MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061
MusicSurvivor 8. Hafta

Merhaba Arkadaşlar. FF'nin kısa sürede en çok sevilen yarışması haline gelen MusicSurvivor'ın yaratıcısı @Cengo 'nun başına gelen talihsiz kaza herkesin malumu. Bu kaza sebebi ile yarışmayı yönetemeyeceğini belirten Cengiz yarışmacıların mağdur olmaması ve heyecanı yarıda bölmemek için kısa süreliğine bir sunucu gerektiğini belirtti.
Durum böyle böyleyken bu heyecanlı maratonu kısa süreliğine yönetme görevi bize düştü. Ne kadar süreceğini bilmiyorum ama sunuculuğunu yaptığım sürece yarışmacıları memnun bırakmam için elimden gelini yapacağım.

Not: 2. sezonunda Jüri olduğumu herkes bilir. Jüriliğim devam edecek.

Bundan önceki 4 haftayı inceledim. Aynı düzende devam edecek.

Bu kısa açıklamamdan sonra MusicSurvivor'ın 8. haftasını başlatıyorum.

Final İçin Yarışmacıların Topladığı Puanlar:
Tarkan 8
Yalın 8
Sezen Aksu 7
MFÖ 4
Sertab Erener 4
Yıldız Tilbe 3
Bengü 2
Mustafa Sandal 1
Duman 1
Manga (Elendi) 1
Yarışmacılar:
YarışmacıŞarkıcı
xemrexxxYıldız Tilbe
Maskeli FedaiTarkan
SGATTeoman
ozgur2113MFÖ
Çiğdem-Mustafa Sandal
mrt-06Sezen Aksu
vadikızıBengü
hayret bi şeySertab Erener
EFE UYSALMustafa Ceceli
BullyYalın
TziraDuman

Bundan Önce Elenen Yarışmacılar:

22-Ebru Gündeş
21-Murat Dalkılıç
20-Selena Gomez
19-Model
18-Murat Boz
17-Demet Akalın
16-Beyonce
15-Nil Karaibrahimgil
14-Neşe Karaböcek
13-Gökhan Özen
12-Manga

Yarışmanın vazgeçilmezleri.

Jüriler
Reytinger
Ahmad
OzaN
Yakamoz-Asi
Yiğitt
Aserat
Prncss..
Yarışmanın bu hafta ki Sunucuları

Game Of Thrones'ın Efsanevi Karakterleri bu hafta sizin için gelecek.

ARYA STARK, SANSA STARK, LORD BAELİSH

Son düzenleme:
Az önce öğrendim @Cengo Temmuz'a kadar yokum dedi. Tekrardan geçmiş olsun diyorum.

Recap olayı ile ilgili yardımı dokunabilecek biri varsa söylesin. Çünkü Recap olayını çözemedim. Cengo'da anlatamayacak durumda sanırım. @yatutarsa @hayret bi şey @OzaN ...

Onun dışında bu hafta ki Jüriyi daha belirleyemedim ilk fırsatta belirleyeceğim.
Ve haberdar edeceğim.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

@sokak sanati seni ilk önerende bendim oyüzden olmana sevindim ama benim final puanım 2 değil 1 neden bukadar dürüstüm

@sokak sanati 4-5 şarkıcı kalana akdar racap olursa iyi olur racap dinlemekten bile kaçınanlar var tam versionları sağlıklı dinlenirmi şüpheliyim 🙂🙂🙂

@OzaN racapları yapsın biz parçaları ozana gödnerelim sonuclarıda sen açıklarsın puanlarımızıda sana gönderelim @sokak sanati

@Cengo'nun uzun süre olmayacağına çok üzüldüm, geçmiş olsun tekrar. Umarım kısa zamanda aramıza döner.

@sokak sanati, senin de bu görevi iyi kotaracağını düşünüyorum, hayırlı olsun senin adına. Tüm yarışmacılara da başarılar bu arada.

Gönül isterdi @Cengo devam ettirebilsin kendi yarışmasını ama @sokak sanati'nın yürütecek olmasına da sevindim. Yarışma emin ellerde.

Recap olayı nasıl yapılıyor ben de bilmiyorum veedlist açılmıyor bende şu an ama zor bir şey olmasa gerek.

Ben Loo'dan atarım, kusura bakma sana da gereksiz bildirim gönderdim ama yarışma nedeniyle, özür dilerim rahatsızlık verdiğimden dolayı.