MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta Sonuçları

@Cengo şaka bir yana bu akşam 7.haftayı açıp süreyide yarın akşama kadar ver yarın akşam oylamaya başlayalım cnm yarın konuyu açarsan oylama pazara kalır hafayı bu akşam açıp oylamaya yarın akşam başlayalım yarın akşama kadar herkes parçasını gönderir bence ayrıca @mrt-06 yı daha fazla kızdırmayalım

@denizz19 yerine yarışmanın yeni atarlısı
Ama haksız mıyım? Biz nasıl bize verilen süreye uyup şarkı seçimi yapıp gönderiyorsak/oylama yapıyorsak aynı şekilde bu etkinliği yapanın da aynı disiplinde olması gerek.

O zaman biz de keyfimize göre şarkı gönderelim 2 gün değil de 5 günde yapalım canımız ne zaman isterse, biz neden -20 puan alıyoruz? Tamam alt tarafı forumda bir etkinlik ama 14 kişi emek harcıyor böyle keyfi hareket etmeye kimsenin hakkı yok ister yarışmacı olsun ister etkinliğin sahibi olsun.

bence @Cengo her geciken gün için hepimize +20 point versin

Tamam az sonra bu haftayı başlatıyorum.Ama bu haftadan sonra 6 gün ara veriyoruz.Geçen sezonda da bir kere ara vermiştik

Bu etkinliği yapan benim ve ben hemen 3 günde bir birinin elenmesini istemiyorum.Şimdi haftayı başlatıyorum.Ama bu haftadan sonra en az 5-6 gün ara veriyoruz.