O kadar iyi sanatçı arasından Yalın? 😱Beğenemedin mi la bebe
O kadar iyi sanatçı arasından Yalın? 😱Beğenemedin mi la bebe
aa demiştim ben fark yok diye sezen bu final puanı avantajıyla anket oylamasındakı yalının sütünlüğünü kırmış oldu
Siz çok hafife almışsınız canım Yalın'ıO kadar iyi sanatçı arasından Yalın? 😱
Halk oylamada cevabını verecek.Siz çok hafife almışsınız canım Yalın'ı
Halk cevabını verdi ve Yalın dedi.Halk oylamada cevabını verecek.
halkın yalın demesi hiçbir işe yramadıkı cnm sezenin 5 puan avantajıyla halkın yalına veriği oylar çöpe gitti ve şuanda @mrt-06 sana fark atmaya başladıHalk cevabını verdi ve Yalın dedi.
Ama jüri Sezen diyecek sanki. ss
İnş.Halk cevabını verdi ve Yalın dedi.
Ama jüri Sezen diyecek sanki. ss
Sana fikrini soran oldu muhalkın yalın demesi hiçbir işe yramadıkı cnm sezenin 5 puan avantajıyla halkın yalına veriği oylar çöpe gitti ve şuanda @mrt-06 sana fark atmaya başladı
ayıp ayıp juriden benden başka destekcin yok yaptığına bakSana fikrini soran oldu mu
Madem destekçisin moral bozma.ayıp ayıp juriden benden başka destekcin yok yaptığına bak
hahah zalim parçasıyla araba yda dudu ya kaybetsen ozaman birşey olmazdı ama başka aşrkıya kaybetmen kesinlikle utanç ve rezillik olucak yalın seni hiç affetmeyecek cnmMadem destekçisin moral bozma.
Dur bakalım açılacaz bence sokak sanati totoşu bilerek önce Sezen'e oy atanları veriyordur moralim bozulsun diye
ayoll bencede @mrt-06 gelsin sanki seninle ben yarışıyorum gibi hissediyorum şuan olayın içinde en çok ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?