Tam elenmelik bir şarkı benceSevindim Gökhan'ı beğenmemene.
Tam elenmelik bir şarkı benceSevindim Gökhan'ı beğenmemene.
benim parçamı peki umarım aynı şeyi düşünmüyorsundur cnmGökhanın her şarkısını beğenirim ama bunu pek beğenmedim ama kötüde diyemem
Ağzından bal damlıyor bu hafta eleyelim o zaman hoş kalabilir zaten pek iddialı bir şarkıcı değil final şarkısı Civciv olacakmış.Tam elenmelik bir şarkı bence
He he bu zamana kadar konuşma şimdi iki lafın belini kır yemezler güzelimO işler senin uzmanlık alanına giriyor benim amacım iki lafın belini kırmak.
Bence can kulağıyla dinle hoşuna gidecektir. Bu şarkı Gökhan Özen'e ödül getirmiş şarkılardan biridir.Gökhanın her şarkısını beğenirim ama bunu pek beğenmedim ama kötüde diyemem
Eksilerin artıyorSevindim Gökhan'ı beğenmemene.
Kavrulduk güzel parçadır severim elemem senibenim parçamı peki umarım aynı şeyi düşünmüyorsundur cnm
Civciv diye şarkımı olurAğzından bal damlıyor bu hafta eleyelim o zaman hoş kalabilir zaten pek iddialı bir şarkıcı değil final şarkısı Civciv olacakmış.
Sana ne arkadaşım Neşe'yi severim ben.He he bu zamana kadar konuşma şimdi iki lafın belini kır yemezler güzelim
Bence can kulağıyla dinle hoşuna gidecektir. Bu şarkı Gökhan Özen'e ödül getirmiş şarkılardan biridir.
Eksilerin artıyor
Yok valla gideri yokHe he bu zamana kadar konuşma şimdi iki lafın belini kır yemezler güzelim
Bence can kulağıyla dinle hoşuna gidecektir. Bu şarkı Gökhan Özen'e ödül getirmiş şarkılardan biridir.
Eksilerin artıyor
Kavrulduk güzel parçadır severim elemem seni
Civciv diye şarkımı olurTavukları pişirmişem bile daha iyi ondan
Tam elenmelik bir şarkı bence
Ağzından bal damlıyor bu hafta eleyelim o zaman hoş kalabilir zaten pek iddialı bir şarkıcı değil final şarkısı Civciv olacakmış.
@denizz19 şimdide sen bunları sustur bence çünkü bu seferde sana karşı aklım kurcalanıyor ben parçanı beğenmiştim ama bu arkadaşların yorumu sayesinde tekrar bir dinle çiğdem diyorum şuan kendi kendimeHe he bu zamana kadar konuşma şimdi iki lafın belini kır yemezler güzelim
Eksilerin artıyor
Civcivler pislesin suratına seninKavrulduk güzel parçadır severim elemem seni
Civciv diye şarkımı olurTavukları pişirmişem bile daha iyi ondan
Beğendirmeye çalışmıyorum reklam yapıyorumSana ne arkadaşım Neşe'yi severim ben.
Senden gelecek eksiler bana işlemez.
Garibim şarkısını beğendirmeye çalışıyor.
Sağlık olsun o zamanYok valla gideri yokdiğer tüm parçalara göre belli olur ama hani o aramazsan arama veya diğeri gibi olamaz :=)
Şimdi tekrardan dinledim @denizz19 şarkını 10 üzerinden puanlarsam eğer 10/4 , Bu arada Çiğdem ara karıştırıcılık yapıp denizi üzerimize salma lütfen@denizz19 şimdide sen bunları sustur bence çünkü bu seferde sana karşı aklım kurcalanıyor ben parçanı beğenmiştim ama bu arkadaşların yorumu sayesinde tekrar bir dinle çiğdem diyorum şuan kendi kendime
Hadi ordan bu kot kafa seni yeşil gözlü falan diye kandırıyor hep bu hafta da yüksek veririrsin.@denizz19 şimdide sen bunları sustur bence çünkü bu seferde sana karşı aklım kurcalanıyor ben parçanı beğenmiştim ama bu arkadaşların yorumu sayesinde tekrar bir dinle çiğdem diyorum şuan kendi kendime
Senin kafan her kurcalandığında şuna bak geçer@denizz19 şimdide sen bunları sustur bence çünkü bu seferde sana karşı aklım kurcalanıyor ben parçanı beğenmiştim ama bu arkadaşların yorumu sayesinde tekrar bir dinle çiğdem diyorum şuan kendi kendime
Senin kafan her kurcalandığında şuna bak geçer
yalnız @Bully a civcivler pislesin suratına mesajın kırıze soktu beni vlla bukadar gülmemiştim bugün hiç ahhahahahHadi ordan bu kot kafa seni yeşil gözlü falan diye kandırıyor hep bu hafta da yüksek veririrsin.
Dediğim gibi sağlık olsun herkes beğenecek ya da beğenmeyecek diye bir kural yok.Şimdi tekrardan dinledim @denizz19 şarkını 10 üzerinden puanlarsam eğer 10/4 , Bu arada Çiğdem ara karıştırıcılık yapıp denizi üzerimize salma lütfen
Ne kandıracağım onun yeşil gözlüsüHadi ordan bu kot kafa seni yeşil gözlü falan diye kandırıyor hep bu hafta da yüksek veririrsin.
Sen söyle Çiğdemcim Civciv güzel değil miyalnız @Bully a civcivler pislesin suratına mesajın kırıze soktu beni vlla bukadar gülmemiştim bugün hiç ahhahahah
Şarkı çoktan çıktı da klip yeni çıkacak.maNga Kenan Doğulu'yla özel bir şarkı yapıyormuş, ben elenmeden çıksa bari en azından bir haftayı daha garantilerim
çok kaliteli bir parçadır ama bu forum üyelerinin gökhanı finae çıkarıcağını sanmıyorum keşke bayan üyeler daha fazla olsaydı yarışmada bir ben seni kurtaramam vllaDediğim gibi sağlık olsun herkes beğenecek ya da beğenmeyecek diye bir kural yok.
Ne kandıracağım onun yeşil gözlüsü
Sen söyle Çiğdemcim Civciv güzel değil mi
Aynen canım ben seni sen beni düşünebiliriz Emre de beni düşünmeli bence asıl düşmanları elemeliyiz.çok kaliteli bir parçadır ama bu forum üyelerinin gökhanı finae çıkarıcağını sanmıyorum keşke bayan üyeler daha fazla olsaydı yarışmada bir ben seni kurtaramam vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?