Ben?Beyonce'nin klip zenci dolu @sokak sanati 1 point verecek gibi.
@batuhankaralar senin seçimin de bayağı iyi olmuş bu hafta.
Klip önemli değil ya önemli olan şarkı. Dimi @sokak sanatiBeyonce'nin klip zenci dolu @sokak sanati 1 point verecek gibi.
@batuhankaralar senin seçimin de bayağı iyi olmuş bu hafta.
Sen söyle kaç verdiğini. Çiğdeme 1 verme işi kolay.olabilir
Valla dediğim gibi ben şuan senin için altın değerindeyim Yıldızcıları elersen senin için sorun olur benim için problem değil.o da bana kalsın
çiğdeme 1 verirsen olabilir
yıldızı elerlerse hepsini kulaklarını keserim zaten bir işe yaramıyordurValla dediğim gibi ben şuan senin için altın değerindeyim Yıldızcıları elersen senin için sorun olur benim için problem değil.Senin kuyunu kazacak insanlar var
Ha iyi o zaman. Ee sen nasıl buldun Biyons'umu?Ben şakasına diyorum. Tabii şarkı önemli.
İşte seninle ittifak kurmalıyızyıldızı elerlerse hepsini kulaklarını keserim zaten bir işe yaramıyordur
sen kimi kandırıyorsun beeee son 2 haftadır mustafa zevkini çözmüş durumdayım bu hafta yine gözünü boyadım eminim@gözlemci @batuhankaralar @Tzira @vadikızı bu hafta favorilerim
masekli, @Bully ve @ozgur2113 meluları da iyi gelmiş
@S.G.A.T. teoman şarkısı güzeldi ama çoğunu başkası söylüyordfu.ss
nil çok düştü gökhan özen de @denizz19 @Billy Kane
son olarak 1 pointler @Çiğdem- e
bekleyip görücensen kimi kandırıyorsun beeee son 2 haftadır mustafa zevkini çözmüş durumdayım bu hafta yine gözünü boyadım eminim
15Yarışmacılar için en yüksek puan kaç?
boşuna nefesini tüketme cnm sen böyle kürüstür şarkıları seversinbekleyip görücen
Fena değil bence geçen haftakinden daha iyi bir seçim olmuş bana göre.Ha iyi o zaman. Ee sen nasıl buldun Biyons'umu?
beni nasıl buldun cnm sen zirve adaylarımdan birisin bu haftaFena değil bence geçen haftakinden daha iyi bir seçim olmuş bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?