maNga Kenan Doğulu'yla özel bir şarkı yapıyormuş, ben elenmeden çıksa bari en azından bir haftayı daha garantilerim
Birincisi hiç utanmaz gülüşü var demiyor bir tutam yaz gülüşü var diyor, ikincisi kocaman egosuyla, durulmaz oyunlarıyla ve oynak ruh haliyle olmasa da olur diyor yani egosu olmazsa iyi olur demek istiyor, oyun oynamazsa iyi olur demek istiyor, oynak ruh hali olmasa iyi olur demek istiyor, şarkıyı analiz edememişsin.Sözleri çok saçma itici geliyor tam benlik birisi var hiç utanmaz gülüşü var diyor olmasa da olur diyor madem olmasa da olursa neden tam benlik birisi var diyor.
Gökhan'ın dönemi bitmek üzere düetlerle ayakta duruyoro da iyiymiş Gökhan'ın yeni albümü çıksa keşke ya da single
Demek ki Yalın'ın dilini tam döndüremiyor bana o şekilde gelmiş kulağıma demek bir tutam yaz gülüşüBirincisi hiç utanmaz gülüşü var demiyor bir tutam yaz gülüşü var diyor, ikincisi kocaman egosuyla, durulmaz oyunlarıyla ve oynak ruh haliyle olmasa da olur diyor yani egosu olmazsa iyi olur demek istiyor, oyun oynamazsa iyi olur demek istiyor, oynak ruh hali olmasa iyi olur demek istiyor, şarkıyı analiz edememişsin.
Budala - Ne Farkeder - İki Yeni Yabancı bunlar son albümünün en ses getiren şarkılarıGökhan'ın dönemi bitmek üzere düetlerle ayakta duruyor
cnm benim tam puan verdiğim en çok şarkıcı manga galiba 4 haftada 3 tam puan verdim sanırım hint kumaşıanda 13 falan y,ne oldukça iyi puan vermiştim ve parçalarının geride kalmasını anlam veremiyordum ama bu hafta benim bile hoşuma gitmedi diğerleri zaten mangadan hoşlanmıyorlar sanırım bu 2 li elemede büyük risk almışsın😵😵😵maNga Kenan Doğulu'yla özel bir şarkı yapıyormuş, ben elenmeden çıksa bari en azından bir haftayı daha garantilerim
Sana hiçbir şeyin açıklamasını yapmak zorunda değilim git Yalın'a sor bana neDemek ki Yalın'ın dilini tam döndüremiyor bana o şekilde gelmiş kulağıma demek bir tutam yaz gülüşüyaz gülüşü ne demek açıklar mısıngenel bir iticilik var bu şarkıda
Budala - Ne Farkeder - İki Yeni Yabancı bunlar son albümünün en ses getiren şarkıları
Yine süper bir şarkıYouTube'da "Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip" adlı videoyu izleyin - Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip:
İrem Candar&Teoman "Bana Öyle Bakma"
Klibi de Youtube`dan buldum,güzel olmuş
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı [USER=88600]@yigit_00 [USER=85611]@ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Harunnn60 @aserat54 @Yakamoz-Asi
@Prncss...l[/USER][/USER]
Ne çirkeflik yapacağım ben dosdoğru bir adamım neyse onu söylerimSana hiçbir şeyin açıklamasını yapmak zorunda değilim git Yalın'a sor bana neYaz demek ki güzel şeyler ifade ediyor onun için.
İlk 3'e girmeyeyim diye başladın çirkefliklerine ama böyle yaparak beni halkın gözünde yüceltmiş oluyorsun farkında değilsin.
Yine mi sen Yıldız Titlebu haftaki şarkım @denizz19 @Çiğdem- @Bully @sokak sanati @ABAY_06 @batuhankaralar @OzaN @Prncss.. @yatutarsa @mrt-06 @vadikızı @cookies @S.G.A.T. @gözlemci @aserat54 ve diğer herkes...
loo total @Forumdash gelmişken sen de iki yıldız dinle
Güzel seçim görünüyor bakalım neler olacak bu haftaYine mi sen Yıldız Titleoyum sana
Bu hafta Elveda Meyhaneci ile karşınızdayım
@Ahmad @Cengo @Harunnn60 @Reytinger @aserat54 @Yakamoz-Asi @OzaN @Prncss.. @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @Tzira @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Yiğitt @yigit_00 @ozgur2113 @tolgab @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @batuhankaralar @yatutarsa
Gayet iyi seçim bu haftayı da atlatırsın.Yine mi sen Yıldız Titleoyum sana
Bu hafta Elveda Meyhaneci ile karşınızdayım
@Ahmad @Cengo @Harunnn60 @Reytinger @aserat54 @Yakamoz-Asi @OzaN @Prncss.. @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @Tzira @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Yiğitt @yigit_00 @ozgur2113 @tolgab @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @batuhankaralar @yatutarsa
Güzel seçim görünüyor bakalım neler olacak bu hafta
Valla şaka maka iyi gitti NeşemGayet iyi seçim bu haftayı da atlatırsın.
Ee boru değil bu Neşe kadın efsane.Valla şaka maka iyi gitti Neşembu gidişle 1-2 hafta daha iyi giderim daha elimde çok iyi şarkılar var
Benim şarkımı nasıl buldunValla şaka maka iyi gitti Neşembu gidişle 1-2 hafta daha iyi giderim daha elimde çok iyi şarkılar var
Yağ çekmenin lüzumu yok gözüme itici göründün kafadan 8 puanEe boru değil bu Neşe kadın efsane.
Seni de tebrik etmek lazım Neşe'yi seçtiğin için çok güzel parçalarını hatırlıyoruz sayende.
O işler senin uzmanlık alanına giriyor benim amacım iki lafın belini kırmak.Benim şarkımı nasıl buldun
Yağ çekmenin lüzumu yok gözüme itici göründün kafadan 8 puan
Gökhanın her şarkısını beğenirim ama bunu pek beğenmedim ama kötüde diyememBenim şarkımı nasıl buldun
Yağ çekmenin lüzumu yok gözüme itici göründün kafadan 8 puan
Sevindim Gökhan'ı beğenmemene.Gökhanın her şarkısını beğenirim ama bunu pek beğenmedim ama kötüde diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?