MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta Sonuçları

@Cengo ya geçmiş olsun. bazı arkadaşlar beni tarafsizlikla suçluyor emre ve deniz geçen sene size yüksek puan verirken çok tarafsizdim size şimdi mi taraflı oldum)))

Benim sevdiğim şarkılarından biri. Ego'dan da iyi bence ama herkes seviyor mudur bilemem.
tek elemeli haftada bana yeter diye düşündüm bu hafta çok güççlü birşey harcamak doğru olmaz en azından elenmem yanı oda bana yeter
🙂🙂🙂

7. Hafta ben konik juriyim galiba @Çiğdem- kork benden

8 de olabilir

Forumda pek seviicegini düşünmüyorum acıkası.Daha şarkılar belli değil.Belli oldukdan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir
turlamak yeter bana forumda genel olarak 3 şarkıcı beğenilmiyor onlar hala duruyorlar tek elemeli sistemde onlardan birinin üstüne kalsam yeter oda büyük hitimal görünüyor

Güzel şarkıymış beğendim. Ama popüler olmaması dezavantaj, umarım atlatırsın haftayı.

7. Hafta ben konik juriyim galiba @Çiğdem- kork benden

8 de olabilir
Bak bak laflara bak.
Forumda pek seviicegini düşünmüyorum acıkası.Daha şarkılar belli değil.Belli oldukdan sonra daha sağlıklı yorumlar yapılabilir
turlamak yeter bana forumda genel olarak 3 şarkıcı beğenilmiyor onlar hala duruyorlar tek elemeli sistemde onlardan birinin üstüne kalsam yeter oda büyük hitimal görünüyor
Güzel şarkıymış beğendim. Ama popüler olmaması dezavantaj, umarım atlatırsın haftayı.
acaba bu hafta bununla mı katılsam yıldızın tek söylediği 60 saniye yok ama