sen varken nasıl bulanabilir bir parça tabisi de kötübenim parçamı nasıl buldun 😵😵😵
Bence daha zor haftalar görücezhüp dısında gördüğüm parçalar geçen ahftanın altındalar tabi bu hafta gökhan özen yalın iyiler teoman ama heçen haftakı parçaları daha iyiydi
sadece tarkanın bu haftakı parçası geçen haftadan iyi gördüklerim içinden diyorum diğerlerinin hepsi geçen haftanın altında kalmıslar tabi bu bu hafta kötüler demek değil bu haftada iyiler ama geçen hafta bambaşka birşey yaşandı öyle bir hafta daha zor yaşanır onuda zarar görmeden kapattık
vlla cnm ben asıl parçalarımı çok daha sonra koyucam biliyorsun oyüzden bu haftaları yarışta kalarak geçirmem bana yeterBence daha zor haftalar görücez
Az nefes alıcam derken boğulma davlla cnm ben asıl parçalarımı çok daha sonra koyucam biliyorsun oyüzden bu haftaları yarışta kalarak geçirmem bana yeter
zaten 7. hafta vites düşürücem şu 2 li elemeleri geçirelimde
7 ve 8. haftalarda az nefes alıcam
Kıymeti bilinmiyor Sıla'nın kötü şarkısı yok kiben zaten iyi puanlar veriyorum sana ama genel olarak bakalım
aramazsan arama ve benim için napardın parçaları bile top 5 dışlarında kaldılar geçen yıl sılanın düşük parçalarıyla bile ilk 3 oluyordun bu yıl iddalı parçaların bile dışarıda kalıyor gökhan pek ilgisini çekmiyor forumun galiba
elenirsek yapacak birşey yok zaten ama kavrulduk parçası derece bile görürse indir gibi asla süpriz olmaz kisme bu parça neden ilk 3 de demez
Güzel şarkıdır severim tüm şarkılar açıklanmadan bir şey diyemiyorum ama Mustafa Sandal'ı severimiyi puan alırsın yine sen benim parçamı nasıl buldun bakalaım
Şimdi böyle diyerek sen de bana yüksek ver mi demeye çalışıyorsunbu haftada iyi puanlar alıcaksınız benden @Bully da öyle zaten genel olarak iyi puan verdiklerim arasındalar gökhan teoman yalın
2 li elemeler bitince 7. hafta bukadar iddalı parçalar zaten göremezsinAz nefes alıcam derken boğulma da
Gözün doyar inşallahŞimdi böyle diyerek sen de bana yüksek ver mi demeye çalışıyorsunAyrıca daha aşırı yüksek bir puan verdiğini görmedim bana ama fena değilsin.
ilk hafta haric 3 haftadır 10 üstü vermişim daha ne istiyordun tam puanmıŞimdi böyle diyerek sen de bana yüksek ver mi demeye çalışıyorsunAyrıca daha aşırı yüksek bir puan verdiğini görmedim bana ama fena değilsin.
1.olamadım henüz içimde kaldı.Gözün doyar inşallah
1.olmak öyle kolay mı bu hafta sevmediğim bir Yalın şarkısıyla gelmişsin1.olamadım henüz içimde kaldı.
O günleri de görürüz inşallah.ilk hafta haric 3 haftadır 10 üstü vermişim daha ne istiyordun tam puanmı
Yok artık kıskanç yalancı seni.1.olmak öyle kolay mı bu hafta sevmediğim bir Yalın şarkısıyla gelmişsin
Sözleri çok saçma itici geliyor tam benlik birisi var hiç utanmaz gülüşü var diyor olmasa da olur diyor madem olmasa da olursa neden tam benlik birisi var diyor.O günleri de görürüz inşallah.
Yok artık kıskanç yalancı seni.
Sözleri çok saçma itici geliyor tam benlik birisi var hiç utanmaz gülüşü var diyor olmasa da olur diyor madem olmasa da olursa neden tam benlik birisi var diyor.
@Bully sustur @denizz19 u bence böyle konusunca şimdi bende sorgulamaya basladım parçanı puanlarını düşürttürücek bu seninO günleri de görürüz inşallah.
Yok artık kıskanç yalancı seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?