor.

Diğer şarkıcılardan daha çok şarkılarını dinlediğim Hande Yener'in bazı şarkıları dışında sevdiğim şarkıları olması onunda şansını artırıyor

Serdar Ortaç'ın iki üç tane sevdiğim şarkıları olduğuna göre şansı var.

Burcu Güneş'in "Biz aşkı meleklerden çaldık" dışında sevdiğim hiç bir şarkısı yok

@OzaN , @denizz19 , @Çiğdem- , @Bully

Bu arada Survivor All Star'da Atiye'yi kim seçti.
@sokak sanati , @GunesinOglu

Ayyy @EnveR oy kullanmasın kesin 1 vermiştir bana
Diyecek birşey bulamadım.
Sonuçları görünce görüşürüz seninle

Son düzenleme:
Survivor All Star değil @EnveR MusicSurvivor All Star.
Ozan devam ettirir her halde.

@Çiğdem- insanları etiketliyoruz ama oy atmıyorlar bu sıkıntıyı çözsen çözsen sen çözersin hadi yap bir şeyler

@Çiğdem- insanları etiketliyoruz ama oy atmıyorlar bu sıkıntıyı çözsen çözsen sen çözersin hadi yap bir şeyler
ayoll @denizz19 100 tane adam eklemiş içlerinden 2 tane oy atan olmamış deniz yüzündenmi acaba oy atmıyorlar amann kim uğraşıcak bununla diyip etiketi gören kaçıyormu acaba

Saf @Çiğdem- oy kullansınlar diye etiketliyorum zaar
millet senin yüzünden oy kullanmıyor ayoll etiketledin kişiden tam puan istiyorsun çocuk paçasını kurtaramıyor onlarda oy vermeyerek buluyorlar çareyi

sabahtan beridir kimi etiket yapsan bu şarkıyı sevmedim diyor sende yakasına yapışıyorsun nasıl sevmezsin ulan

onlarda senlemi uğraşıcam be diyip oy atmıyorlar @Bully @sokak sanati

1.sayfada şarkıların videosu var @sürgünüm bakabilirsin ama yine de yazayım ben...

Serdar Ortaç - Bilsem ki
Hande Yener - Ya Ya Ya Ya
Atiye - Yetmez
Burcu Güneş - Aşkın Beni Baştan Yazar