MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta Sonuçları

Güzel şarkıymış beğendim. Ama popüler olmaması dezavantaj, umarım atlatırsın haftayı.
2:42- 4:12 racap kullanıcam birde racap süresine göz at beğenirsin kesinlikle çok sevdiğim bir parça yükseklerde şuan gözüm yok turlamam bana yeter tek elemeli haftadada bu parçayla elenmem sanırım yine ortalarda kalırım en kötü ama turladıktan sonra sıralamayı ben önemsemiyorum

@mrt-06 Hasret'ı yolla tam olur.
Aylin Aslım Bir Aşk Hikayesi için söylemişti. Çok güzeldi. Sezen de iyi söylemiş.

ondan sonra canlı yayına katıldı ve kendisini nasıl savundu biliyormusun cnm tüm kadınların içinde orobuluk vrdır tüm kadınlar öyledir ben oyüzden öyle söyledim dedi parçaları güzel olabilir ama bu kadının kişiliğinen nefret ediyorum

ne güzel demiş

ayol biz de seni sevmiyoz ne var bunda forumun ahlaki seviyesini düşürüyon

Kanaltürk'deki programa çıkmıştı biliyorum maalesef biraz densizce laflar etti haklısın.

ne güzel demiş

ayol biz de seni sevmiyoz ne var bunda forumun ahlaki seviyesini düşürüyon
Seyhan = Cumartesi/Pazar Sürprizi idi o dönemler yani çok kızmıştım Yıldız'a.

Kanaltürk'deki programa çıkmıştı biliyorum maalesef biraz densizce laflar etti haklısın.

hülya avşarla da kavga eden bu seyhan deil mi hep gündem olmak için yapıyor

ayoll kadından özür dile iye çıakrtıyorlar bu seferde diyorki tüm kadınlar orobudur diyor ordakı 2 sunucu olan kadında rahatsız oldular ama evet evet diyip geçiştirdiler kovamadılar şunu programdan

ayoll kadından özür dile iye çıakrtıyorlar bu seferde diyorki tüm kadınlar orobudur diyor ordakı 2 sunucu olan kadında rahatsız oldular ama evet evet diyip geçiştirdiler kovamadılar şunu programdan
yıldızım döveronları bülent ersoya bile posta koymuş kadın
o çirozlar ne ki