MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta Sonuçları

Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingine gittiğim için oy kullanamadım daha yeni eve geldim kusura bakma @Cengo. -20 ile başlamama rağmen en iyi ihtimalle 6. olabilirmişim o da Yıldız Tilbe'ye yüksek vereceğim için olmazmış zaten

Tam point veren @xemrexxx @S.G.A.T. @Tzira @Reytinger ve @Ahmad'a teşekkürlerimi, 4 puan verenlere de teessüflerimi belirtiyorum onlar kendilerini biliyor

Kiz biraz daha zorlayaydin elenirdin yani

Bak bak hiç belli olmaz yani en iyi kime göre en iyi neticede herkesin müzik zevki bir değil.
ediğim gibi hüp ilgi görmediyse kisme haksızlığa uğradım keliemsini ağzına getrmesin ama sezara hakını vericeksin ilk 5 haftayı strateji olarak en iyi geçirenlerin basında geliyorum sezarın hakkı sezara

Ben de iyi puan vermiştim 13 point verdik.

@S.G.A.T. Naughty Girl'ü biz önermiştik ve o hafta kurtulmuştu.Diğer şarkıyla elenirdi bence Listen'la yine kıl payı kurtulurdu.

Bu hafta da iki kişi elenecek ve ardından tek kişili elemelere geçilecek.14.haftaya kadar sadece 1 kişi elenecek bu haftadan sonra.

şarkılarımızın güçlü olması lazım o zaman

hadi oradan beeee kesin sen kadın elbisesi giyip eteğini savura savura bu şarkıyı söylüyırsundur hep öyle aklımda canlanıyorsun gerçekten ilk haftadan beridir hahahah
yıldız dansı yapmayan ölsün samimi bir insan değildir hayatında yıldız gibi oynamayan

yıldız dansı yapmayan ölsün samimi bir insan değildir hayatında yıldız gibi oynamayan
ben yıldızı kişilik olarak eksinlikle sevmiyorum ama bu parçasını bizde lise dönemlerimizde pijama partilerinde kızlarla çok söyleyip coituğumuz zamanlar olmuştur özellikle pijama partielrinin vazgeçilemsilmez parçası hahaha

nesini sevmiyon kız baK BU sefer okalvayı hakettin falakaya yatırıcam seni tut şunu @cookies .ss

nesini sevmiyon kız baK BU sefer okalvayı hakettin falakaya yatırıcam seni tut şunu @cookies .ss
ayoll canlı yayınlarda tüm kadınlar oro dur diyen bir kadından bahsediyoruz şarkılarını seven olursa birşey demem ama bu akdının kişiliğini seven her kadının eksinlikle kadınlık gruru yoktur ayrıca erkeklerinde ablası annesi var sözüm erkekler içidne geçerlidir