- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Bilemiyorum valla.7 desek
O 5 şarkıdan sonra seni elemek lazımBilemiyorum valla.Belki bilmediğim ama dinleyince seveceğim şarkıları da çıkar ileride.
Bak bak totoşa bak yazıklar olsun.Final puanları topluyorsun hayra alamet değil en iyi bu hafta elende kurtulalım
Kuilslere başladım
Güzel bir Sezen şarkısı ben de kullanmayı düşünüyordum.
Teşekkürler Özgür'üm.Güzel bir Sezen şarkısı ben de kullanmayı düşünüyordum.
Hayır, senin Sezen'i seçeceğini bilmeden önceydi.
2 kişili eleme sistemde riskli olmuş az cnm ben sana 1.hafta ve 3.hafta iyi puanlar vermiştim ama 2.hafta düşük vermiştim bu parçanda 2.hafta ayarında olmuş bence ısınamadım 😵😵😵Benim bu haftaki şarkım Sezen Aksu'nun efsanelerinden "Eskidendi".
@Bully @denizz19 @Yakamoz-Asi @Harunnn60 @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci @vadikızı @yatutarsa @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Tzira @Billy Kane @hayret bi şey @tolgab @yigit_00 @batuhankaralar @EFE UYSAL @Reytinger @Ahmad @sokak sanati @aserat54 @Yiğitt @OzaN @Prncss.. @Cengo
İnanayım bari.Hayır, senin Sezen'i seçeceğini bilmeden önceydi.
Kız şarkı güzel aslında 2, 3 defa daha dinle seversin belki.2 kişili eleme sistemde riskli olmuş az cnm ben sana 1.hafta ve 3.hafta iyi puanlar vermiştim ama 2.hafta düşük vermiştim bu parçanda 2.hafta ayarında olmuş bence ısınamadım 😵😵😵
Sorduk mu?@vadikızı o birkere
adımı yanlış demişsin ama hadi yorum yapam güzel şarkı
Güzel şarkı güzel puan alır. bu hafta da herkese iyi puan söz veriyorum
Bu haftaki şarkımız sizler için gelsin @xemrexxx @Bully @mrt-06 @aserat54 @Yiğitt @Tzira @yigit_00 @hayret bi şey @Billy Kane @Yakamoz-Asi @OzaN @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @Prncss.. @gözlemci @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @Maskeli Fedai @ozgur2113
Güzel şarkı güzel puan alır. bu hafta da herkese iyi puan söz veriyorum
Doğru bir seçim ama keşke Kayahan`in vefat ettiği hafta kullanmasaydın.Şarkı değişikliği yaparak bu hafta Yemin Ettim ile katılıyoruz
@OzaN @Bully @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @yatutarsa @vadikızı @EFE UYSAL @Çiğdem- @Harunnn60 @Prncss.. @tolgab @batuhankaralar @S.G.A.T. @Reytinger @Yiğitt @Tzira @gözlemci @yigit_00
Açıkçası pek beğenmedim AtacanBenim bu haftaki şarkım Sezen Aksu'nun efsanelerinden "Eskidendi".
@Bully @denizz19 @Yakamoz-Asi @Harunnn60 @xemrexxx @S.G.A.T. @gözlemci @vadikızı @yatutarsa @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @Tzira @Billy Kane @hayret bi şey @tolgab @yigit_00 @batuhankaralar @EFE UYSAL @Reytinger @Ahmad @sokak sanati @aserat54 @Yiğitt @OzaN @Prncss.. @Cengo
Herkes iyi ben napayım?Aynen bende onu farkettim amacın ne senin
Sağol ya senden hep iyi puanlar alıyorum.adımı yanlış demişsin ama hadi yorum yapam güzel şarkı
seçmişsin😉
O zaman yol yakınken sen kendini eleHerkes iyi ben napayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?