Mesajı atlamışım
Bu haftaki şarkımız @xemrexxx @aserat54 @Bully @sokak sanati @Ahmad @vadikızı @Yakamoz-Asi @OzaN @EFE UYSAL @ozgur2113 @Çiğdem- @yigit_00 @S.G.A.T. @mrt-06 @Maskeli Fedai @gözlemci @Tzira @Billy Kane @hayret bi şey @batuhankaralar @Prncss.. @Reytinger ve unuttuğum var ya da yoksa.
Bekliyoruz güzel puanını inşallahMesajı atlamışım
Çok iyi bir şarkı.Sürpriz yapmaya çok açık,benden de çok iyi bir puan alır
yaaa sende eşit şartlarda yarışma sitresini tat işte rüşvetsiz nasıl oluyormuş görrrrrFinale kadar emin adımlarla elimizden geldiğince ilerleyeceğiz gereken ilgiyi tam anlamıyla göremesekte kısmet diyelim
Güzel şarkı,ama çok iyi şarkılar var gölgelerinde kalacak gibi[emoji53]benim parçama ne diyorsun kavrulduk parçasınıda severmisin🙂🙂🙂
Sen boşver onu bunu İnkar Etme'yi seviyon dimi yeşil gözlününyaaa sende eşit şartlarda yarışma sitresini tat işte rüşvetsiz nasıl oluyormuş görrrrr
Bu şarkıyla elenebilirsin ama[emoji53]Hatırlatma amacıyla şarkımı bir kez daha tanıtıyorum
@Bully @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @denizz19@ozgur2113@Tzira @Yakamoz-Asi @Cengo @OzaN @Billy Kane @EFE UYSAL@hayret bi şey @Maskeli Fedai@sokak sanati @Ahmad @Yiğitt@gözlemci @Reytinger@aserat54 @vadikızı @yigit_00 @Prncss..
bu zor haftada bana yeter en azından diğer haftayı garantiledik diyebiliyorum şimdirik bu yeter banaGüzel şarkı,ama çok iyi şarkılar var gölgelerinde kalacak gibi[emoji53]
Daha bütün şarkılar belli değil.Kavrulduk`la elenmezsin o kesin amabu zor haftada bana yeter en azından diğer haftayı garantiledik diyebiliyorum şimdirik bu yeter bana
ben zaten iyi puanlar veriyorum sana ama genel olarak bakalımSen boşver onu bunu İnkar Etme'yi seviyon dimi yeşil gözlünün
elenirsek yapacak birşey yok zaten ama kavrulduk parçası derece bile görürse indir gibi asla süpriz olmaz kisme bu parça neden ilk 3 de demezDaha bütün şarkılar belli değil.Kavrulduk`la elenmezsin o kesin ama
Haftalar farklı ama artık gittikçe daha iyi gelmeye başladı her kes.Her hafta vites arttırıyor yarışmacılar.O yüzden zirve imkansız gibi[emoji53]ben zaten iyi puanlar veriyorum sana ama genel olarak bakalım
aramazsan arama ve benim için napardın parçaları bile top 5 dışlarında kaldılar geçen yıl sılanın düşük parçalarıyla bile ilk 3 oluyordun bu yıl iddalı parçaların bile dışarıda kalıyor gökhan pek ilgisini çekmiyor forumun galiba
elenirsek yapacak birşey yok zaten ama kavrulduk parçası derece bile görürse indir gibi asla süpriz olmaz kisme bu parça neden ilk 3 de demez
Eurovision 2.si şarkıyla 7. oldum, bunu gördükten sonra eğer elenirsem üzülmemBu şarkıyla elenebilirsin ama[emoji53]
Eurovision 2.si derken diğer şarkıları da küçümseme.Her hafta en az 3-4 efsane türk şarkısı geliyor ki,bu şarkıların toplam hitine,satış rakamlarına bakarsan Eurovision`da derece yapmış bir çok şarkıların üzerinde olduklarını görürsünEurovision 2.si şarkıyla 7. oldum, bunu gördükten sonra eğer elenirsem üzülmem
tarkanın hüp dışında olan parçaların hepsi geçen haftanın altında cnm şuana kadar gördüklerim 4.haftanın altında parçalar ben indir le çok zorlu bir haftada ilk final puanımı aldım hüp dısında bu haftakı parçalar geçen haftakıların yanında düşük ve kavruldukta indir den daha iyi bir parça yanı herşey olur bekleyip görücez adaletli seçimelr yapılsın yeterHaftalar farklı ama artık gittikçe daha iyi gelmeye başladı her kes.Her hafta vites arttırıyor yarışmacılar.O yüzden zirve imkansız gibi[emoji53]
Hayır.Daha şarkılar belli değil ama çoğu geçen haftanın üzerinde.Yalın,Tarkan,Teoman ilk aklıma gelenler çoğu da öyledirtarkanın hüp dışında olan parçaların hepsi geçen haftanın altında cnm şuana kadar gördüklerim 4.haftanın altında parçalar ben indir le çok zorlu bir haftada ilk final puanımı aldım hüp dısında bu haftakı parçalar geçen haftakıların yanında düşük ve kavruldukta indir den daha iyi bir parça yanı herşey olur bekleyip görücez adaletli seçimelr yapılsın yeter
ben gidişatımdan memnunum
hüp dısında gördüğüm parçalar geçen ahftanın altındalar tabi bu hafta gökhan özen yalın iyiler teoman ama heçen haftakı parçaları daha iyiydiHayır.Daha şarkılar belli değil ama çoğu geçen haftanın üzerinde.Yalın,Tarkan,Teoman ilk aklıma gelenler çoğu da öyledir
Bu haftaki şarkımız @xemrexxx @aserat54 @Bully @sokak sanati @Ahmad @vadikızı @Yakamoz-Asi @OzaN @EFE UYSAL @ozgur2113 @Çiğdem- @yigit_00 @S.G.A.T. @mrt-06 @Maskeli Fedai @gözlemci @Tzira @Billy Kane @hayret bi şey @batuhankaralar @Prncss.. @Reytinger ve unuttuğum var ya da yoksa.
bu haftada iyi puanlar alıcaksınız benden @Bully da öyle zaten genel olarak iyi puan verdiklerim arasındalar gökhan teoman yalınYouTube'da "Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip" adlı videoyu izleyin - Teoman - Bana Öyle Bakma [ 2011 ] Özel Klip:
İrem Candar&Teoman "Bana Öyle Bakma"
Klibi de Youtube`dan buldum,güzel olmuş
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı [USER=88600]@yigit_00 [USER=85611]@ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Harunnn60 @aserat54 @Yakamoz-Asi
@Prncss...l[/USER][/USER]
En sevdiğim hareketlilerinden biri olabilir.bu haftaki şarkım @denizz19 @Çiğdem- @Bully @sokak sanati @ABAY_06 @batuhankaralar @OzaN @Prncss.. @yatutarsa @mrt-06 @vadikızı @cookies @S.G.A.T. @gözlemci @aserat54 ve diğer herkes...
loo total @Forumdash gelmişken sen de iki yıldız dinle
yine yüksek alırsın bendenbu haftaki şarkım @denizz19 @Çiğdem- @Bully @sokak sanati @ABAY_06 @batuhankaralar @OzaN @Prncss.. @yatutarsa @mrt-06 @vadikızı @cookies @S.G.A.T. @gözlemci @aserat54 ve diğer herkes...
loo total @Forumdash gelmişken sen de iki yıldız dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?