Ooo hadi bakalım merakla bekliyoruz o zaman.bu haftayı atlatırsam haftaya çok bomba bir mustafa sandal parçasıyla katılıcam jest oldu ve indir de yüksek parçalardı ama haftaya olan parçam tam zirve için gelicek ilk ciddi parçamı öne sürücem
Ooo hadi bakalım merakla bekliyoruz o zaman.bu haftayı atlatırsam haftaya çok bomba bir mustafa sandal parçasıyla katılıcam jest oldu ve indir de yüksek parçalardı ama haftaya olan parçam tam zirve için gelicek ilk ciddi parçamı öne sürücem
tabi bunu yapmama rağmen yine çok önemli parçaları elimde tutmus olucam oda mustafa sandal farkı adamda şarkı bitmiyorOoo hadi bakalım merakla bekliyoruz o zaman.
Diyosun.tabi bunu yapmama rağmen yine çok önemli parçaları elimde tutmus olucam oda mustafa sandal farkı adamda şarkı bitmiyor
ama 3 hafta üst üste 2 kişi elenme fikri iyi olmadı elimde diğer parçalarıma göre az hafif 2 parça var onları 5. ve 6. haftalardan elimden çıkarmak istiyordum ama 5 ve 6. haftalarada iddalı çıkmak zorunda kalıcaz üst üste 2 kişi eleme olmadı sankı haftaya tek kişi eleme olsaydı 1 hafif şarkıyı elimden çıkarıcaktım şimdi elimde kalıcakDiyosun.Görücez bakalım.
Aynı sıkıntı bende de var merak etme bu hafta tek eleme olsaydı başka bir şarkıyla çıkacaktım ama iki eleme olduğu için oldukça iddialı gelmek durumundayız planlar değişti yani.ama 3 hafta üst üste 2 kişi elenme fikri iyi olmadı elimde diğer parçalarıma göre az hafif 2 parça var onları 5. ve 6. haftalardan elimden çıkarmak istiyordum ama 5 ve 6. haftalarada iddalı çıkmak zorunda kalıcaz üst üste 2 kişi eleme olmadı sankı haftaya tek kişi eleme olsaydı 1 hafif şarkıyı elimden çıkarıcaktım şimdi elimde kalıcak
bende senin gibi listemi yarışma başlamadan oluşturmustumAynı sıkıntı bende de var merak etme bu hafta tek eleme olsaydı başka bir şarkıyla çıkacaktım ama iki eleme olduğu için oldukça iddialı gelmek durumundayız planlar değişti yani.
İnşallah o elinde kalan şarkı seni elemez.
Hımm demek 7. ve 8.haftalarda elenme riskin yüksek olacak.bende senin gibi listemi yarışma başlamadan oluşturmustum
4 hafif parçamıda ilk 4 haftadan yollayıp 5.haftayla birlikte hep iddalı çıkıcaktım ilk 2 hafta adı intikamdı ve bu kız beni görmeliyi elimden çıkardım 3. ve 4.haftada geriye kalan 2 düşük parçamıda kullanıp rahat edicektim ama o 2 parça yerine jest oldum ve indiri kullanmak zorunda kaldım ve 5. 6. haftalar yine iddalı çıkmak zorunda kalıcam planlar değişti evet bu 2 elemeli unsur olmadı ilk 4 haftadan 4 düşük parçayıda verip rahat edicektim şimdi elimde 2 tane kaldı ve bu ikisinide 7.haftaya akdar elimde tutmam gerekiyor
hahaha evet aradan kaynarız bence 7.hafta hemen elimden birini çıkarmam lazım arada kaynarız diye düşünüyorum bendeHımm demek 7. ve 8.haftalarda elenme riskin yüksek olacak.
Ama bu sıkıntı birkaç çok iddialı şarkıcı dışında herkeste olacak ikili elemeler bittikten sonraki ilk hafta pek iyi şarkılar göremeyebiliriz gibi sanki.Çünkü herkes ikili elemelere yüklenecek doğal olarak.
Sıkıntı şu ki o aradan kaynama olayını herkes düşünüyordur bence.hahaha evet aradan kaynarız bence 7.hafta hemen elimden birini çıkarmam lazım arada kaynarız diye düşünüyorum bende
geçen hafta bende onu söyledim herkes ben elenmem diye bakıyor ayol ozaman kim elenicek dedimSıkıntı şu ki o aradan kaynama olayını herkes düşünüyordur bence.Umarım dediğin gibi olur.
Neden 10.hafta, ne özelliği vargeçen hafta bende onu söyledim herkes ben elenmem diye bakıyor ayol ozaman kim elenicek dedim
hiç zayıf şarkıcı yok umarım 10.haftayı görürüz seninle birlikte
çok bile söyledim aslında 9.haftayı görsem yeterNeden 10.hafta, ne özelliği var
İnşallah kurtuluruz senden 7. ve 8.haftalarda Araba tehlikesinden de kurtulmuş olurum böylelikle.çok bile söyledim aslında 9.haftayı görsem yeter
7. ve 8.haftalarda o 2 düşük parçamdan kurtulursam eğer
9.hafta ile birlikte finalde dahil hepsi birbirinden üst düzey parçalaırm olucak elimde yanı 9.haftayı görürsem final garanti diyebiliyorum
7 ve 8.hafta elenme rüskim doğabilir o 2 haft içinde eğer elenirsem benden kurtulursunz cnm ama birde elenmezsem 9.haftayı görürsem ozaman geriye kalan 7 parçamda çok aşırı şekilde üst düzey korku salıcak cinsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?