Sen yokken bu 6 hafta önce 4 puanla elenmekten kurtuldy.O değilde sen o kadar rakibi eleyip nasıl geldin beni şaşırtıyorsun.
Sen yokken bu 6 hafta önce 4 puanla elenmekten kurtuldy.O değilde sen o kadar rakibi eleyip nasıl geldin beni şaşırtıyorsun.
ayoll tek iyi şarkımız bu değildi herhalde buraya gelene kadar daha çok iyi şarkılar sunduk inş yarı finalide görürüz hak ettik bence 🙂🙂🙂O değilde sen o kadar rakibi eleyip nasıl geldin beni şaşırtıyorsun.
herzemlişah değil canım o, harzemlişahhaftaya parçam daha iddalı onuda seviceksin cnm bende sana bir kıyak yaparım 2-3 birşey ayarlarım anlarsınya
@herzemliişah son sıraya atmazsın inş bizi
bizi harcamamışsındır inş cnm 1 puan dısında hepsi olur bakalım bence 1 puanı alıcak aşrkıcı biz değiliz bu haftaherzemlişah değil canım o, harzemlişahinş bakalım. puanları verdim. ipucu vermicem.daha heyecanlı olsun. ama cidden kimi sonuncu yapsam diye çok düşündümyani eğer seni sonuncu yaptıysam bil ki öbürküler de senden çok önde değildi. serdar hariç hepsi birbirine yakındı
Eleneni ben belirleyecem.bizi harcamamışsındır inş cnm 1 puan dısında hepsi olur bakalım bence 1 puanı alıcak aşrkıcı biz değiliz bu hafta
inş bacım sonuçta veren el alan elde üstündür. iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir demişler ne de olsabizi harcamamışsındır inş cnm 1 puan dısında hepsi olur bakalım bence 1 puanı alıcak aşrkıcı biz değiliz bu hafta
Denizcim sana ne diyor.inş bacım sonuçta veren el alan elde üstündür. iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir demişler ne de olsa. damlaya damlaya da göl olurmuş.
bizi harcamamışsındır inş cnm 1 puan dısında hepsi olur bakalım bence 1 puanı alıcak aşrkıcı biz değiliz bu hafta
yalnız oyumu belli etmicem diye bildiğim tüm atasözlerini sıraladım ya lainş bacım sonuçta veren el alan elde üstündür. iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir demişler ne de olsa. damlaya damlaya da göl olurmuş.
Vayy uyanık şarkıyı sevenleri oy kullan diyor.@Ahmad senin de oylarını bekliyoruz sen de çok yarıştın bizle
komik misin .ssİyi iyi çalışın bakim siz.@Çiğdem- @denizz19 @Bully siz etikete devam.
@harzemliişah tatile gitti.
Bu arada Kanal D'de finali ile Aşkı memnu var.MY'nin finaline 1000 basar. sende izle @xemrexxx
Öyle bir niyetle paylaşmıyorum onlar da bizlerle yarıştılar herkesi etiketleyelim diyen sokak sanatıydı istemiyorsanız etiket yapmayızVayy uyanık şarkıyı sevenleri oy kullan diyor.
Şakadan diyorum alınma.Öyle bir niyetle paylaşmıyorum onlar da bizlerle yarıştılar herkesi etiketleyelim diyen sokak sanatıydı istemiyorsanız etiket yapmayız
komik misin .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?