MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

elenen kişiyi değiştirecekmi ahmatın oyları değiştirmicekse beklemeye gerek yok bence değiştiyorsa süre bitene kadar bekliceksin mecbur

Yani evet. Son 6 ismin puanları birbirine çok yakın. Zaten bekleyeceğim işimi biraz tehir ettim...

daha neyi bekiyoruz cnm prncss nin gelmeyeceği kesin
reytingerde 3 gün yok ahmat yolladıysa başlayalım bence zaten bu hafta için çok uzun zamandır bekliyorduk cengonun durumundan dolayı🙂

Yarışmacılara 17 diye duyurduk ve heyecandan mahum kalırlar. O nedenle 17'yi bekleyeceğiz.

Bu yarışma tarihinde ilk defa oylarken tam puan verecek şarkı bulamadım. Şarkı seçimleri benim zevkime göre baya kötüydü. Aralarında birkaç ortalama şarkı vardı, zaten onlar da üst sıralarda yer aldılar. Özellikle Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu geçen haftalara göre baya yükseldi puanlarımda.
Birinci olacak isimi az çok tahmin edebiliyorum. Ama sonuncu olacak isim bana sürpriz olacak.

mustafamı nasıl buldun bu hafta 🙂🙂🙂

mustafamı nasıl buldun bu hafta 🙂🙂🙂
Geçen haftalara göre baya kötü bir seçimdi bence. Sana daha pnce hiç bu kadar düşük vermedim galiba. Şöyle ipucu vereyim en kötü puanlarımdan birisini verdim maalesef, yani görünce şaşırma.

Geçen haftalara göre baya kötü bir seçimdi bence. Sana daha pnce hiç bu kadar düşük vermedim galiba. Şöyle ipucu vereyim en kötü puanlarımdan birisini verdim maalesef, yani görünce şaşırma.
elenmem inş şu sonuclar hemen açıklansa

Konuyu pek takip etmiyorum, şarkına gelen diğer yorumlar da kötü mü?
bu hafta kimse yorum yapmadı cnm bende dahil🙂🙂🙂
oyüzden fikir bile üretemiyoruz ama bu hafta kime yazık olur diye soru sorursa bana yazık olur çünkü elimde kalan parçalar öyle böyle değll yanı büyük yazık olur atlatırız inş aslında atlatıcağımı düşünüyorumda insan korkuyor işte

Son yarım saat kaldı konunun açılmasına.
şu haftayıda atlatsakta ev işlerine dönsem 🙂🙂🙂
süpriz birisi eleniyor demişsin insan bu yorumu sevdiği birisi için söyler sen bu forumdan bu kelimeyi mustafa ceceli ve mustafa sandal için ölsen bile söylmezsen ohh olsun dersin

demekki 2 mustafada elenmedi bu hafta senin sevdiğin bir şarkıcı gitti sanırım analiz yapıyorum

Bakalım. Kimin elenmesini bekliyorsun.

Bakalım. Kimin elenmesini bekliyorsun.
şuan isim veremem yanı sadece ben değil herkes elenmemek istiyor kimsenin keyfini kaçırmayayım ama sen 6 şarkıcı elenebilir diyordun
süpriz sözünden dolayı umutlandım sen mustafa sandalın gidişine süpriz demezsin senin sevdiğin şarkıcılar üzerinden biraz düşünürsem eğer bir iki isim aklıma gelicek sen zaten 1-2- kişi seviyordun az düşünürsem bulurum

Ne bir şey söylemiyorum tabi ama dediğimi yanlış yorumlama htimalin %50 .