MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
@dizi kolik sen benim neler çektiğimi bilemezsin finale çıkana kadar. Haftalardır sunucu @sokak sanati ve bazı üyeler tarafından [HASHTAG]#bullygohome[/HASHTAG] şeklinde aleyhime kampanyalar yapıldı, finale çıkmam kesinlikle istenmedi.

Ama ben Tarkan ve Mustafa Sandal gibi güçlü rakipleri eleyip finale çıkmaya başararak düşmanlarıma gereken cevabı verdim.

@sokak sanati sen hala konuşuyor musun bir sunucunun bir yarışmacıya evine git demesi ne demektir

Finale çıkmasan konuşmazdık.
Sertab çıksa Atacan'a yüklenirdik.

Ufff ne laka finalle sen kaşındın.
Gelmişsin dizi kolik neden jüri oldu demişsin. Birrde dizi kolik senden yana oluyor.
Kendisi istedi jürliği.

Ben finale çıkmadan önce de go home dediniz bana Atacan'a dediğinizi hiç hatırlamıyorum.

Biraz takılayım dedim sadece amma büyütüldü olay.

Bak @dizi kolik herkes Bully anlıyor.

Bencede Çiğdem. Senin o maşalı elini bir masaya koyarsın Bully'den yeller eser burada.
@Çiğdem- kız sokak şeysinin entrikalarına kanıp @Bully'e taraf alma. Gerçi Bully'de az değil, o da @mrt-06 ile nifak ekiyor arama. Yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal.
En iyisi önüne gelene yardır gitsin.

Ama yarı finalde ve finalde gerçekten iyi şarkılar seçmişsin. Bir Yalın sevmeyen olarak benim bile Yalın'ın beğendiğim şarkılarını seçmişsin.
Bu yarışmada sanatçılardan çok zaten seçimler daha önem taşıyor.

Başkan istifa, @sokak sanati istifa!

[HASHTAG]#BullyGoHome[/HASHTAG]

hahah ayy ben olayı bile anlayamadım tatlım @sokak sanati beni direk @Bully a laf atayım diye etiket yapmış bende kolaydan öyle yaptım

ama @Bully şunu demek istiyor laf aramızda yarı finalde @mrt-06 sezen olduğunu bilmediğin için bana kullandın finalde ise mrt-06 nn sezen olduüunu öürenip ona kullanmak için juri oldun diyor ayy bende kaırştırayım ortalıı ve kaçayım

Ahaha sonda ki tekme iyiydi.
Bende yarı finalde hiç sevmedim şarkıını.

Bence biz Bully ile bir olup sana yüklenelim yada bütün dünya kardeş olsun.

Hele bana öyle go molu mesajlar yazsaydınız yedirirdim valla o mesajları.
))))))

Yok yok iyi yapmışsın şekerim, bravo!

Ama ben cidden sırf Mert'e vermek için katılmadım yarışmaya ya, @sokak sanati yarı finalde gerek özelden gerek duvarımdan yardırdı, bende bari finalde juri üyesi olayım dedim. Ayrıca burada @mrt-06 ortalığı karıştırmış. Total işte, ortalığı entrikalarıyla bunaltmaya çalışıyor. Bunlara ancak @Bully inanır Fox vari entrikalardan bihaber olduğu için.
@sokak sanati'da destekçisi olur Atacan'ın.
Bozacının şahide şıracı.

#AtacanMSUcuncuSezonaKatılmadanElensin

Tebrikleri diğer konudan kabul ediyorum.

Ben ne yaptım şimdi bu işleri asıl kızıştıran @Çiğdem- dir ben tek bir mesaj bile yazmadım.

Ne dedikodu çıkardın be. Bazı gerçekleri anlatmak istemiyorum şimdi... :S

Tebrikleri diğer konudan kabul ediyorum.

Ben ne yaptım şimdi bu işleri asıl kızıştıran @Çiğdem- dir ben tek bir mesaj bile yazmadım.
Sen yarı finaldeki oylama mevzusunu herkese yayarsan olacağı bu Atacak efendi.
@sokak sanati

@Çiğdem- hadi hemcinsim, ben onun neden entrika çevirebildiğini anlıyorum
da bu iş Dallas meselesine döndü.
Ceyar çıktın @mrt-06 #ÜçüncüSezonİstifa

Yarı finaldeki olaydan daha yeni haberim oldu lütfen karalama yapacaksanız somut gerçeklerle gelin.

Bu dedikoduyu şakayla karışık ilk @Bully başlattı hatta ben de saçmala dedim kendisine.
Sonra Çiko yaydı.