O şarkı da Kocamın Ailesi'nde çalmış.Şarkının adı HADİ BAKALIM. Yok Sezen'in tarzını sevmiyorum pek.
O şarkı da Kocamın Ailesi'nde çalmış.Şarkının adı HADİ BAKALIM. Yok Sezen'in tarzını sevmiyorum pek.
Hmm inanayım bari.Yok çok eğlenceli bir şarkı o nedenle. Çok eskiden dinlemistim. Fox ile ilgisi yok yani.@mrt-06
Aynen.@Cengo bu recap süresini 15 saniye arttırıp 1:15`e çıkarmayı oylayalım.Nakarat ortalama 40 saniye falan oluyor.Şarkıya alışmak için 20 saniye fazla az.Yetmiyor.
Aynen zaten bu haftadan sonra çıkarıyorum.Artık recap süresini 1.00-1.30 aralığında olacak.60 saniye ile 90 saniye arasında yani.İsteyen istediği kadar seçebilir
Çok güzel olurAynen zaten bu haftadan sonra çıkarıyorum.Artık recap süresini 1.00-1.30 aralığında olacak.60 saniye ile 90 saniye arasında yani.İsteyen istediği kadar seçebilir
Ben?Bu hafta 5 şarkı benim için tam puanlıktı ama maalesef hepsi aynı haftaya denk gelmiş.
maNga, Sertap Erener, MFÖ, Yalın ve Teoman bu haftaki favorilerim. Ama tabii ki bu şarkılardan birisi benim için efsane olduğu için açık ara en yüksek puanımı verdim. Diğer 4 şarkıyı sıralamak çok zor oldu ama.
Beyonce ve Nil geçen haftalara göre seçimleri çok kötüydü. Özellikle Nil bu hafta benden ilk defadır böyle kötü bir puan aldı.
Haftanın en zayıflarından birisi idin maalesef. Ben Mustafa Ceceli'yi sevdiğimi düşünüyordum ama bu yarışma boyunca hiç iyi puan veremedim. Seçimleri beğenmiyorum.
Bu şarkı sevilen şarkısı, şaşırdım beğenmemene.Haftanın en zayıflarından birisi idin maalesef. Ben Mustafa Ceceli'yi sevdiğimi düşünüyordum ama bu yarışma boyunca hiç iyi puan veremedim. Seçimleri beğenmiyorum.
neee oluyormuş laz gibi konuşunca atacan efendi 😵😵😵Olsun olabilir."Olsun mi" ne lo laz gibi dedin.
sen sus zaten elenicenneee oluyormuş laz gibi konuşunca atacan efendi 😵😵😵
Rakiplerin çok güçlü bence o yüzden tam olarak istenilen seviyeye yükselemiyorsun. Ama devam edersen ileriki haftalarda kendini gösterebilirsin.Bu şarkı sevilen şarkısı, şaşırdım beğenmemene.
Bu haftayı geçersem 1.liğe aday olucak şarkılarından Ceceli'nin en hit şarkılarından biriyle geleceğim, çok iddialıyım.Rakiplerin çok güçlü bence o yüzden tam olarak istenilen seviyeye yükselemiyorsun. Ama devam edersen ileriki haftalarda kendini gösterebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?