MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
tatlım ben senin yanındayım herzaman oklavamdan alabilirsins eni kızdıranların geçir kafasına

ahh ahh @mrt-06 yı bizde kuzu gibi çocuk biliyorduk yarışmanın büyük patronu çıktı

Yarı finaldeki olaydan daha yeni haberim oldu lütfen karalama yapacaksanız somut gerçeklerle gelin.

Bu dedikoduyu şakayla karışık ilk @Bully başlattı hatta ben de saçmala dedim kendisine.
Sonra Çiko yaydı.
Her zaman kardeşim ortalığı karıştırmak benim işim.

@dizi kolik Atacan'ın bir suçu günahı yok cidden lafı ortaya ben kendim attım sizin aranızın iyi olduğunu bildiğim için.

Kaybedeceğimi anlayıp gider ayak ortalık biraz karışsın dedim.

Yarı finaldeki olaydan daha yeni haberim oldu lütfen karalama yapacaksanız somut gerçeklerle gelin.

Bu dedikoduyu şakayla karışık ilk @Bully başlattı hatta ben de saçmala dedim kendisine.
Sonra Çiko yaydı.
Zaten kim benim safımda, kim değil belli değil ki.
@sokak sanati'na göre zorla kendimi juri yaptırmışım hemde sırf sana oy vermek için.
Şimdiki aklım olsa boş oy atardım, oylar bölünürdü.

Fark etmez, sen sonuçta seninle olan özelimizi döktün masaya. #AtacanaUcuncuSezonaKoltukAyırmayın

tatlım ben senin yanındayım herzaman oklavamdan alabilirsins eni kızdıranların geçir kafasına

ahh ahh @mrt-06 yı bizde kuzu gibi çocuk biliyorduk yarışmanın büyük patronu çıktı
Hiç sorma aşkım, kardeş dedik bağrımıza bastık. Meğerse içinde biriktirdiği bir yılanların öcü varmış şovipişikde.

Neyse sizin sohbetiniz çok iyi ama ben 3. sezona hazırlık yapavcağım.
Hadi kib.

Melek gibi çocuğum beni nelerle suçluyorsunuz.

Ay senin nifaklarını anladık zaten ama sen üstüne gitsen dahi onun itiraf edip benim özelimi söylemesini yediremedim şu an kendime canım. Aa neyin ne olduğunu anladık yoksa.

Neyse @mrt-06 sanırım o gün Show'da Evleneceksen Gel yerine Fox'ta Unutma Beni'yi izlediği için oradaki entrikalardan etkilenip düşünememiş olmasına veriyorum şu anki durumu.
Başka türlü açıklanacak durumu yok gözümde beyefendinin.

O saatte Unutma Beni'yi kaçırmam zaten.

Uff bir kadının avukata ihtiyacının olduğunuda ilk kez duydum.

ayyy ne oluyoruz yaaa @sokak sanati nin doldurusuyla @Bully a saldırdık sonra daha olayı anlamadan şimdide @mrt-06 nın başını yiyoruz ve halada olayı anlamış değilim ayol biz bu çocuklardan ne istiyoruz şuan hahaha @sokak sanati sensin bunların suçlusu

Hak aramak suçsa evet ben suçluyum.
Jürileri sorgulamak bir yarışmacı olarak en doğal hakkım.