MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta Sonuçları

sevmiyorum-dinlemedim gibi bahaneleri olanlara espri yapmak boynumuzun borcu
))
Ne bahanesi?Herkesin zevki ayrı ki zaten Yıldız Tilbe de herkes tarafından sevilen bir isim değil
)
Zaten seninle de hiç bir zaman büyük problemim olmadı ki sırf sensin diye puan kırayım
)))

Ask Kırıntılarına oranla kötü tabi ki. Bence diğer şarkılara göre bir strateji belirle. Diğerlerindense kötü olan varsa kullan ama geçen sezon ki Hadise gibi yapabilirsin. iyileri kullanarak Son dörde kadar gitmişti.

@hayret bi şey senin nasıl bu kadar kötü geldi. Rengarenk süper şarkı.

Ne bahanesi?Herkesin zevki ayrı ki zaten Yıldız Tilbe de herkes tarafından sevilen bir isim değil
)
Zaten seninle de hiç bir zaman büyük problemim olmadı ki sırf sensin diye puan kırayım
)))
önceden dinlememiş ya da sevmiyor olabilirsin buradaki şarkıalr içinden puanını vereceksin buradaki şarkılar arasında hakettiği nbeyse o
en azından ben öyle yaptım hep @denizz19* ne kadar alınsa da

Zaten final düşünmüyorum.Teo`yla final hikaye.En sevdiklerimle nereye kadar giderse gidicem

her hafta gelen şarkılara göre puan vermeyip ön yargıyla hareket edenleri kendi vicdanlarına bırakıyorum
bana göre bu işin doğrusu her şarkıyı-sanatçıyı o haftaki şarkılar arasındaki konumuna göre değerlendirmektir
herkesin kendine kalmış tercihi.

Cidden çok tuhaf bir yarışma oluyor.Öp`ü ilk 3`e atıp Hüp`ü ilk 5`e sokmayan Aman Aman`i 2.yapıp Her Şeyi Yak`i zirvenin dışına iten bayaa bir ilginç yarışmacı arkadaşlarımız var