gerçekten @Tzira neden çekildi
ben juri olmaktan vazgeçip survivordan uzak kalmak kararımı açıklayıp veda etmiştim @Tzira da 2.şansını bana vermeyi teklif etti final hedefim yok elin bana göre daha iyi yerime yarışabilirsin dedi bende çok naz yapamadım 🙂🙂🙂
Bu sefer şansını iyi değerlendir de, elendiğinde ortalığı yıkma üzüntüden.ben juri olmaktan vazgeçip survivordan uzak kalmak kararımı açıklayıp vea etmiştim @Tzira da 2.şansını bana vermeyi teklif etti final hedefim yok elin bana göre daha iyi yerime yarışabilirsin dedi bende çok naz yapamadım 🙂🙂🙂
geçen yıldan dersimi aldım ben @Cengo ya destek dısında sorun çıakrmıyorum bu yıl öyle olay çıkarmadım sadece yarışmadan uzak kalma kararımı açıklamıştım çünkü juri oalrak yarışmayla ilgilensem aklıma gelicekti bu durum oyüzden uzak kalmak istemiştim ama yarışma benden kurtulamıyorBu sefer şansını iyi değerlendir de, elendiğinde ortalığı yıkma üzüntüden.
Daha doğrusu millete psikolojik baskı kuruyorsun.geçen yıldan dersimi aldım ben @Cengo ya destek dısında sorun çıakrmıyorum bu yıl öyle olay çıkarmadım sadece yarışmadan uzak kalma kararımı açıklamıştım çünkü juri oalrak yarışmayla ilgilensem aklıma gelicekti bu durum oyüzden uzak kalmak istemiştim ama yarışma benden kurtulamıyor
bu seferde elenirsem bu sefer juri olmaktan kaçmıcam çünkü bir kaç iyi parça kullanmış olucam bu sefer okadar üzülmem yanı elenirsem yine yarışma benden kurtulmaz juri olurumDaha doğrusu millete psikolojik baskı kuruyorsun.
Mustafa Sandal'ın dönmesine sevindim. Güzel şarkılar seçip yerini sağlamlaştır artık.
Hayırlısı bakalım.bu seferde elenirsem bu sefer juri olmaktan kaçmıcam çünkü bir kaç iyi parça kullanmış olucam bu sefer okadar üzülmem yanı elenirsem yine yarışma benden kurtulmaz juri olurum
@Tzira hemşerim olur bu arada ve kız dayanışması diyelim tekrardan çok teşekkürler yarışmayı kazanırsam kupamı ona hediye edicem🙂
Yeniden hoşgeldin yarışmaya.@Tzira ya çok teşekkür ediyorum herkes nekadar üzüldüğümü biliyor ama kesinlikle bir etkim olmadı cengoda şahit tzirada daha önceden elenmiş potterheadın yerine 2.şans kazanmıştı ve bu 2.şansını bana kendi isteğiyle vermek istedi geçen yılda bu 2. şans olayları bende ve @Harunnn60'da olmuştu bu yılda tzira ve bende yine 2 kez oldu kendisine 2.şansını bana 2.şans olarak verdiği için teşekkür ediyorum
tabi ne var ne yok ortaya saçtım hafta hafta tüm pilanlarımı açıkladım oyüzden baştan sona haftalık pilanlarımı değiştiricem herkese başarılar
@Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey @ozgur2113 @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Ahmad @Reytinger @Yiğitt @Aserat
@xemrexxx
Mesajını sonradan düzenlediğin için etiket bildirimi gelmedi bana.
şimdi insan düşünmeden edemiyorki o parçalara dokunmadanYeniden hoşgeldin yarışmaya.
Musti'nin zamansız elenişi üzmüştü beni. Ama bu haftadan itibaren tüm şarkıların iddialı olacak. O şarkılardan biriyle elensen bile içinde kalmamış olur en azından.
Final hedefleyen biri olarak üzülürdüm tabii ama senin kadar bunalıma girmezdim napayım yani ucunda ölüm yok ya.şimdi insan düşünmeden edemiyorki o parçalara dokunmadan
elenince yani kötü bir durum sen 8.hafta elenseydin mesala benim piskolijimin aynısı sendede olurdu 🙂🙂🙂
Sevmem. Daha güzel şarkılar var..
ben 2 sezondur yarışmayı en ciddiye alan kişiyim çok gerçek gibi yaşıyorum yarışmayı ben geçen yıl hedefim olmamasına rağmen avrille elenincede çok üzülmüştüm ama juri olup teselli bulmustum bu seferde teselli bulurum sandım ama hedefim büyük oldundan 1 haftayla final kaçırmıs gibi hissettim yarışmayıda çok ciddiye alıyorum ucunda ödül varmış gibi yaşıyorum daha doğrusuFinal hedefleyen biri olarak üzülürdüm tabii ama senin kadar bunalıma girmezdim napayım yani ucunda ölüm yok ya.
Bu saatten sonra kim elense yazık olacak.
yakamoz tşkler cevap verdiğin için 😉değerlendirmeSevmem. Daha güzel şarkılar var..
cevap için tşkler sağol kafamda değerlendirme yapııyorumYeniden hoşgeldin yarışmaya.
Musti'nin zamansız elenişi üzmüştü beni. Ama bu haftadan itibaren tüm şarkıların iddialı olacak. O şarkılardan biriyle elensen bile içinde kalmamış olur en azından.
Mesajını sonradan düzenlediğin için etiket bildirimi gelmedi bana.
Taktik fena şarkı değil ama diğer şarkıları da görmek lazım tabii.