MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

mustafa sandalın eski şarkıları olsa daha iyi olurdu bilgisayarıma baktım organik kasedinde bütün şarkıları silmişim bunu silmemisim ortalama bir şarkı

Bir kaç hafta sonra yeniden yüksek puanlara dönüş

Bülent öldü, artık istese de peşime düşemez. Sezon finalinde Şifozfren Semra ve içi geçmiş kocasından da kurtulacağız inşallah.
semra anneannem giderse asiyeyle kim rejabet edecek hale ile anası çiroz kalır asiyenin yanında pervin yalıya mı taşınsa

Gayet iyi bir seçim @Çiğdem-, diğer şarkılara bağlı olarak iyi bir puan alacaksın büyük ihtimalle.

semra anneannem giderse asiyeyle kim rejabet edecek hale ile anası çiroz kalır asiyenin yanında pervin yalıya mı taşınsa
Asiye'm o gaddar kadının amacını bir anlasa Çetin ile birlikte dünyayı dar eder ona, sonra kendisi kalpten gider zaten.

Zeki Mürenin söylediğini bilmiyordum birde ondan dinlemek gerek

Zeki Mürenin söylediğini bilmiyordum birde ondan dinlemek gerek
yasımız tutmuyor hangisi önce söyledi ama zeki Müren Türk sanat müziği alt yapısıyla söylüyor şarkının orjinali Türk sanat müziği sanırım.

yasımız tutmuyor hangisi önce söyledi ama zeki Müren Türk sanat müziği alt yapısıyla söylüyor şarkının orjinali Türk sanat müziği sanırım.
Ama şarkını asıl sahibi Neşe Karaböcek
belki de Zeki müren de Neşeden almıştır bilemiyorum

tteeee 5.hafta kousunda etiketledim ya hay semra anneannemin gazabına maruz kalasıca.ss
Yıldız bu yarışmayı alır götürür

Son düzenleme:
ben ilk ondan dinledim zaten zeki Müren söyledi mi o şarkı onun olur)))
Dinledim Zeki Müren'i her zaman ki gibi süper yorumlamış o müthiş türkçesiyle ama seçim yapmış olsam Neşe karaböcek derdim kadın sanki daha bi içten Zeki Müren daha duru okumuş. gibi geldi bana

6.haftanın hemen başlaması sevindirici.

Bence bu haftaki şarkılar 5. haftaya göre çok zayıf. Bu haftaki çoğu şarkı geçen hafta olsa 1 puan olmadı 2 puan alırdı benden öyle söyleyim.

Tek tek yorumlayamayacağım ama yazayım yine de.

Yalın bu hafta da birinci olur gibi. Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda güzel şarkı ve güncel olması da avantaj.

Limon Çiçekleri sevdiğim Ceceli şarkılarından biri. Bu güne kadarki en iyi puanını alacak sanırım benden.

Ego da güzel şarkı zaten Mustafa Sandal'ın çoğu şarkısını severim.

Diğer şarkıları dinlemedim hatırlamak için tekrar dinlemem lazım.