Şaşırmadım açıkçası.
Şaşırmadım açıkçası.
Oh canıma diğsin.
Şaşırmadım açıkçası.
ayolll bu yarışmada birşeyler dönüyor bence sezeni @Yiğitt ve ben destekliyoruz yalına oy vermişiz @EFE UYSAL yalını destekliyordu oda gitmiş sezene oy vermiş ayy neler oluyor burada
Aynen gız birşeyler var burada.ayolll bu yarışmada birşeyler dönüyor bence sezeni @Yiğitt ve ben destekliyoruz yalına oy vermişiz @EFE UYSAL yalını destekliyordu oda gitmiş sezene oy vermiş ayy neler oluyor burada
Yalın'a bir operasyon yapıldığı bariz belli.
senin şu kaplumbağa fotoların neredeHadi biraz hızlansan annem yemeğe çağırıp duruyor zaten koltuğa vişne suyu döktüğümden beri kızgın.
%52 Sezen AksuDiyarbakır'dan bir görüntü ekranlara geliyor. Biraz zor gçrüyorum ama Yalın diyor @Maskeli Fedai .
Durumu dengeleyen oy Diyarbakır'dan geldi..
Puan Durumu;
Sezen Aksu 45
Yalın 44
Son 2 oylama
senin şu kaplumbağa fotoların nerede
%52 Sezen Aksu
%49 Yalın
2013 Survivor'da Irmak ve Bennu oylaması böyle olmuştu.
Xantier ve dizi kolik Sezen'e kafadan puan verirler zaten nerden çıktı onları jüri yapma fikriDiyarbakır'dan bir görüntü ekranlara geliyor. Biraz zor gçrüyorum ama Yalın diyor @Maskeli Fedai .
Durumu dengeleyen oy Diyarbakır'dan geldi..
Puan Durumu;
Sezen Aksu 45
Yalın 44
Son 2 oylama
De get şurdan.
@mrt-06 oylama biraz atraksiyonlu geçsin işte.
Bence şakası bile hoş değil Kaan.Xantier ve dizi kolik Sezen'e kafadan puan verirler zaten nerden çıktı onları jüri yapma fikri
Niye canım programın adında Music''Survivor'' varÇene çalma kız. 53 geçe başladık. 1 saat olmamış.
Ne alaka şimdi.Burada da Survivor konuşursak bizi öldürürler.
Aynen yaa Bu Irmak hani geliyordu.
Telefondayım şimdi.senin şu kaplumbağa fotoların nerede
Hadi artık Bully'nin elendiğini söyle bana.İtalya'dan bir zarf ulaşıyor elimize hemde noter imzalı.Acun'un imzaya benziyor biraz.
@Tzira oyunu Sezen Aksu'dan yana kullanıyor.
Puan durumu son oya kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?