yıldız cevaplamıyor ısrarla soruyor kadınGündem değil kadın işini yapıyor şimdi Tatlıses'e ziyarete gittin mi sorusunda ne var yani.
yıldız cevaplamıyor ısrarla soruyor kadınGündem değil kadın işini yapıyor şimdi Tatlıses'e ziyarete gittin mi sorusunda ne var yani.
o değil de bu şarkıyı ne zaman göndericenGündem değil kadın işini yapıyor şimdi Tatlıses'e ziyarete gittin mi sorusunda ne var yani.
o değil de bu şarkıyı ne zaman göndericen
çabuk olalım aşkım final şarkısı be de get
Bunları ne zaman kullanacan totoş.Başka sevdiğim parçası kalmadı galiba Yıldız gacısının.
Kullan bence şimdiden final görmen zor gibi.çabuk olalım aşkım final şarkısı be de get
taktiklere bakKullan bence şimdiden final görmen zor gibi.Nereye kadar gidersen kar.
Ben senin iyiliğini düşünüyorum meluncum, benim taktikle ne işim olurtaktiklere bak
2 şarkı arasında gidip geliyorum. Bir ihtimal son dönemlerden popüler bir şarkı, diğer ihtimal de 2005 yılından efsane bir şarkı, bakalım daha karar vermedim.
hatırlarsın sonradan biri daha albümünde okumuştu2 şarkı arasında gidip geliyorum. Bir ihtimal son dönemlerden popüler bir şarkı, diğer ihtimal de 2005 yılından efsane bir şarkı, bakalım daha karar vermedim.
1994 benim doğum yılım ama hatırlamam herhalde.
nereye gitti o kendalın kayıp oğlu olaraktan karagüle katılacak diyollaAh ah kot kafa olaydı şimdi çoktan 7. hafta konusunu açtırtmıştı. :/ Üşüyoruz reyiz.@denizz19
Hoca olacak ya onun için gitmiştir yazın döner herhalde. (İnşallah)nereye gitti o kendalın kayıp oğlu olaraktan karagüle katılacak diyolla
mustafa bu ay sonu yeni single çıakrtıyormuş onu bekliyoruz cnm çıkarınca devam ederiz yarışmaya az kaldıAh ah kot kafa olaydı şimdi çoktan 7. hafta konusunu açtırtmıştı. :/ Üşüyoruz reyiz.@denizz19
Yani yapımcımız sırf senin için hepimizi bekletiyor. Senin ne ayrıcalığın var kız.mustafa bu ay sonu yeni single çıakrtıyormuş onu bekliyoruz cnm çıkarınca devam ederiz yarışmaya az kaldı
ayoll kız olmak zaten baştan aşşağıya bir ayrıcalıktır zatenYani yapımcımız sırf senin için hepimizi bekletiyor. Senin ne ayrıcalığın var kız.
Espri yapmayın.Mustafa Sandal'ın yeni single'ını bekliyoruz.O çıkınca devam edeceğiz @mrt-06
Lütfen cinsiyet ayrımcılığı yapmayın burası bir yarışma.ayoll kız olmak zaten baştan aşşağıya bir ayrıcalıktır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?