my için reytingler önemsiz melun20 reytinglik finalden bahsediyoruz.10 reytingliği alır aşağı.
Bu arada izlemeyeceksen git oyunu kullan.
ayyy 4 şarkıya 10 kişi oy göndermiş sadece yaa neden bu sefer bukadar yavaşladık 10 kişiden 4 kişi zaten biz yarışanlarızdır sadece 6 kişimi göndermiş 1 günde 4 şarkıya
Sonuçlar yarın geceye kalacak gibi oh olsun sana çatla.ayyy 4 şarkıya 10 kişi oy göndermiş sadece yaa neden bu sefer bukadar yavaşladık 10 kişiden 4 kişi zaten biz yarışanlarızdır sadece 6 kişimi göndermiş 1 günde 4 şarkıya
Şimd baktım finali 27 almış nasıl aşkımemnucusun.25'lik bölümleride vardı.Final 19 yada 18 aldı galiba.
@xemrexxx Çiğdem elensin mi.Hemen gönder oylarını..
İlgiyi çoğaltmak için başka yollar denemeliyiz.ayyy 4 şarkıya 10 kişi oy göndermiş sadece yaa neden bu sefer bukadar yavaşladık 10 kişiden 4 kişi zaten biz yarışanlarızdır sadece 6 kişimi göndermiş 1 günde 4 şarkıya
Şimd baktım finali 27 almış nasıl aşkımemnucusun.
Total 23 ab 27 ben doğru tahmin etmişim zaten reyting rekorlarını alt üst ediyordu.İlgiyi çoğaltmak için başka yollar denemeliyiz.
Bu arada konuyu 50 kişi görmüş.
@papuleoo, @DarkLeqenD sizde kullanmak istersen oyunu bekleriz.
Hadi beee.😱 @xemrexxx bak bak çatla.
@Çiğdem- All Star'da olmaz olur biter.@xemrexxx hemen yolla oyunu totoş.. Bak Anti MY'ci olurum büyük kaybedersin.
@mrt-06 sendende oyunu bekleriz. Biraz sabırsızız ama.
Sonuçlar nasıl @sokak sanati şuan
Total 23 ab 27 ben doğru tahmin etmişim zaten reyting rekorlarını alt üst ediyordu.
Sonuncu kadın mı erkek miÇok başa baş gidiyor. 1. ile sonuncu arasında 7 puan fark var.
Efsane demiyoruz boşa biz.Lan senin MY'ın hiç 20m reyting aldı mı.@xemrexxx
ayo lsen zaten anti my cisinİlgiyi çoğaltmak için başka yollar denemeliyiz.
Bu arada konuyu 50 kişi görmüş.
@papuleoo, @DarkLeqenD sizde kullanmak istersen oyunu bekleriz.
Hadi beee.😱 @xemrexxx bak bak çatla.
@Çiğdem- All Star'da olmaz olur biter.@xemrexxx hemen yolla oyunu totoş.. Bak Anti MY'ci olurum büyük kaybedersin.
@mrt-06 sendende oyunu bekleriz. Biraz sabırsızız ama.
Oha lan herkes risk altında şuan inanmıyorum 😱
bu durum normal bence çünkü kağıt üzerinden bu haftayı 1.olur diyebiliceğimiz kimse yok belkide bus ezon ilk defa bukadar favorisiz bir haftadayız 1 kişiye bile elenmez diyemiyoruz böyle bir hafta hiç yaşanmadı bu sezon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?