2 gün ama 2 günde yayınlanacak gibi değil.2 gün değil mi zaman?😱
Hee doğru tamam bir an aklımdan çıkmış.Demiştim ya, exams is coming.
Canısı oyları nereden kullandın?Oylarımı kullandım. Bu hafta çok güzel şarkılar vardı. Sadece 1 şarkıyı beğenmedim. 2 puan verdiğim şarkıyı bile beğeniyorum ama yapacak bir şey yok maalesef.Elenecek kişiyi az çok tahmin ediyorum.
@vadikızı bu haftaki seçimin çok iyiydi. Serdar Ortaç'a da baya yer vermişsin recapta hoşuma gitti.
Başka da yorum yapmak istemiyorum sürpriz olsun.
@Yiğitt buradan.Oylama Zamanı...
Not; Cengo açıklamamı istemediği bir sebepten dolayı yarışmayı devretti. Ne zaman döner bilmiyorum. Muhtemelen rahatsızda edilmekte istemiyorum. O nedenle yarışma ile ilgili olaylarla ben ilgileneceğim. Onun dışında özel olarak konuşmanız varsa tabi ona bir şey diyemem..
Not; Oylama hemen başlıyor ve alınan karara göre 2 gün sürecek. Son gün Cumartesi saat 17.00 olacaktır. Eğer tüm jüri ve yarışmacılar gönderirse gönderdiği andan itibaren 1 saat sonra açıklanmaya başlanacaktır.
2. Sezon 9. Hafta şarkılarının bulunduğu video;
Eğer şarkıcıları ve şarkıların isimlerini çıkaramazsınız diye isimleri yazdım yine ben.Videodaki sıralamaya göredir aşağıdaki sıralama
Sezen Aksu - Seni Yerler
Yıldız Tilbe - Papatya Baharı
MFÖ - Benim hala Umudum Var
Yalın - Cumhuriyet
Mustafa Ceceli - Eksik
Teoman - İstanbul'da Sonbahar
Bengü - Korkma Kalbim
Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır
Tarkan - Bir Oluruz Yolunda
Sertab Erener - İyileşiyorum
@Bully @mrt-06 @Çiğdem- @vadikızı @S.G.A.T. @maskeli defai @hayret bi şey @ozgur2113 @EFE UYSAL
@OzaN @Ahmad @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Aserat @Reytinger @Prncss..
Konuk Jürikler (Kabul ederlerse); @Forumdash @Tzira @destere @beyazsoy @BesaleT
Oylarımı kullandım. Bu hafta çok güzel şarkılar vardı. Sadece 1 şarkıyı beğenmedim. 2 puan verdiğim şarkıyı bile beğeniyorum ama yapacak bir şey yok maalesef.Elenecek kişiyi az çok tahmin ediyorum.
@vadikızı bu haftaki seçimin çok iyiydi. Serdar Ortaç'a da baya yer vermişsin recapta hoşuma gitti.
Başka da yorum yapmak istemiyorum sürpriz olsun.
Telefondan giriyorum ya gelen bildirimlere bakmıyorum bile, pcye yeni geçtim.
@sokak sanati devraldı yine yarışmayı ona yolluyorsun.Telefondan giriyorum ya gelen bildirimlere bakmıyorum bile, pcye yeni geçtim.
Oyları kime yolluyoz la?
Bu arada son sorum, @Çiğdem- geri mi döndü ne oldu onuda anlatıverdi bebüşüm?@sokak sanati devraldı yine yarışmayı ona yolluyorsun.
Maalesef geri döndü kurtulduyduk ne güzel.Bu arada son sorum, @Çiğdem- geri mi döndü ne oldu onuda anlatıverdi bebüşüm?
Ha anladım tamam eyvallah bebüş.Maalesef geri döndü kurtulduyduk ne güzel.
Tzira yarışmadan çekildi yerini Çiğdem'e verdi.
Bebüşlere gelesice bu hafta da hiç umudum yok senden.Ha anladım tamam eyvallah bebüş.
biliyordum zatenn ben elendiğimde @BullyMaalesef geri döndü kurtulduyduk ne güzel.
Tzira yarışmadan çekildi yerini Çiğdem'e verdi.
Haha aynen elendiğinde bir güzel attırdık göbecikleri.
ayoll yine eline gözüne bulaştırdın haftayı başlatmadan anlaşman gereliyordu jurilerle puanlama biticek ama daha juriler belli değil@Forumdash senden oyları bekliyorum bilesin.
@beyazsoy sende oy kullanmayi seviyorsun.
@cookies sEnde oy kullan. Yani istersen tabi.
@gundix123 oy kullanmanı isterim seninde. Yeni editörümuz olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?