MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

maNga Kenan Doğulu'yla özel bir şarkı yapıyormuş, ben elenmeden çıksa bari en azından bir haftayı daha garantilerim

Sözleri çok saçma itici geliyor tam benlik birisi var hiç utanmaz gülüşü var diyor olmasa da olur diyor madem olmasa da olursa neden tam benlik birisi var diyor.
Birincisi hiç utanmaz gülüşü var demiyor bir tutam yaz gülüşü var diyor, ikincisi kocaman egosuyla, durulmaz oyunlarıyla ve oynak ruh haliyle olmasa da olur diyor yani egosu olmazsa iyi olur demek istiyor, oyun oynamazsa iyi olur demek istiyor, oynak ruh hali olmasa iyi olur demek istiyor, şarkıyı analiz edememişsin.

Demek ki Yalın'ın dilini tam döndüremiyor bana o şekilde gelmiş kulağıma demek bir tutam yaz gülüşü
yaz gülüşü ne demek açıklar mısın
genel bir iticilik var bu şarkıda

Gökhan'ın dönemi bitmek üzere düetlerle ayakta duruyor
Budala - Ne Farkeder - İki Yeni Yabancı bunlar son albümünün en ses getiren şarkıları

maNga Kenan Doğulu'yla özel bir şarkı yapıyormuş, ben elenmeden çıksa bari en azından bir haftayı daha garantilerim
cnm benim tam puan verdiğim en çok şarkıcı manga galiba 4 haftada 3 tam puan verdim sanırım hint kumaşıanda 13 falan y,ne oldukça iyi puan vermiştim ve parçalarının geride kalmasını anlam veremiyordum ama bu hafta benim bile hoşuma gitmedi diğerleri zaten mangadan hoşlanmıyorlar sanırım bu 2 li elemede büyük risk almışsın😵😵😵

Sana hiçbir şeyin açıklamasını yapmak zorunda değilim git Yalın'a sor bana ne
Yaz demek ki güzel şeyler ifade ediyor onun için.

İlk 3'e girmeyeyim diye başladın çirkefliklerine ama böyle yaparak beni halkın gözünde yüceltmiş oluyorsun farkında değilsin.

Yine süper bir şarkı
Dizi müziklerinden gidiyorsun.

Ne çirkeflik yapacağım ben dosdoğru bir adamım neyse onu söylerim
halka oynamam ben sen kimsin oğlum kim Acun bıraahh

Valla şaka maka iyi gitti Neşem
bu gidişle 1-2 hafta daha iyi giderim daha elimde çok iyi şarkılar var
Ee boru değil bu Neşe kadın efsane.

Seni de tebrik etmek lazım Neşe'yi seçtiğin için çok güzel parçalarını hatırlıyoruz sayende.