ayoll %50 ise eğer elenme ve elenmeme ihtimalim var demektir yanı reytinger foruma gelmiceğine göre şuankı sonuclar kalıcak sen hala evam etme ihtimaline karşın söylüyorsun sanırım ama bence şuankı sonuclar kalıcı olucak ama inş elenmem kalan parçalarıma sen bile 10 vericektin büyük yazık olur gerçektenNe bir şey söylemiyorum tabi ama dediğimi yanlış yorumlama htimalin %50 .
aaa çok sevindim cnm ya9. haftayı ben sunacağım
reytinger niye foruma gelmiyorayoll %50 ise eğer elenme ve elenmeme ihtimalim var demektir yanı reytinger foruma gelmiceğine göre şuankı sonuclar kalıcak sen hala evam etme ihtimaline karşın söylüyorsun sanırım ama bence şuankı sonuclar kalıcı olucak ama inş elenmem kalan parçalarıma sen bile 10 vericektin büyük yazık olur gerçekten
ayoll %50 ise eğer elenme ve elenmeme ihtimalim var demektir yanı reytinger foruma gelmiceğine göre şuankı sonuclar kalıcak sen hala evam etme ihtimaline karşın söylüyorsun sanırım ama bence şuankı sonuclar kalıcı olucak ama inş elenmem kalan parçalarıma sen bile 10 vericektin büyük yazık olur gerçekten
Açıkça soyleyeyim.Bengu nun çok iyi şarkıları kaldıaaa çok sevindim cnm ya
reytinger niye foruma gelmiyor
aynen canım sona güzel şarkılar bıraktım dur bakalımAçıkça soyleyeyim.Bengu nun çok iyi şarkıları kaldı
hadi başlayalım yavas yavas sonuclarda belli oldu mutfakta işlerim var akşam yemeği hazırlıkları baslıcak 🙂🙂🙂Neyse boş ver. Birazdan konuyu açacağım zaten.
hadi başlayalım yavas yavas sonuclarda belli oldu mutfakta işlerim var akşam yemeği hazırlıkları baslıcak 🙂🙂🙂
geçmiş olsun tekrardan cnm9. haftayı ben sunacağım
ayy basla işte aç konuyu hadi sıkıntı bastı beni sonucları görüp rahatlayalım 🙂🙂🙂Mutfakta 1 saat takıl gel.
geçmiş olsun tekrardan cnm
ayy basla işte aç konuyu hadi sıkıntı bastı beni sonucları görüp rahatlayalım 🙂🙂🙂
aaa ne duyurusuKonu birazdan geliyor.
Önemli duyuruda var konuda.
hadi ama birazdan birazdan daha kaç kere birazdan yazacanBirazdan konu geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?