MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

Fazla ciddiyet sağlığa zarar.

Bu haftaki şarkım Cumhuriyet hakkında ne düşünüyorsun

Ben de basın açıklamamı yapayım bari.

Yarışmada bu sezon ikinci şansımı elde ettikten sonra Musicsurvivor Panorama'da bana sorulan sorulardan biri de "Sen başkası için yarışmadan çekilir miydin?" sorusuydu, ben de eğer çekilmemi gerektirecek bir durum olursa çekilebileceğimi söylemiştim. Aslında bu sezon ikinci şansı elde edemeseydim 3. hafta elenecektim, 2. şansla da 9. haftaya kadar kazasız belasız gelmek nasip oldu. Elenmenin kıyısından çok döndüm, ama ben de zaten çok iddialı değildim. Her hafta şarkılarımı kafadan seçiyorum, öyle önceden playlist hazırlama gibi bir durumum yok. Böyle düşününce aslında bu zamana kadar iyi bile geldim.

Geçen hafta da @Çiğdem- elendi, ki ben açıkçası elenmesini beklemiyordum. Mustafa Sandal yarışma boyunca çok yüksek puan verdiğim bir isim değildi, ama yine de bence 8. haftada elenmesi sürpriz oldu. @Çiğdem- yarışmaya baya renk katan birisi ve yarışma sonrası yazdıklarından da kırgın olarak ayrıldığı çok belli oluyordu. Üstelik yarışmaya da iyi hazırlanmış, finale kadar parçalarını belirlemişti. Yani belli ki bu yarışmaya gereken önemi veriyor. Bunu görünce ben de onun verdiği öneme ve hazırlıklarına olan saygımdan çekilmeyi teklif ettim, sırf @Çiğdem- için değil, aynı durumda başka birisi olsa yine aynı şeyi yapardım. O da yeniden yarışmak istediğini söyledi. Ben de @Cengo 'ya çekileceğimi söyledim, çünkü sonuçta yapımcı olan o ve onun verdiği kararlara boynum kıldan ince. İlk başta kabul etmedi, öyle olunca ben de 9. hafta için şarkımı belirledim. Fakat bu akşam karar değişti ve ben yarışmadan çekildim, benim yerime @Çiğdem- yarışacak.

Sonuç olarak @Çiğdem- de yarışmaya küsmesin diye ben çekilmiş bulundum. Benim zaten finale kadar gelme şansım yok denecek kadar azdı. Yarışmadan çekildim, ancak uzaktan takip etmeye devam edeceğim, sonuçta forumun ortak olarak eğlenebildiği belki de tek şey bu yarışma çünkü.

@Tzira çok güzel bir davranış sergiledin başkası olsa yapmazdı
herhalde böyle birşeyi iyi bir kalbin varmış 😉😉

Valla ne diyim çok çok güzel bir davranış [emoji122] [emoji122] [emoji122] gerçekten senin yerinde olsa birisi bu güzel davranışı yapmazdı.
) böyle iyi insanların forumda aramızda olmasi büyük şans gerçekten
[emoji106] [emoji106] çünkü bu devirde herkes kendisini düşünüyor, kime ne olmuş hiç önemli değil.

Fazla ciddiyet sağlığa zarar.

Bu haftaki şarkım Cumhuriyet hakkında ne düşünüyorsun
zirve için çok iddalı olmasada cumhuriyette güzel bir yalın parçasıdır benden iyi puan alabilir şuana kadar paylaşınlara bakıyorum
mustafa ceceli teoman yıldız tilbe yalın 4lüsü ilk 4 mü oluşturucak gibi görünüyor @EFE UYSAL @S.G.A.T.
bu 4 lüyü benim listemde bozarsa tarkan bozar iyi olursa ilk 5 im bu şarkıcılardan oluşabilicek gibi görünüyor 🙂🙂🙂

@S.G.A.T. Çok iddialı gördüm seni.
Teo'yu seviyorum. Ne şarkıların kaldı başka. Yazsana.

@S.G.A.T. Çok iddialı gördüm seni.
Teo'yu seviyorum. Ne şarkıların kaldı başka. Yazsana.
Bir şey kalmadı

Gerçi ben de pek iyi kullanamadım Teo`yu.Paramparça,Haziran,Kupa Kızı ve Sinek Valisi bu 3 şarkıyla devam etmeyi düşünüyorum.Dediğim gibi Teo pek sevilmiyo.Elene de bilirim.En iyilerle devam edicem.Nereye kadar giderse artık)

Aynen şansız az Teo ile.
Diğerleride çok iddialı. Muhtemelen çok ilerleyemezsin ama ben Rihanna ile ilerlemiştim ve final gördüm. şansın çokda az değil.

Aynen şansız az Teo ile.
Diğerleride çok iddialı. Muhtemelen çok ilerleyemezsin ama ben Rihanna ile ilerlemiştim ve final gördüm. şansın çokda az değil.
1.sezon çok güçlü değildi cnm sıla düşük parçalarla bile her hafta ilk 3 olup şampiyon olmuştu

denizde yok rahat rahat konuşabiliriz artık

Aynen şansız az Teo ile.
O zaman nasıl bir durum vardı bilmiyorum ama şimdi bayaa iddialı isimler var, öyle büyük bir hedef de yok aklımda.Zaten yarışmaya da da son anda Cengo`nun teklifiyle katıldım.1 gün önceye kadar yarışmanın varlığından haberim yoktu hatta,ama iyi ki katılmışım güzel bir proje

zirve için şarkı koymanın bence zamanı geldi strateji yaptığım için musti şuana kadar yarışmada zayıf kaldı yanı favorilerden birisi olduğunu hissettirip ağırlık koyamadı,yarışmada bizde varız demenin zamanı geldi.
2011 yılında digital platformda en çok satış yapan parça olup
2012 yılında kral müzik ödüllerinde müyap digital şatış ödülünü kazandı.herkese başarılar

@Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey @xemrexxx @ozgur2113 @OzaN @Yakamoz-Asi
@sokak sanati @Ahmad @Reytinger @Aserat @Yiğitt

forum yine yavaş mesajlarım yavaş gidiyor ya biraz bekleyip şarkımı öyle atcam