MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

O işler senin uzmanlık alanına giriyor benim amacım iki lafın belini kırmak.
He he bu zamana kadar konuşma şimdi iki lafın belini kır yemezler güzelim

Gökhanın her şarkısını beğenirim ama bunu pek beğenmedim ama kötüde diyemem
Bence can kulağıyla dinle hoşuna gidecektir. Bu şarkı Gökhan Özen'e ödül getirmiş şarkılardan biridir.

Sevindim Gökhan'ı beğenmemene.
Eksilerin artıyor

Sana ne arkadaşım Neşe'yi severim ben.

Senden gelecek eksiler bana işlemez.

Garibim şarkısını beğendirmeye çalışıyor.

Yok valla gideri yok
diğer tüm parçalara göre belli olur ama hani o aramazsan arama veya diğeri gibi olamaz :=)

Kavrulduk güzel parçadır severim elemem seni

Civciv diye şarkımı olur
Tavukları pişirmişem bile daha iyi ondan
İşte Deniz'e göre Gökhan Özen'in final şarkısı civciv yani neyinden korkalım şimdi bu şarkıcının.

Tam elenmelik bir şarkı bence
Ağzından bal damlıyor bu hafta eleyelim o zaman hoş kalabilir zaten pek iddialı bir şarkıcı değil final şarkısı Civciv olacakmış.
@denizz19 şimdide sen bunları sustur bence çünkü bu seferde sana karşı aklım kurcalanıyor ben parçanı beğenmiştim ama bu arkadaşların yorumu sayesinde tekrar bir dinle çiğdem diyorum şuan kendi kendime

Kavrulduk güzel parçadır severim elemem seni

Civciv diye şarkımı olur
Tavukları pişirmişem bile daha iyi ondan
Civcivler pislesin suratına senin
Bully

Sana ne arkadaşım Neşe'yi severim ben.

Senden gelecek eksiler bana işlemez.

Garibim şarkısını beğendirmeye çalışıyor.
Beğendirmeye çalışmıyorum reklam yapıyorum

Yok valla gideri yok
diğer tüm parçalara göre belli olur ama hani o aramazsan arama veya diğeri gibi olamaz :=)
Sağlık olsun o zaman

Şimdi tekrardan dinledim @denizz19 şarkını 10 üzerinden puanlarsam eğer 10/4 , Bu arada Çiğdem ara karıştırıcılık yapıp denizi üzerimize salma lütfen

Hadi ordan bu kot kafa seni yeşil gözlü falan diye kandırıyor hep bu hafta da yüksek veririrsin.

Şimdi tekrardan dinledim @denizz19 şarkını 10 üzerinden puanlarsam eğer 10/4 , Bu arada Çiğdem ara karıştırıcılık yapıp denizi üzerimize salma lütfen
Dediğim gibi sağlık olsun herkes beğenecek ya da beğenmeyecek diye bir kural yok.

Hadi ordan bu kot kafa seni yeşil gözlü falan diye kandırıyor hep bu hafta da yüksek veririrsin.
Ne kandıracağım onun yeşil gözlüsü

yalnız @Bully a civcivler pislesin suratına mesajın kırıze soktu beni vlla bukadar gülmemiştim bugün hiç ahhahahah
Sen söyle Çiğdemcim Civciv güzel değil mi

Dediğim gibi sağlık olsun herkes beğenecek ya da beğenmeyecek diye bir kural yok.

Ne kandıracağım onun yeşil gözlüsü

Sen söyle Çiğdemcim Civciv güzel değil mi
çok kaliteli bir parçadır ama bu forum üyelerinin gökhanı finae çıkarıcağını sanmıyorum keşke bayan üyeler daha fazla olsaydı yarışmada bir ben seni kurtaramam vlla

çok kaliteli bir parçadır ama bu forum üyelerinin gökhanı finae çıkarıcağını sanmıyorum keşke bayan üyeler daha fazla olsaydı yarışmada bir ben seni kurtaramam vlla
Aynen canım ben seni sen beni düşünebiliriz Emre de beni düşünmeli bence asıl düşmanları elemeliyiz.