- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Seni elemek lazım ilerde sıkıntı yaşatma bize
Var tabii geçen hafta @xemrexxx değiştirmişti mesela.var mı öyle düşük puan riskini görünce şarkı değiştirmek) bu yoldan dönülmez
Eğer elenirsem sana çok pis beddua ederim 1 yıl kendine gelemezsin.bence değiştirmene gerek yok
Çok mu kötü?@mrt-06 Geçen hafta çok iyiydin bu hafta sönük kalmışsın
Layn sende bana taktın yav.Seni elemek lazım ilerde sıkıntı yaşatma bize
sana yakışmaz buVar tabii geçen hafta @xemrexxx değiştirmişti mesela.
Eğer elenirsem sana çok pis beddua ederim 1 yıl kendine gelemezsin.
Çok mu kötü?
Layn sende bana taktın yav.
severim bu şarkıyı
Bu haftaki şarkımız sizler için gelsin @xemrexxx @Bully @mrt-06 @aserat54 @Yiğitt @Tzira @yigit_00 @hayret bi şey @Billy Kane @Yakamoz-Asi @OzaN @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @Prncss.. @gözlemci @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @Maskeli Fedai
Allah'a şükür sevdirdik bir tanesana yakışmaz bu)
severim bu şarkıyı
Süper şarkı da erken mi kullandın sanki ne
Bu haftaki şarkımız sizler için gelsin @xemrexxx @Bully @mrt-06 @aserat54 @Yiğitt @Tzira @yigit_00 @hayret bi şey @Billy Kane @Yakamoz-Asi @OzaN @S.G.A.T. @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL @yatutarsa @sokak sanati @Reytinger @Prncss.. @gözlemci @Harunnn60 @tolgab @batuhankaralar @Maskeli Fedai
Ben seviyorum o şarkıyı.
Yok tam vakti sıkıntı yok elimde şarkı mı yok sankiSüper şarkı da erken mi kullandın sanki ne
Bence gayet yakışır tam bana göre bir hareket.sana yakışmaz bu)
severim bu şarkıyı
Eyvallah
Oh be şükürler olsun biri beğendi.Ben seviyorum o şarkıyı.
İyi bakalım görücez.Yok tam vakti sıkıntı yok elimde şarkı mı yok sanki
Erken değil neden erken olsun bu hafta 2 kişi elenecek normal olarak erken olmayacak bu şarkı da.Yalnız bu şarkı için erken değil mi @denizz19
Herkes kendi işine baksınİyi bakalım görücez.
Tamam.Erken değil neden erken olsun bu hafta 2 kişi elenecek normal olarak erken olmayacak bu şarkı da.
Herkes kendi işine baksın
İyi benden de iyi puan alacaksın muhtemelenErken değil neden erken olsun bu hafta 2 kişi elenecek normal olarak erken olmayacak bu şarkı da.
Herkes kendi işine baksın
Sümsük herifTamam.
Eyvallah bekliyoruz tam puanlarınıİyi benden de iyi puan alacaksın muhtemelen
Bu kadar insan içinde ayıp oluyor, neyse hiç cevap veremeyecem şimdi sana ödev hazırlamam lazım.Sümsük herif
Eyvallah bekliyoruz tam puanlarınıGökhan'ın daha iyi şarkıları da var ne olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?