MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

gerçekten @Tzira neden çekildi(b)
Neden çekildi @Cengo?

@Tzira, senin adına da üzüldüm. Bir süre daha yoluna devam edeceğini düşünüyordum, kısmet değilmiş.

@Çiğdem-, sen de çok ballısın gerçekten. :X
ben juri olmaktan vazgeçip survivordan uzak kalmak kararımı açıklayıp veda etmiştim @Tzira da 2.şansını bana vermeyi teklif etti final hedefim yok elin bana göre daha iyi yerime yarışabilirsin dedi bende çok naz yapamadım 🙂🙂🙂

ben juri olmaktan vazgeçip survivordan uzak kalmak kararımı açıklayıp vea etmiştim @Tzira da 2.şansını bana vermeyi teklif etti final hedefim yok elin bana göre daha iyi yerime yarışabilirsin dedi bende çok naz yapamadım 🙂🙂🙂
Bu sefer şansını iyi değerlendir de, elendiğinde ortalığı yıkma üzüntüden. :F

@Çiğdem- çok sevindim. :bhr: Çok üzülmüştün ve senin adına çok sevindim.:Z
Kendi adımada sevindim. 1 verecek isim aramakta zorlanmayacağım artık. :A

@Tzira sende gönüllerin sampiyonusun.:bhr: Çok güzel bir karar vermişsin.

Bu sefer şansını iyi değerlendir de, elendiğinde ortalığı yıkma üzüntüden. :F
geçen yıldan dersimi aldım ben @Cengo ya destek dısında sorun çıakrmıyorum bu yıl öyle olay çıkarmadım sadece yarışmadan uzak kalma kararımı açıklamıştım çünkü juri oalrak yarışmayla ilgilensem aklıma gelicekti bu durum oyüzden uzak kalmak istemiştim ama yarışma benden kurtulamıyor :A:A:A

geçen yıldan dersimi aldım ben @Cengo ya destek dısında sorun çıakrmıyorum bu yıl öyle olay çıkarmadım sadece yarışmadan uzak kalma kararımı açıklamıştım çünkü juri oalrak yarışmayla ilgilensem aklıma gelicekti bu durum oyüzden uzak kalmak istemiştim ama yarışma benden kurtulamıyor :A:A:A
Daha doğrusu millete psikolojik baskı kuruyorsun. :A

Mustafa Sandal'ın dönmesine sevindim. Güzel şarkılar seçip yerini sağlamlaştır artık. :X

Daha doğrusu millete psikolojik baskı kuruyorsun. :A

Mustafa Sandal'ın dönmesine sevindim. Güzel şarkılar seçip yerini sağlamlaştır artık. :X
bu seferde elenirsem bu sefer juri olmaktan kaçmıcam çünkü bir kaç iyi parça kullanmış olucam bu sefer okadar üzülmem yanı elenirsem yine yarışma benden kurtulmaz juri olurum :A:A:A

@Tzira hemşerim olur bu arada ve kız dayanışması diyelim tekrardan çok teşekkürler yarışmayı kazanırsam kupamı ona hediye edicem🙂

bu seferde elenirsem bu sefer juri olmaktan kaçmıcam çünkü bir kaç iyi parça kullanmış olucam bu sefer okadar üzülmem yanı elenirsem yine yarışma benden kurtulmaz juri olurum :A:A:A

@Tzira hemşerim olur bu arada ve kız dayanışması diyelim tekrardan çok teşekkürler yarışmayı kazanırsam kupamı ona hediye edicem🙂
Hayırlısı bakalım. :X

@Çiğdem- çok sevindim. :bhr: Çok üzülmüştün ve senin adına çok sevindim.:Z
Kendi adımada sevindim. 1 verecek isim aramakta zorlanmayacağım artık. :A

@Tzira sende gönüllerin sampiyonusun.:bhr: Çok güzel bir karar vermişsin.
ayy zaten senin sunuculuğunda elenmiştim ben :ppp::ppp::ppp:
benden ve mustimden uzak dur umutsuz vaka :F:F:F

@Tzira ya çok teşekkür ediyorum herkes nekadar üzüldüğümü biliyor ama kesinlikle bir etkim olmadı cengoda şahit tzirada daha önceden elenmiş potterheadın yerine 2.şans kazanmıştı ve bu 2.şansını bana kendi isteğiyle vermek istedi geçen yılda bu 2. şans olayları bende ve @Harunnn60'da olmuştu bu yılda tzira ve bende yine 2 kez oldu kendisine 2.şansını bana 2.şans olarak verdiği için teşekkür ediyorum:bhr:
tabi ne var ne yok ortaya saçtım hafta hafta tüm pilanlarımı açıkladım oyüzden baştan sona haftalık pilanlarımı değiştiricem herkese başarılar :bhr:
@Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey @ozgur2113 @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Ahmad @Reytinger @Yiğitt @Aserat
@xemrexxx
Yeniden hoşgeldin yarışmaya. :A

Musti'nin zamansız elenişi üzmüştü beni. Ama bu haftadan itibaren tüm şarkıların iddialı olacak. O şarkılardan biriyle elensen bile içinde kalmamış olur en azından. :D

bengünün taktik şarkısını seven varmı ya
@Ahmad @Cengo @Bully ve diğerleri
Mesajını sonradan düzenlediğin için etiket bildirimi gelmedi bana.

Taktik fena şarkı değil ama diğer şarkıları da görmek lazım tabii. :)

Musti'nin zamansız elenişi üzmüştü beni. Ama bu haftadan itibaren tüm şarkıların iddialı olacak. O şarkılardan biriyle elensen bile içinde kalmamış olur en azından. :D
şimdi insan düşünmeden edemiyorki o parçalara dokunmadan
elenince yani kötü bir durum sen 8.hafta elenseydin mesala benim piskolijimin aynısı sendede olurdu 🙂🙂🙂

şimdi insan düşünmeden edemiyorki o parçalara dokunmadan
elenince yani kötü bir durum sen 8.hafta elenseydin mesala benim piskolijimin aynısı sendede olurdu 🙂🙂🙂
Final hedefleyen biri olarak üzülürdüm tabii ama senin kadar bunalıma girmezdim napayım yani ucunda ölüm yok ya. :D

Bu saatten sonra kim elense yazık olacak.

Final hedefleyen biri olarak üzülürdüm tabii ama senin kadar bunalıma girmezdim napayım yani ucunda ölüm yok ya. :D

Bu saatten sonra kim elense yazık olacak.
ben 2 sezondur yarışmayı en ciddiye alan kişiyim çok gerçek gibi yaşıyorum yarışmayı ben geçen yıl hedefim olmamasına rağmen avrille elenincede çok üzülmüştüm ama juri olup teselli bulmustum bu seferde teselli bulurum sandım ama hedefim büyük oldundan 1 haftayla final kaçırmıs gibi hissettim yarışmayıda çok ciddiye alıyorum ucunda ödül varmış gibi yaşıyorum daha doğrusu :F:F:F

Sevmem. Daha güzel şarkılar var..
yakamoz tşkler cevap verdiğin için 😉değerlendirme
yapacamda o yüzden sordum😉

Mesajını sonradan düzenlediğin için etiket bildirimi gelmedi bana.

Taktik fena şarkı değil ama diğer şarkıları da görmek lazım tabii. :)
cevap için tşkler sağol kafamda değerlendirme yapııyorum
bir kaç düşünce alım dedimde😉

@Tzira ve @Cengo ya tekrar teşekkürler ayrıca 2 sezonda bu olay 4 kez yaşanıyor 1.sezonda ben ve harun tekrar dönmüştük
bu sezonda tzira ve ben tekrar döndük ve 4 tekrar dönme olayındada hiçbir yarışmacı arkadaş birşey demedi aksine sevindiler bu çok önemli bence 🙂🙂🙂

şarkımı yarın atarım şimdi yatıcam elendim diye tüm pilanlarımı ortaya dökmüştüm elimde parçaları bilseler bile hangi hafta hangisini koyucağımın pilanı sadece bende kalmalı oyüzden haftalık programımı baştan sonra bir karıştırıp yenileyip değiştiricem yarında paylaşırım herkese iyi geceler 🙂

@Çiğdem- Mustafa Sandal`ın daha diyecek sözü vardı,dönmesi iyi oldu.İyi kullan bu şansı :) [emoji6]
@Tzira Duman grupta pek sevilmiyormuş,Eski Köprünün Altında`yla elenmiştin.O şarkıyla eleniyorsa Duman final göremezdi demek ki.