@Çiğdem- varken niye başkasına 1 puan vereyimSen bilirsin Yıldız'ı düşünmen lazım derim ben dediğim gibi en yüksek puanlardan birini yitirmek istiyorsan at 1 puanı ele
@Çiğdem- varken niye başkasına 1 puan vereyimSen bilirsin Yıldız'ı düşünmen lazım derim ben dediğim gibi en yüksek puanlardan birini yitirmek istiyorsan at 1 puanı ele
@Çiğdem- varken niye başkasına 1 puan vereyim
Kız bu şarkı kötü mü? 😱 Beğenirsin bu hafta da diye düşünmüştüm. Hiç boğuk geldi sesi deme gayette güzel söylemiş minik serçemiz.@mrt-06 cnm ben sana tesadüfen tabikide 1 hafta iyi 1 hafta düşük verelek gelmişim bu haftaya kadar peki bu hafta sıra hangisinde
dur hatırlayalım 1.hafta yüksek vermişim
2.hafta düşük 3.hafta yüksek 4.hafta düşük
ve 5.hafta yüksek vermişim aaa 6.hafta şimdi sıra düşüğe gelmiş
2. ve 4. haftalar gibi bu parçayada hiç ısınamadım cnm 😳😳😳Kız bu şarkı kötü mü? 😱 Beğenirsin bu hafta da diye düşünmüştüm. Hiç boğuk geldi sesi deme gayette güzel söylemiş minik serçemiz.
2. ve 4. haftalar gibi bu parçayada hiç ısınamadım cnm 😳😳😳
çokkk dinledim ama parça beni ikna edemiyor diğer parçalarda duman dahil hepsi çok iyi şansına
son kez birde racapları dinleyip öyle karar vericem cnm ama fikrim değişmezsede üzülme haftaya sıra yüksek puan vermeme geliyor sıralama gereği haftaya çok beğenicem galiba sende neden böyle tuhaf bir oylama durumu oluştu anlam veremedim gerçekten
elenmezsin cnm sezeni forum genel olarak beğeniyor 🙂🙂🙂Haftaya kalırsam Belalım'ı kullanıcam, beğenir misin?
Bakıyorum çok iddialıyız.Bu haftaki şarkım SARI LALELER
zirveye oynayabilirsinBu haftaki şarkım SARI LALELER
Bayağı iyi seçim olmuş.Bu haftaki şarkım SARI LALELER
Artık final puanı almam lazım 1 puan kesmedi beni.Bakıyorum çok iddialıyız.
çok severim bu şarkıyıBu haftaki şarkım SARI LALELER
Tam puanıma aday şarkılardan.Bu haftaki şarkım SARI LALELER
Listemde var ama senin de dediğin gibi forumun seveceğini düşünmüyorum. Yine de kullanacağım.Tam puanıma aday şarkılardan.
Bu arada Ali Desidero'yu kullanmayı düşünüyor musun merak ettim. Benim açık ara en sevdiğim MFÖ şarkısı ama forumun sevmeyeceğinden çekinirsen de anlayabileceğim bir şarkı.
Aynen daha tam olarak alışamadım
Oylarımı akşama atarım.OYLAMA BAŞLADI!
@denizz19 @mrt-06 @Bully @batuhankaralar @vadikızı @Maskeli Fedai @Çiğdem- @xemrexxx @Tzira @gözlemci @S.G.A.T. @hayret bi şey @ozgur2113 @EFE UYSAL @Cengo @sokak sanati @Ahmad @aserat54 @Yiğitt @beyazsoy @kaan955 @ABAY_06 @Prncss.. @OzaN @Yakamoz-Asi @Reytinger
OYLAMA SÜRESİ 2 GÜNDÜR.
JÜRİLER EN SEVDİĞİNE 14,YARIŞMACILAR İSE 13 VERECEK.
BAŞARILAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?