Sen MusicSurvivor Aziz Yıldırım'ı olmuşsun diyor.Hiçbir şey anlamadım ne iftiralar atıyor o totoş. ss
Sen MusicSurvivor Aziz Yıldırım'ı olmuşsun diyor.Hiçbir şey anlamadım ne iftiralar atıyor o totoş. ss
Hiç sevmem Aziz Yıldırım'ı.Sen MusicSurvivor Aziz Yıldırım'ı olmuşsun diyor.
Duman'ı sevmeye başladığım şarkıdır. En sevdiğim şarkısı olabilir.Yarın yolda olacağım için şarkımı bugünden yollayayım dedim. Bu hafta 2005 yılından bir şarkı, Seni Kendime Sakladım.
Severim az çok ama duruma göre biraz gerilerde kalabilir sanki.
en sevdiğim şarkılarından biri bu ya🙂Bu haftaki şarkım, Ceceli'nin çok sevilen hit şarkıların biri.:
@Bully @OzaN @Yakamoz-Asi @Cengo @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @sokak sanati @Ahmad @ozgur2113 @Tzira @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @hayret bi şey @Aserat @Yiğitt @Reytinger @Prncss..
Geçen haftaki puanımdan sonra unutman normal.
Haha istem dışı oldu ama geçen haftaki düşük puanın aklıma kazınmış demek ki.Geçen haftaki puanımdan sonra unutman normal.
Şaka bir yana her hafta ilk 3'ümde olan Yalın'ı geçen hafta hiç beğenmemiştim. Bu hafta ama yeniden iyisin. Puanım diğer şarkılara göre değişir.
vallamı
@Tzira ya çok teşekkür ediyorum herkes nekadar üzüldüğümü biliyor ama kesinlikle bir etkim olmadı cengoda şahit tzirada daha önceden elenmiş potterheadın yerine 2.şans kazanmıştı ve bu 2.şansını bana kendi isteğiyle vermek istedi geçen yılda bu 2. şans olayları bende ve @Harunnn60'da olmuştu bu yılda tzira ve bende yine 2 kez oldu kendisine 2.şansını bana 2.şans olarak verdiği için teşekkür ediyorum
senin adına çok sevindim iyi değerlendir bu sefer😉@Tzira ya çok teşekkür ediyorum herkes nekadar üzüldüğümü biliyor ama kesinlikle bir etkim olmadı cengoda şahit tzirada daha önceden elenmiş potterheadın yerine 2.şans kazanmıştı ve bu 2.şansını bana kendi isteğiyle vermek istedi geçen yılda bu 2. şans olayları bende ve harunda olmuştu bu yılda tzira ve bende yine 2 kez oldu kendisine 2.şansını bana 2.şans olarak verdiği için teşekkür ediyorum
tabi ne var ne yok ortaya saçtım hafta hafta tüm pilanlarımı açıkladım oyüzden baştan sona haftalık pilanlarımı değiştiricem herkese başarılar
@Bully @mrt-06 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey @ozgur2113 @OzaN @Yakamoz-Asi @sokak sanati @Ahmad @Reytinger @Yiğitt @Aserat
@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?