inş cnm ama sanmıyorum en az 5 parçadan daha iyiyim yanı elenme potasında olmam bu haftada 🙂🙂🙂
canım elenmezsin bence şarkın güzel
inş cnm ama sanmıyorum en az 5 parçadan daha iyiyim yanı elenme potasında olmam bu haftada 🙂🙂🙂
canım elenmezsin bence şarkın güzel
bitiririz cnm az kaldıİkili elemeler bitse rahatlarsın bence.
18:00 herkese daha uygundu bende çıkıcam şimdi yemek aati yakınaşıyor çünkü 19:00 uymuyor 😕😕😕Online az kişi var sönük bir eleme geçecek gibi. .ss
Aynen zaten 18.00'de olmayacak mıydı niye 19.00 oldu?18:00 herkese daha uygundu bende çıkıcam şimdi yemek aati yakınaşıyor çünkü 19:00 uymuyor 😕😕😕
dışarıda olucakmış cnm
Kız dursana nereye yemek kaçmıyor ya.dışarıda olucakmış cnm
hadi bende kaçıyorum eğer ben elenirsem forumu ateşe ver cnm ben sana bakarım
mutfak işleri bende yie cnm öyle ayağıma gelmiyorki ben ev halkının ayağına götürüyorumKız dursana nereye yemek kaçmıyor ya.Bakarız.
10 DK'da bitirebilir misin?mutfak işleri bende yie cnm öyle ayağıma gelmiyorki ben ev halkının ayağına götürüyorum
Neyse önemli değil. Aaaa Armada'da mısın hemen 2 sokak aşağı insen bizim eve geliyorsun.Evde değilim hala @mrt-06 Armada daki bir işim bitse.Artık sonuçları çok hızlı açıklayacağım
Ağızından bal damlıyor.Aynen Armada dayım.Az sonra eve doğru yola çıkçam.Artık sonuçlardan 4-5 saat sonra haftayı başlatırım.1 gun bekletmeyim @mrt-06
Bekliyoruz kaç saattir açıklansın yani.ayoll eve gelmemiş çocuk yanı nasıl açsın
bu kşam 6.haftanın konusunu açman yeterli gönlümüzü almak için cnm hemen paylaşırız parçalarıEvde değilim @xemrexx .Artık haftayı daha erken başlatarak gonlunuzu alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?