MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Finale kadar emin adımlarla elimizden geldiğince ilerleyeceğiz gereken ilgiyi tam anlamıyla göremesekte kısmet diyelim

Sen boşver onu bunu İnkar Etme'yi seviyon dimi yeşil gözlünün
ben zaten iyi puanlar veriyorum sana ama genel olarak bakalım
aramazsan arama ve benim için napardın parçaları bile top 5 dışlarında kaldılar geçen yıl sılanın düşük parçalarıyla bile ilk 3 oluyordun bu yıl iddalı parçaların bile dışarıda kalıyor gökhan pek ilgisini çekmiyor forumun galiba

Daha bütün şarkılar belli değil.Kavrulduk`la elenmezsin o kesin ama
elenirsek yapacak birşey yok zaten ama kavrulduk parçası derece bile görürse indir gibi asla süpriz olmaz kisme bu parça neden ilk 3 de demez

Haftalar farklı ama artık gittikçe daha iyi gelmeye başladı her kes.Her hafta vites arttırıyor yarışmacılar.O yüzden zirve imkansız gibi[emoji53]

Eurovision 2.si şarkıyla 7. oldum, bunu gördükten sonra eğer elenirsem üzülmem
Eurovision 2.si derken diğer şarkıları da küçümseme.Her hafta en az 3-4 efsane türk şarkısı geliyor ki,bu şarkıların toplam hitine,satış rakamlarına bakarsan Eurovision`da derece yapmış bir çok şarkıların üzerinde olduklarını görürsün

Haftalar farklı ama artık gittikçe daha iyi gelmeye başladı her kes.Her hafta vites arttırıyor yarışmacılar.O yüzden zirve imkansız gibi[emoji53]
tarkanın hüp dışında olan parçaların hepsi geçen haftanın altında cnm şuana kadar gördüklerim 4.haftanın altında parçalar ben indir le çok zorlu bir haftada ilk final puanımı aldım hüp dısında bu haftakı parçalar geçen haftakıların yanında düşük ve kavruldukta indir den daha iyi bir parça yanı herşey olur bekleyip görücez adaletli seçimelr yapılsın yeter
ben gidişatımdan memnunum

Hayır.Daha şarkılar belli değil ama çoğu geçen haftanın üzerinde.Yalın,Tarkan,Teoman ilk aklıma gelenler çoğu da öyledir

Hayır.Daha şarkılar belli değil ama çoğu geçen haftanın üzerinde.Yalın,Tarkan,Teoman ilk aklıma gelenler çoğu da öyledir
hüp dısında gördüğüm parçalar geçen ahftanın altındalar tabi bu hafta gökhan özen yalın iyiler teoman ama heçen haftakı parçaları daha iyiydi
sadece tarkanın bu haftakı parçası geçen haftadan iyi gördüklerim içinden diyorum diğerlerinin hepsi geçen haftanın altında kalmıslar tabi bu bu hafta kötüler demek değil bu haftada iyiler ama geçen hafta bambaşka birşey yaşandı öyle bir hafta daha zor yaşanır onuda zarar görmeden kapattık

bu haftada iyi puanlar alıcaksınız benden @Bully da öyle zaten genel olarak iyi puan verdiklerim arasındalar gökhan teoman yalın