MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Xantier zaten jüri oluyordu.:( Dizikolik kendisi dedi bende kıramadım.:( Hiç öyle niyetle yapmadım biliyorsundur yani.ss

Çiğdem yok zaten şu aralar oklavayı almaya gitmiş olabilir.:F Bence susalım ve son oyun sessizliğine bürünsün ortalık.:F
Bak sen ya :X tekrar Music Survivor teklif ettiğinde bu cümleleri sana lokma lokma yediricem sokak şeysi. :ppp:

@Bully aşk olsun sana da, bir önce ki yarı finalde sana vermiştim halk oyunda. 😛

Bak sen ya :X tekrar Music Survivor teklif ettiğinde bu cümleleri sana lokma lokma yediricem sokak şeysi. :ppp:

@Bully aşk olsun sana da, bir önce ki yarı finalde sana vermiştim halk oyunda. 😛
Evet onun için teşekkür ederim. :A Acaba yarı finalde oy verirken Sezen'in Atacan olduğunu biliyor muydun merak ettim. :A

Evet onun için teşekkür ederim. :A Acaba yarı finalde oy verirken Sezen'in Atacan olduğunu biliyor muydun merak ettim. :A
Bilmiyordum ama bilsem de sana atardım. :X

Ama beni şey bırakıyor ortada o Bully.:( Bende sırrımızı söylemek zorunda kaldım.:F
Beni normalde yarı finalde davet ettin sen, ama zaman uyuşmazlığı yaşadığımız için ben o zaman juri olarak konuk olamadım, daha sonra final başlığını görünce jurili sistemdeysen seni kırmamak adına mesaj attım hepsi bu. :X Bu sor mı oluyor şimdi. :bağır:

İkili oynanıyor burda ya! Ben oynamıyorum, banane, küstüm! :ppp:

İnşallah 3.sezonda finale çıkarsak sürpriz jürilerle karşılaşmayız yine. :A

@dizi kolik karalamadada bir numarasın.:F Hay ağzına sağlık.:Z

Bully bu Ego yüzünden kaybetti bencede.:A
Bu da ne biçim moderatör, ara bulucu olması gerekirken ara bozucu konumunda. :A Nifakları ek bakalım. :F

Gör bakalım bunları @Bully efendi, bir de bana yutturmaya çalışıyorsunuz yok hissiyat bilmem ne diye?😕 Ben yer miyim sence bu numaraları? :J
İnşallah 3.sezonda finale çıkarsak sürpriz jürilerle karşılaşmayız yine. :A
Ben aslında bu sezon juri koltuğunda olmak için biz yapımcı @Cengo ile görüştük ama benim foruma girememe süre zarfında yarışma zaten yarı finale kadar gelmiş. :F Umarım 3. sezonda hayranlarımın karşısına dolu dizgin çıkarım. Yeter artık 2 sezondur konuk juri olduğum canım aaa. :F

Bu da ne biçim moderatör, ara bulucu olması gerekirken ara bozucu konumunda. :A Nifakları ek bakalım. :F

Gör bakalım bunları @Bully efendi, bir de bana yutturmaya çalışıyorsunuz yok hissiyat bilmem ne diye?😕 Ben yer miyim sence bu numaraları? :J

Ben aslında bu sezon juri koltuğunda olmak için biz yapımcı @Cengo ile görüştük ama benim foruma girememe süre zarfında yarışma zaten yarı finale kadar gelmiş. :F Umarım 3. sezonda hayranlarımın karşısına dolu dizgin çıkarım. Yeter artık 2 sezondur konuk juri olduğum canım aaa. :F

Kıskanıyorlar seni bence Esra.:F Çekemiyor bir moddan daha popi oluşunu.:A Bu Kaan Çiko'yada aynı çirkefliği yapıyor.:A:F Dimi @çiğdem-

Kıskanıyorlar seni bence Esra.:F Çekemiyor bir moddan daha popi oluşunu.:A Bu Kaan Çiko'yada aynı çirkefliği yapıyor.:A:F Dimi @çiğdem-
Sen mentionlama yapamıyorsun bak, @Çiğdem-'in nickini de yanlış yazdın. :F Ben ilk cümle de sana gönderme yaptım. Forum moderatörü değildi orada kast ettiğim, yarışmanın moderatörüydü. :A @Bully yanlış anlamasın şimdi. :X Seni alıntılayıp ona laf sokma gibi bir derdim yok. :A

Sen mentionlama yapamıyorsun bak, @Çiğdem-'in nickini de yanlış yazdın. :F Ben ilk cümle de sana gönderme yaptım. Forum moderatörü değildi orada kast ettiğim, yarışmanın moderatörüydü. :A @Bully yanlış anlamasın şimdi. :X Seni alıntılayıp ona laf sokma gibi bir derdim yok. :A

Hadi yaa.:F Olsun herkes Bully'ye demiş zanneder.:A Hak verirler sana.:A

ayoll @Bully un şuankı süpermod havaları bana sökmez ben foruma geldiğimde kıyıda köşede duran gariban bir editördü o görüntüsünü unutmam ben :A:A:A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,171
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961