- Reaksiyon puanı
- 34,654
- Puanı
- 1,061
Sen ne komik çocuksun öyle)dur daha bitmediharitadan silinmesi gereken azerbeycan ve isviçreden 1 pointler gelecek bana
@denizz19 şarkı seçti ya on saniye olsada dinleme gafletine düştüm))))sana yakın tutan oldumu yaa aman dinleme sen
sevmiyorum-dinlemedim gibi bahaneleri olanlara espri yapmak boynumuzun borcuSen ne komik çocuksun öyle)
Tilbe`nin bir-kaç şarkısı dışında pek sevmiyorum.Puanlar o yüzden)
Ne bahanesi?Herkesin zevki ayrı ki zaten Yıldız Tilbe de herkes tarafından sevilen bir isim değilsevmiyorum-dinlemedim gibi bahaneleri olanlara espri yapmak boynumuzun borcu))
önceden dinlememiş ya da sevmiyor olabilirsin buradaki şarkıalr içinden puanını vereceksin buradaki şarkılar arasında hakettiği nbeyse oNe bahanesi?Herkesin zevki ayrı ki zaten Yıldız Tilbe de herkes tarafından sevilen bir isim değil)
Zaten seninle de hiç bir zaman büyük problemim olmadı ki sırf sensin diye puan kırayım)))
Zaten final düşünmüyorum.Teo`yla final hikaye.En sevdiklerimle nereye kadar giderse gidicemAsk Kırıntılarına oranla kötü tabi ki. Bence diğer şarkılara göre bir strateji belirle. Diğerlerindense kötü olan varsa kullan ama geçen sezon ki Hadise gibi yapabilirsin. iyileri kullanarak Son dörde kadar gitmişti.
@hayret bi şey senin nasıl bu kadar kötü geldi. Rengarenk süper şarkı.
Bende sevmiyorum. Suc muymus.Sen ne komik çocuksun öyle)
Tilbe`nin bir-kaç şarkısı dışında pek sevmiyorum.Puanlar o yüzden)
Cidden çok tuhaf bir yarışma oluyor.Öp`ü ilk 3`e atıp Hüp`ü ilk 5`e sokmayan Aman Aman`i 2.yapıp Her Şeyi Yak`i zirvenin dışına iten bayaa bir ilginç yarışmacı arkadaşlarımız var
görecez kimin eleneceğini@vadikızı eleneceksin
herkesin müzik zevki başkaCidden çok tuhaf bir yarışma oluyor.Öp`ü ilk 3`e atıp Hüp`ü ilk 5`e sokmayan Aman Aman`i 2.yapıp Her Şeyi Yak`i zirvenin dışına iten bayaa bir ilginç yarışmacı arkadaşlarımız var
haritadan silinmesi gereken ülkeler pek anlamadim yani?dur daha bitmediharitadan silinmesi gereken azerbeycan ve isviçreden 1 pointler gelecek bana
üyeler dememişim orada farkındaysanharitadan silinmesi gereken ülkeler pek anlamadim yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?