- Reaksiyon puanı
- 34,654
- Puanı
- 1,061
ha ülkeler ha üyeler, fark etmez. Niye siliyorsun onu anlamadik yani. Millet zorunlu mu yüksek puan vermeye sana?üyeler dememişim orada farkındaysan)
ha ülkeler ha üyeler, fark etmez. Niye siliyorsun onu anlamadik yani. Millet zorunlu mu yüksek puan vermeye sana?üyeler dememişim orada farkındaysan)
Şaka yapmış)haritadan silinmesi gereken ülkeler pek anlamadim yani?
Pek hos olmamis saka ise. Kimseye düsmez ülke silmek tabiri.Şaka yapmış)
katılıyorum sana aynenPek hos olmamis saka ise. Kimseye düsmez ülke silmek tabiri.
kimse bana yüksek puan vermek zorunda değilha ülkeler ha üyeler, fark etmez. Niye siliyorsun onu anlamadik yani. Millet zorunlu mu yüksek puan vermeye sana?
insanlar şakalarımı anlamıyorsa benim sorunum değil
Şaka olduğu için farketmez,ama düşüncen yanlış ben hak yemem.Daha ilk hafta en Kadının en sevdiğim şarkısını koydun.20 küsür şarkının arasından düşünmeden en yüksek puanı verdim.Yine sevdiğim bir şarkıyı kullan yine puanını alüyeler dememişim orada farkındaysan)
Forumda bir tek isvicreden oy veren ben olduguma göre hedef alinan kisi de belli. Daha dikkatli olursan sevinirim. Millete laf atmadan iki kere düsünmek gerek sonra rapor edip mesajlar niye siliniyor demekle olmuyor bu isler.kimse bana yüksek puan vermek zorunda değilülkelerle üyeler arasında fark var üye dersem şu bu o kişiyi hedef alıyorum demektirorada genel bir şey söyledim mesela azerbeycanlıların en beğendiği oyuncular serenay-çağatay; diziler kriaz mevsimi,medcezir bana ters sevmediğim şeyler tv anlamındabirçok konudaki fikirlerine katılmam tv-sinema-magazin vb.konulardaoradaki mecazı anlamadıysan benim problemim değil tartışmıcam zaten mesajlar siliniyor
belli kişilerin kışkırtıcı mesajları sürekli siliniyorsa rapor ederim o zaman herkes kışkırtıp kışkırtıp mesajları silsinForumda bir tek isvicreden oy veren ben olduguma göre hedef alinan kisi de belli. Daha dikkatli olursan sevinirim. Millete laf atmadan iki kere düsünmek gerek sonra rapor edip mesajlar niye siliniyor demekle olmuyor bu isler.
Şaka olarak algıladım, zira ciddi kabuledilirise olay çıkacak bir laf.Pek hos olmamis saka ise. Kimseye düsmez ülke silmek tabiri.
Ülke silmek tabiri hangi cag'dan kaldigi ortada. Milleti sinir edip sonra tek mesaji silinince rapor eden kisiler var maalesef. Böyle tabir kullanilmasi cidden üzüntü verici. Saka olsun olmasin. Neyse..Şaka olarak algıladım, zira ciddi kabuledilirise olay çıkacak bir laf.
lafı niye çeviriyorsun anlamadım orada şikayetim mesajımın silinmesi değil senin de kışkırtıcı mesaj yazıp mesajını değiştirmenÜlke silmek tabiri hangi cag'dan kaldigi ortada. Milleti sinir edip sonra tek mesaji silinince rapor eden kisiler var maalesef. Böyle tabir kullanilmasi cidden üzüntü verici. Saka olsun olmasin. Neyse..
Foruma eğlence için giriyoruz,her tarzda düşünceler.var heryerde olacak da, o yüzden her şeyi kafaya takmamak en iyisiÜlke silmek tabiri hangi cag'dan kaldigi ortada. Milleti sinir edip sonra tek mesaji silinince rapor eden kisiler var maalesef. Böyle tabir kullanilmasi cidden üzüntü verici. Saka olsun olmasin. Neyse..
bu arada araya mesaj silme-değiştirmeler falan girdi sana söyleceğimi unuttum o mesajdaki espri ahmad içindi azerbeycandan tek oy veren sen değilsinForuma eğlence için giriyoruz,her tarzda düşünceler.var heryerde olacak da, o yüzden her şeyi kafaya takmamak en iyisi
Forumun müzik anlayışını tutdumtebrikler tarkan hep desteklediğim biriydi
yalını bu hafta beğenmedim evet ama genel olarak desteklediğim biriydi mfö genelde düşük veriyordum ama bu hafta bendende yüksek aldı
@Maskeli Fedai @Bully @ozgur2113
geçmiş olsun gökhan özen yarışma boyunca desteklediğim birisiydi elenmesine çok üzüldüm gökhandan 5 tane daha düşük şarkıcı vardı bence bu hafta neşe karaböcek tam puan verdim yeşilçamda ilk 3 girebilicek bir parça olan arım balım peteğimle elenmesine şok geçirdim gerçekten dinleyiptemi elediler acaba bilemiyorum
@denizz19 @gözlemci
öncekı turları geçen parçalarından daha iyiydi bu cnm tüm şarkılar iyi olunca neşeyi arkaya atmak bence biraz kolaya gelmiş gibi görünüyorAslında söylenecek çok söz vardır belki de... Ama "Sağlık olsun" diyelim. Herkese başarılar diliyorum.Şu şarkıyla veda etmek istiyorum ;
@Aserat @Cengo @Çiğdem- @Bully @xemrexxx @denizz19 @S.G.A.T. @Tzira @OzaN @batuhankaralar @EFE UYSAL @ozgur2113 @yigit_00 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @vadikızı @Maskeli Fedai @mrt-06 işte ve diğer herkes aklımda bunlar kalmış
Forumun müzik anlayışını tutdumTabikiside dinlediler
Ne de güzel demişsinher hafta gelen şarkılara göre puan vermeyip ön yargıyla hareket edenleri kendi vicdanlarına bırakıyorumbana göre bu işin doğrusu her şarkıyı-sanatçıyı o haftaki şarkılar arasındaki konumuna göre değerlendirmektirherkesin kendine kalmış tercihi.
Aslında birşey demeyi düşünmüyordum madem değindin söyleyeyimöncekı turları geçen parçalarından daha iyiydi bu cnm tüm şarkılar iyi olunca neşeyi arkaya atmak bence biraz kolaya gelmiş gibi görünüyor
sağlık olsun çok iyi yarıştın bence 😉😉😉
deniz olsaydı ben açarım derdi.arkadaşlar @Cengo sağlık sorunları yüzünden bir kaç gün foruma gelememe durumu olabilirmiş bu yarışmada özellikle sürelerle ilgili çok aceleci davranıyoruz yarın 7.hafta konusu açılmazsa merak edenler olucaktır tepkide oluşmasın cengoya diye bildirmek istedim 7.hafta konusu geç açılabilir
cengoyada tekrardan geçmiş olsun herkese başarılar tekrardan
@mrt-06 @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @vadikızı @xemrexxx @EFE UYSAL @ozgur2113 @Tzira @hayret bi şey @S.G.A.T. @sokak sanati @Reytinger @Ahmad @Aserat @Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Prncss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?