burda düşman şeymii oluyorAynen canım ben seni sen beni düşünebiliriz Emre de beni düşünmeli bence asıl düşmanları elemeliyiz.
burda düşman şeymii oluyorAynen canım ben seni sen beni düşünebiliriz Emre de beni düşünmeli bence asıl düşmanları elemeliyiz.
O şeyleri ayıklamalıyız aramızdan canım Çiğdemim benimburda düşman şeymii oluyor
hahahah neyse yatıyorum ben yarın racaplar açıklansın daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz yarın akşam bakarım @Bully unmu yoksa seninmi parçan güzelmişO şeyleri ayıklamalıyız aramızdan canım Çiğdemim benimpirincin taşlarını ayıklamak bize düşer
Objektif bakabilirsen parlak kriterlerini göz önünde bulundurmazsan benim şarkımın daha güzel olacağını göreceksin.hahahah neyse yatıyorum ben yarın racaplar açıklansın daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz yarın akşam bakarım @Bully unmu yoksa seninmi parçan güzelmiş
Bu da soru mu tabi yeşil gözlerine daldığında boğulduğun Gökhan'ın şarkısı güzel.hahahah neyse yatıyorum ben yarın racaplar açıklansın daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz yarın akşam bakarım @Bully unmu yoksa seninmi parçan güzelmiş
Süper seçim bakalım neler olacak
Offf en sevdiğim Sertab şarkısı diyebilirim. Benden çok iyi puan alacağı kesin.Bu haftaki şarkım ;
Unutursun
@Reytinger @Ahmad @Yakamoz-Asi @Prncss.. @OzaN @Yiğitt @aserat54 @sokak sanati @Cengo @Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @mrt-06 @Bully @xemrexxx @Billy Kane @yigit_00 @ozgur2113 @EFE UYSAL @batuhankaralar @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @gözlemci @hayret bi şey @Tzira , @Cengp
o
BenOfff en sevdiğim Sertab şarkısı diyebilirim. Benden çok iyi puan alacağı kesin.
Atlamasan olmaz.
GüldürdüAtlamasan olmaz.
Senle ilgili kararımı vermiş değilim henüz.
Bende çok merak ediyorumSüper seçim bakalım neler olacak
Bu hafta çıtayı biraz yükselteyim dedimOfff en sevdiğim Sertab şarkısı diyebilirim. Benden çok iyi puan alacağı kesin.
Benim şarkımda güzeldir beğendin miBende çok merak ediyorum
Bu hafta çıtayı biraz yükselteyim dedim
İyi yapmışsın kızışsın bakalım ortalık.Bende çok merak ediyorum
Bu hafta çıtayı biraz yükselteyim dedim
Ben ilk kaça girerim sence?İyi yapmışsın kızışsın bakalım ortalık.
Bu şarkıyla ilk 3 olması gerektiğini düşünüyorum. Hadi en kötü ilk 5 olsun.
Allah'ım çattık ya.Ben ilk kaça girerim sence?
Güzel şarkı ancak diğerlerinin gerisinde kalabilir gibi. Ancak elenme sıkıntısı çekmezsin bence.Benim şarkımda güzeldir beğendin mi
Sağlık olsun elimizde bu vardıGüzel şarkı ancak diğerlerinin gerisinde kalabilir gibi. Ancak elenme sıkıntısı çekmezsin bence.Bu sezon Gökhan Özen'i seçerek hata yaptın bence.
Kimle yapacan kulisi kottirikle miAllah'ım çattık ya.
Seni eleyecem bu hafta kulis yapıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?