MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta Sonuçları

ha ülkeler ha üyeler, fark etmez. Niye siliyorsun onu anlamadik yani. Millet zorunlu mu yüksek puan vermeye sana?
kimse bana yüksek puan vermek zorunda değil
ülkelerle üyeler arasında fark var üye dersem şu bu o kişiyi hedef alıyorum demektir
orada genel bir şey söyledim mesela azerbeycanlıların en beğendiği oyuncular serenay-çağatay; diziler kriaz mevsimi,medcezir bana ters sevmediğim şeyler tv anlamında
birçok konudaki fikirlerine katılmam tv-sinema-magazin vb.konularda
oradaki mecazı anlamadıysan benim problemim değil tartışmıcam zaten mesajlar siliniyor

katılıyorum sana aynen
@xemrexxx şaka yapıyosun anlıyoruz ama dikkatli şşakalar yap🙂
insanlar şakalarımı anlamıyorsa benim sorunum değil
kimseyi hedef aldığımız yok

üyeler dememişim orada farkındaysan
)
Şaka olduğu için farketmez,ama düşüncen yanlış ben hak yemem.Daha ilk hafta en Kadının en sevdiğim şarkısını koydun.20 küsür şarkının arasından düşünmeden en yüksek puanı verdim.Yine sevdiğim bir şarkıyı kullan yine puanını al

Forumda bir tek isvicreden oy veren ben olduguma göre hedef alinan kisi de belli. Daha dikkatli olursan sevinirim. Millete laf atmadan iki kere düsünmek gerek sonra rapor edip mesajlar niye siliniyor demekle olmuyor bu isler.

Forumda bir tek isvicreden oy veren ben olduguma göre hedef alinan kisi de belli. Daha dikkatli olursan sevinirim. Millete laf atmadan iki kere düsünmek gerek sonra rapor edip mesajlar niye siliniyor demekle olmuyor bu isler.
belli kişilerin kışkırtıcı mesajları sürekli siliniyorsa rapor ederim o zaman herkes kışkırtıp kışkırtıp mesajları silsin
ayrıca neyin rapor edildiğini açıklanabiliyorsa helal olsun hadi eyvallah

Şaka olarak algıladım, zira ciddi kabuledilirise olay çıkacak bir laf.
Ülke silmek tabiri hangi cag'dan kaldigi ortada. Milleti sinir edip sonra tek mesaji silinince rapor eden kisiler var maalesef. Böyle tabir kullanilmasi cidden üzüntü verici. Saka olsun olmasin. Neyse..

Ülke silmek tabiri hangi cag'dan kaldigi ortada. Milleti sinir edip sonra tek mesaji silinince rapor eden kisiler var maalesef. Böyle tabir kullanilmasi cidden üzüntü verici. Saka olsun olmasin. Neyse..
lafı niye çeviriyorsun anlamadım orada şikayetim mesajımın silinmesi değil senin de kışkırtıcı mesaj yazıp mesajını değiştirmen
madem senin mesajların çoğunluk görmeden siliniyor-değişiyor bizimkiler de silinsin-değişsin tartışma çıkmasın hiç. yarına sunumum var size kolay gelsin

Foruma eğlence için giriyoruz,her tarzda düşünceler.var heryerde olacak da, o yüzden her şeyi kafaya takmamak en iyisi

Foruma eğlence için giriyoruz,her tarzda düşünceler.var heryerde olacak da, o yüzden her şeyi kafaya takmamak en iyisi
bu arada araya mesaj silme-değiştirmeler falan girdi sana söyleceğimi unuttum o mesajdaki espri ahmad içindi azerbeycandan tek oy veren sen değilsin
ahmd daha önce düşük oy verince türkiyede olsa seni egeye dökerdik ama azerbeycandansın hazar denizine dökmeli; türkiyeden oy kullansan yunanistana itelerdim seni ermenistana itelemeli gibi laflar etmiştim espriden anlayan biri böyle tepkiler göstermemişti
ahmadle o ka mesajdan sonra o mesajı senin alınman garip olmuş

Aslında söylenecek çok söz vardır belki de... Ama "Sağlık olsun" diyelim. Herkese başarılar diliyorum.Şu şarkıyla veda etmek istiyorum ;

@Aserat @Cengo @Çiğdem- @Bully @xemrexxx @denizz19 @S.G.A.T. @Tzira @OzaN @batuhankaralar @EFE UYSAL @ozgur2113 @yigit_00 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @vadikızı @Maskeli Fedai @mrt-06 işte ve diğer herkes aklımda bunlar kalmış

Forumun müzik anlayışını tutdum
Tabikiside dinlediler

Son düzenleme:
öncekı turları geçen parçalarından daha iyiydi bu cnm tüm şarkılar iyi olunca neşeyi arkaya atmak bence biraz kolaya gelmiş gibi görünüyor
sağlık olsun çok iyi yarıştın bence 😉😉😉

Ne de güzel demişsin
benim demek istediklerimden biri de buydu

Aslında birşey demeyi düşünmüyordum madem değindin söyleyeyim
Sırf gıcıklığına ben onun parçasına 1 verdim diye bana 1 veren kişi sayısı fazlaca onuda geçtim bakıyorumda bazı kişiler benim 6 hafta boyunca şarkılarıma her hafta 1 verebiliyorsa onada söyleyecek sözüm yok

Burada elenmek sıkıntı değil, zaten bir süre sonra eleneceğimi düşünüyordum ama hani böyle saçma sapan haraketle dinlemeden veya bana karşı dinledim diyip beğendim diyip 1 verenlerden bahsediyorum

Geçmişler olsun ....

Son düzenleme:
arkadaşlar @Cengo sağlık sorunları yüzünden bir kaç gün foruma gelememe durumu olabilirmiş bu yarışmada özellikle sürelerle ilgili çok aceleci davranıyoruz yarın 7.hafta konusu açılmazsa merak edenler olucaktır tepkide oluşmasın cengoya diye bildirmek istedim 7.hafta konusu geç açılabilir
cengoyada tekrardan geçmiş olsun herkese başarılar tekrardan

@mrt-06 @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @vadikızı @xemrexxx @EFE UYSAL @ozgur2113 @Tzira @hayret bi şey @S.G.A.T. @sokak sanati @Reytinger @Ahmad @Aserat @Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Prncss..

deniz olsaydı ben açarım derdi.