Bizden geçti artık...@yatutarsa gelecek sezon olacak mısın.
@Bully acaba oradaki oyunu sonra silip kabul mu etsek.Zaten Deniz jüri olmak istemiyor.
bence @yatutarsa ikisi de yakın arkadaşı olduğu için oy kullanmak istemedi oyunu geçersiz hale getirdi ama sen oyu say bence@yatutarsa gelecek sezon olacak mısın.
@Bully acaba oradaki oyunu sonra silip kabul mu etsek.Zaten Deniz jüri olmak istemiyor.
Fark etmez kabul edebilirsin başka biri olsa itiraz ederdim ama rakibim kardeşim olduğu için sıkıntı yok.@yatutarsa gelecek sezon olacak mısın.
şş karıştırma ortalığıbence @yatutarsa ikisi de yakın arkadaşı olduğu için oy kullanmak istemedi oyunu geçersiz hale getirdi ama sen oyu say bence
Kabul etmezsen adam değilsin.@Bully smileyin hiç öyle demiyor.
yapımcıya hakaret bence diskalifiye edilmeliKabul etmezsen adam değilsin.
Ciddiyim ben kabul et 2 puanın hesabını yapmam Atacan'ıma karşı.
Samimiyetime inansın diye kışkırtıyorum.yapımcıya hakaret bence diskalifiye edilmeli
Hiçbir şey anlamadım bu cümlenden sonuç olarak kabul ettin mi etmedin mi onu söyleTamam totoş başkan.Ne kadar adaletli bir sunucu olduğum herkesin malumu.😎 Sırrım ise duygularımı işime yansıtmamam.@Bully yine profesyonel takıldırdın beni...
[HASHTAG]#BullyGoHome[/HASHTAG] hala konuşuyon mu sen.ssBugün boş kalmış konu up'latalım bakalım.
Şampiyon olursam sana armağan edecem.[HASHTAG]#BullyGoHome[/HASHTAG] hala konuşuyon mu sen.ss
inşallah ilerideki eşin yıldız tilbe gibi dans eder.ssŞampiyon olursam sana armağan edecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?