oklavamı çıkarttırma sandıktan hatta mustime gümüş madalya falan verDediğim gibi yazmadım.
oklavamı çıkarttırma sandıktan hatta mustime gümüş madalya falan verDediğim gibi yazmadım.
Kandırdım seni.
Bak sen ya tekrar Music Survivor teklif ettiğinde bu cümleleri sana lokma lokma yediricem sokak şeysi.Xantier zaten jüri oluyordu. Dizikolik kendisi dedi bende kıramadım. Hiç öyle niyetle yapmadım biliyorsundur yani.ss
Çiğdem yok zaten şu aralar oklavayı almaya gitmiş olabilir. Bence susalım ve son oyun sessizliğine bürünsün ortalık.
Evet onun için teşekkür ederim. Acaba yarı finalde oy verirken Sezen'in Atacan olduğunu biliyor muydun merak ettim.Bak sen ya tekrar Music Survivor teklif ettiğinde bu cümleleri sana lokma lokma yediricem sokak şeysi.
@Bully aşk olsun sana da, bir önce ki yarı finalde sana vermiştim halk oyunda. 😛
Bak sen ya tekrar Music Survivor teklif ettiğinde bu cümleleri sana lokma lokma yediricem sokak şeysi.
@Bully aşk olsun sana da, bir önce ki yarı finalde sana vermiştim halk oyunda. 😛
Bilmiyordum ama bilsem de sana atardım.Evet onun için teşekkür ederim. Acaba yarı finalde oy verirken Sezen'in Atacan olduğunu biliyor muydun merak ettim.
Beni normalde yarı finalde davet ettin sen, ama zaman uyuşmazlığı yaşadığımız için ben o zaman juri olarak konuk olamadım, daha sonra final başlığını görünce jurili sistemdeysen seni kırmamak adına mesaj attım hepsi bu. Bu sor mı oluyor şimdi.Ama beni şey bırakıyor ortada o Bully. Bende sırrımızı söylemek zorunda kaldım.
İşte Kanal D egosu var şekerim. 1. olmazsa ne olursa olsun yayından kaldırır gibi sanatçıları da gözünden siliyor @BullyÜste baksana @dizi kolik . Prim verdik bile Kanal D'ciye.
Bu da ne biçim moderatör, ara bulucu olması gerekirken ara bozucu konumunda. Nifakları ek bakalım.
Ben aslında bu sezon juri koltuğunda olmak için biz yapımcı @Cengo ile görüştük ama benim foruma girememe süre zarfında yarışma zaten yarı finale kadar gelmiş. Umarım 3. sezonda hayranlarımın karşısına dolu dizgin çıkarım. Yeter artık 2 sezondur konuk juri olduğum canım aaa.İnşallah 3.sezonda finale çıkarsak sürpriz jürilerle karşılaşmayız yine.
Bu da ne biçim moderatör, ara bulucu olması gerekirken ara bozucu konumunda. Nifakları ek bakalım.
Gör bakalım bunları @Bully efendi, bir de bana yutturmaya çalışıyorsunuz yok hissiyat bilmem ne diye?😕 Ben yer miyim sence bu numaraları?
Ben aslında bu sezon juri koltuğunda olmak için biz yapımcı @Cengo ile görüştük ama benim foruma girememe süre zarfında yarışma zaten yarı finale kadar gelmiş. Umarım 3. sezonda hayranlarımın karşısına dolu dizgin çıkarım. Yeter artık 2 sezondur konuk juri olduğum canım aaa.
Sen mentionlama yapamıyorsun bak, @Çiğdem-'in nickini de yanlış yazdın. Ben ilk cümle de sana gönderme yaptım. Forum moderatörü değildi orada kast ettiğim, yarışmanın moderatörüydü. @Bully yanlış anlamasın şimdi. Seni alıntılayıp ona laf sokma gibi bir derdim yok.Kıskanıyorlar seni bence Esra. Çekemiyor bir moddan daha popi oluşunu. Bu Kaan Çiko'yada aynı çirkefliği yapıyor. Dimi @çiğdem-
Kıskanıyorlar seni bence Esra. Çekemiyor bir moddan daha popi oluşunu. Bu Kaan Çiko'yada aynı çirkefliği yapıyor. Dimi @çiğdem-
ayoll @Bully un şuankı süpermod havaları bana sökmez ben foruma geldiğimde kıyıda köşede duran gariban bir editördü o görüntüsünü unutmam ben