MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

Deme öyle ya
XO iyi şarkıdır

Ben yavaş yavaş yükseltmeyi daha çok sevdim ya. Daha güzel oluyor bence.
Elenirsem de sağlık olsun.
Ama şarkıyı beğendin değil mi?
Güzel şarkı ortalama puan alır benden,ama elenebilirsin yine de.Halo`yu kullanmadan elenme.mümkünse :

Aynen, sana dediğim şarkı
Ama 2 şarkı arasında kalmıştım. Bunu seçeyim dedim. Çok da kötü puan vermezsin bence.

Sen yabancı şarkıları seviyorsun. Beni kurtarırsın sen.
Evet genelde yabancı dinlediğim için yabancıları seviyorum ve hep 1 adım önden gelirler benim için. Ama bu şarkıya geçtiğimiz 2 haftada olduğu gibi çok yüksek veremeyeceğim.

Evet genelde yabancı dinlediğim için yabancıları seviyorum ve hep 1 adım önden gelirler benim için. Ama bu şarkıya geçtiğimiz 2 haftada olduğu gibi çok yüksek veremeyeceğim.
Anladığım kadarıyla sen Beyoncé sevmiyorsun.
Taylor Swift'i seviyorsun değil mi?

Anladığım kadarıyla sen Beyoncé sevmiyorsun.
Taylor Swift'i seviyorsun değil mi?
Doğru. Beyonce'nin tarzı bana pek uyuşmuyor, sevdiğim şarkıları da az. Sana Beyonce seçerken de demiştim.

Taylor'u çok severim ama en sevdiğim değil.

Doğru. Beyonce'nin tarzı bana pek uyuşmuyor, sevdiğim şarkıları da az. Sana Beyonce seçerken de demiştim.

Taylor'u çok severim ama en sevdiğim değil.
En sevdiğin Lana Del Rey. Biliyorum

Neyse, 3. sezonda Taylor'la katılmayı düşünüyorum da. Şimdiden yoklayayım dedim.

Bu şarkıyı ne zaman seçeceksin diye merak ediyordum, çok sevdiğim bir parça.

Şarkının ismi de tam bana uyuyor.

Bu hafta favorilerim arasındasın.
Geçen haftaki gibi yapma da yine.

Güzel şarkı.

Çok iyi seçim.

Neyse, 3. sezonda Taylor'la katılmayı düşünüyorum da. Şimdiden yoklayayım dedim.
Evet doğru. Ama en sevdiklerim listesini uzatmak mümkün.

Taylor çok iyi bir seçim. Özellikle 1989 albümündeki en hit 2 parça ile tam puan alırsın benden. Ama yine Beyonce'deki gibi şarkı seçerken zorluk çekeceğini iyi biliyorsun. Eğer yabancı şarkıcı seçiyorsan geçen sezon Rihanna gibi bilindik şarkılar listesi daha uzun olan şarkıcı seçmek lazım.

Listen`ı dinledim.Çok daha iyi şarkı.O olsa daha yüksek puan verirdim kesinlikle, Ahmad da verirdi ve elenme gibi bir riskin kalmazdı

Geçen haftaki gibi yapma da yine.

Güzel şarkı.

Çok iyi seçim.
Yo geçen hafta şarkı çok iyiydi ama diğer şarkılar karşısında anca o kadar alabildi.

Ama bu haftaki parçan açık ara favorilerim arasında.

Birbiri ardına iddialı şarkılar geliyor. Yalın ve @Bully sizin tam puan yalan oldu galiba.
Önce ağzımıza bir parmak bal çal, sonra da hevesimizi kursağımızda bırak.

"Haydaaaaaa" diyorum sana.

Kanka senin etiket bildirimi bana gelmiyor muhtemelen kimseye gitmiyordur.

Aslında bahsettiğim şarkıyı atacaktım ama ufak bir liste yapınca pek gerek kalmadığını anladım diyelim.
Eyvallah
Anlıyorum seni, başarılar.

Önce ağzımıza bir parmak bal çal, sonra da hevesimizi kursağımızda bırak.

"Haydaaaaaa" diyorum sana.

Kanka senin etiket bildirimi bana gelmiyor muhtemelen kimseye gitmiyordur.

Anlıyorum seni, başarılar.
Haydaaa forumdaki şu etiket sorunu bitmedi gitti ya

Yo geçen hafta şarkı çok iyiydi ama diğer şarkılar karşısında anca o kadar alabildi.

Ama bu haftaki parçan açık ara favorilerim arasında.
Teşekkür ediyorum şimdiden o zaman güzel puanın için.