MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

Bu hafta yarışmadaki son oylarımı kullandım, önümüzdeki haftadan itibaren yokum. Şimdiden hepiminize başarılar dilerim arkadaşlar.

Bu haftanı kısa değerlendireyim. En yüksek 2 puanımı ve en düşük puanımı verirken zorlanmadım ama orta sıralar çok zor oldu. 2-3 puan verdiğim şarkılar bile çok iyi ama sıralama yaparken altlarda kaldılar kusura bakmayın.

@hayret bi şey tek kelime ile muhteşem bir seçim yapmışsın, fazla söze gerek yok. Umarım hakettiği değeri görür şarkı.

@Çiğdem- elendikten sonra çok güzel bir şarkı ile dönmüşsün. Beğendiğim bir parça.

@vadikızı senin seçimin de çok güzeldi. Benden iyi puan aldın.

@Bully bu haftaki seçimin çok çok iyi, şarkıyı baya severim. Çok iyi bir puan aldın.

@mrt-06 sana ben çok yüksek puanlar vermek isterim, biliyorsun. Ama şarkıcı seçimin benim zevkime uyuşmadığı için maalesef yine biraz gerilerde kaldın.

@EFE UYSAL bu haftaki seçimin çok beğendiğim şarkılardan birisi. Üst sıralarda yer aldın.

@Maskeli Fedai geçen hafta en yüksek puanımı sana vermiştim. Dediğim gibi Tarkan'ın daha yeni şarkılarını baya severim. Ama bu hafta yeniden eski parçalardan seçtiğin için baya düşüş yaşadın maalesef.

@ozgur2113 kanka sana da çok yüksek puanlar vermek isterim ama seçimini beğenmediğim için gerilerde kaldın.

@S.G.A.T. seçimin çok iyi. Ama maalesef biraz ortalama puan verdim.

Oylarımı kullandım. Bu hafta çok güzel şarkılar vardı. Sadece 1 şarkıyı beğenmedim. 2 puan verdiğim şarkıyı bile beğeniyorum ama yapacak bir şey yok maalesef.
Elenecek kişiyi az çok tahmin ediyorum.

@vadikızı bu haftaki seçimin çok iyiydi. Serdar Ortaç'a da baya yer vermişsin recapta hoşuma gitti.

Başka da yorum yapmak istemiyorum sürpriz olsun.

Canısı oyları nereden kullandın?

@Yiğitt buradan.

Bildirim gelmiyor mu sana.

teşekkür ederim