neresi olursa olsun bayanlara öncelik cnmEspri yapmayın.
Lütfen cinsiyet ayrımcılığı yapmayın burası bir yarışma.
neresi olursa olsun bayanlara öncelik cnmEspri yapmayın.
Lütfen cinsiyet ayrımcılığı yapmayın burası bir yarışma.
Belki ben odunun tekiyim öncelik tanımıycam.neresi olursa olsun bayanlara öncelik cnm
Sen önce bir 7. haftayı aç da. Güya bugüne açacaktın.Bu hafta hepinizle röpörtaj yapacağım!
@mrt-06 @Çiğdem- @Bully @S.G.A.T. @Tzira @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @hayret bi şey @ozgur2113 @EFE UYSAL
Yarın açacağım demiştim.Şimdi bakarsan şimdi de yarın göreceksin.Yani Cumartesi de açabilirimBelki ben odunun tekiyim öncelik tanımıycam.
Sen önce bir 7. haftayı aç da. Güya bugüne açacaktın.
Tamam biz 14 kişi senin keyfini bekleriz, keyfin ne zaman isterse o zaman açarsın sorun değil.Yarın açacağım demiştim.Şimdi bakarsan şimdi de yarın göreceksin.Yani Cumartesi de açabilirim
@denizz19 yerine yarışmanın yeni atarlısıTamam biz 14 kişi senin keyfini bekleriz, keyfin ne zaman isterse o zaman açarsın sorun değil.
@denizz19 yerine yarışmanın yeni atarlısı
Ama haksız mıyım? Biz nasıl bize verilen süreye uyup şarkı seçimi yapıp gönderiyorsak/oylama yapıyorsak aynı şekilde bu etkinliği yapanın da aynı disiplinde olması gerek.@Cengo şaka bir yana bu akşam 7.haftayı açıp süreyide yarın akşama kadar ver yarın akşam oylamaya başlayalım cnm yarın konuyu açarsan oylama pazara kalır hafayı bu akşam açıp oylamaya yarın akşam başlayalım yarın akşama kadar herkes parçasını gönderir bence ayrıca @mrt-06 yı daha fazla kızdırmayalım
bence @Cengo her geciken gün için hepimize +20 point versinAma haksız mıyım? Biz nasıl bize verilen süreye uyup şarkı seçimi yapıp gönderiyorsak/oylama yapıyorsak aynı şekilde bu etkinliği yapanın da aynı disiplinde olması gerek. O zaman biz de keyfimize göre şarkı gönderelim 2 gün değil de 5 günde yapalım canımız ne zaman isterse, biz neden -20 puan alıyoruz? Tamam alt tarafı forumda bir etkinlik ama 14 kişi emek harcıyor böyle keyfi hareket etmeye kimsenin hakkı yok ister yarışmacı olsun ister etkinliğim sahibi olsun.
Tamam az sonra bu haftayı başlatıyorum.Ama bu haftadan sonra 6 gün ara veriyoruz.Geçen sezonda da bir kere ara vermiştikAma haksız mıyım? Biz nasıl bize verilen süreye uyup şarkı seçimi yapıp gönderiyorsak/oylama yapıyorsak aynı şekilde bu etkinliği yapanın da aynı disiplinde olması gerek.
O zaman biz de keyfimize göre şarkı gönderelim 2 gün değil de 5 günde yapalım canımız ne zaman isterse, biz neden -20 puan alıyoruz? Tamam alt tarafı forumda bir etkinlik ama 14 kişi emek harcıyor böyle keyfi hareket etmeye kimsenin hakkı yok ister yarışmacı olsun ister etkinliğin sahibi olsun.
Tamam ya ne kızıyon?Bu hafta hepinizle röpörtaj yapacağım!
@mrt-06 @Çiğdem- @Bully @S.G.A.T. @Tzira @xemrexxx @vadikızı @Maskeli Fedai @batuhankaralar @hayret bi şey @ozgur2113 @EFE UYSAL
Zorla röportaj yaptırıyoruz gibiHakkaten ünlem olmamış oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?