- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Aslında forumda Neşe Karaböcek'in bu kadar sevilmesine ben çok sevindimŞarkılara dün göz atmıştım, puanlarımı birazdan kullanırım. Bu yarışmada 2 sezondur en zorlandığım seçim oldu. Nerdeyse tüm şarkılar çok iyi. Önce küçük bir yorum yapayım.
@gözlemci her hafta benden çok iyi puanlar alıyorsun. Bu hafta ise en yüksek puanım belki de sendedir. Çünkü bu şarkı benim için manevi değeri çok büyük bir parça.
@Billy Kane Nil benim türk şarkıcılar arasında en sevdiklerim arasında yer alır. İlk hafta Organize İşler ile tam puanım sende idi. Bu hafta yine müthiş bir seçim yapmışsın.
Haftanın diğer en dikkatimi çeken parçalar. @S.G.A.T. @xemrexxx @yigit_00 ve @vadikızı
bak yaaaa ne demiş yaa🙂bu haftanın en iyileri bu 5 şarkıcıdan birisinin zirvede olmasını bekliyorum manga,yıldız tilbe, nil karaibrahimgil,gökhan özen ve teoman @batuhankaralar @xemrexxx @Billy Kane @denizz19 @S.G.A.T.
bu haftanın iyileri bu 4 şarkıcıda parçaları iyi olduğu halde az geride kalabilme ihtimalinde bulunan şarkıcılar sıralama yapılınca bazı iyi şarkılar zirveye yakın olamayabililir bu hafta ama haftanın iyi şarkıları arasındalar kesinlikle tarkan, yalın, mustafa ceceli ve sertab erener
@Maskeli Fedai @Bully @EFE UYSAL @hayret bi şey
bu haftanın idare edenleri yani listenin ne kıçında nede başında olurlar millet elenme riski ve zirve heyecanıyla kalp kırızı geçirirken bu şarkıcılar dert tasa olmadan orta sıralardan koltuklara kurulur kahveleri yudumlar neşe karaböcek,bengü,demet akalın ve beyonce @gözlemci @vadikızı @tolgab @yigit_00
bu haftanın düşükleri ve risk alanları geçen hafta 2.sıramdadın ama bu hafta 2.haftadakı gibi ısınamadım sezen aksuya ve mfö de okadar iyi parçanın arasında az gölgede kalıyor ama bu haftayıda atlatırsınız bence @mrt-06 @ozgur2113
bu haftanın elenme riski yaşayacak olanları murat boz belkide ilk defa bukadar düştü parçada denildiği gibi gerçekten parasıdamı yok böyle oldu bilmiyorum ama inş param yok diyerek elenip gitmez duman belki parçaları iyi ama benim zevkime uymuyor bu 2. şansınıda çok iyi değerlendirememiş bence umarım elenmezler @yatutarsa @Tzira
tşk ederim ahmadcım🙂Şarkılara dün göz atmıştım, puanlarımı birazdan kullanırım. Bu yarışmada 2 sezondur en zorlandığım seçim oldu. Nerdeyse tüm şarkılar çok iyi. Önce küçük bir yorum yapayım.
@gözlemci her hafta benden çok iyi puanlar alıyorsun. Bu hafta ise en yüksek puanım belki de sendedir. Çünkü bu şarkı benim için manevi değeri çok büyük bir parça.
@Billy Kane Nil benim türk şarkıcılar arasında en sevdiklerim arasında yer alır. İlk hafta Organize İşler ile tam puanım sende idi. Bu hafta yine müthiş bir seçim yapmışsın.
Haftanın diğer en dikkatimi çeken parçalar. @S.G.A.T. @xemrexxx @yigit_00 ve @vadikızı
otur kahveni yudumla diyorum işte cnm daha ne dert yok tasa yokbak yaaaa ne demiş yaa🙂
tşk ederim ahmadcım🙂
vitesi düşürmene gerek yok ben seni düşürücem bir iteklicem yuvarlanıp gidicenşöyle bir genel olarak bakıyorumda bu zor haftada çok doğru bir parçayı öne sürdüğümü görüyorum ilk 2 haftayı gerilerde tamamladıktan sonra
geçen hafta 7.olarak iyi bir yükseliş sağlayıp iyi toparladık
bu hafta ise bukadar iddalı parçalar beklemiyordum ama vites düşürmemek için bende iddalı çıkmıştım çok doğru yaptığımı görüyorum genel olarak beğenilmişbeğenen herkese teşekkürler
otur kahveni yudumla diyorum işte cnm daha ne dert yok tasa yok
çok iyi parçalar olunca çok üst sıralarda bu hafta yer alamayabilirsin cnm ama elenme kısımlarındada olmazsın işte tam ortalarda kahve yudumalrsın listenin ne kıçında olursun nede başında tıpkı benim gibikız öyle derken haftaya elenmiyim sonra yaa
çok iyi parçalar olunca çok üst sıralarda bu hafta yer alamayabilirsin cnm ama elenme kısımlarındada olmazsın işte tam ortalarda kahve yudumalrsın listenin ne kıçında olursun nede başında tıpkı benim gibi
geçen hafta 7 puan falan alırken ben seninde nefretini kırıcağımı hissetmiştim cnmÇok iddialı bu hafta ki paralar. Kötülerde var ama sıralamada hiç adil olamadım diye hissettirdiler devamlı.Bu duyguyu bana yaşatanlar Nil, Beyonce, Teoman, Manga ve Mustafa Sandal oldu.Çok iyi parçalar seçilmiş. @Çiğdem- Mustafa ile maximum puanı aldın galiba.
Mustafa Ceceli, Bengü, Duman, Sezen Aksu, Gökhan Özen beğenemediğim şarkıcılar oldu.
Yalın sert düşüş yaşadı bende. MFÖ ehh iştelikti. Murat Boz sevemedim.
Sayamadıklarımda çok düşük puan almayanlardır. Ortalama puan verdiklerimdir.
O şarkıyı kullanmaYarışmadan önce bir liste yapmıştım. O listeye göre konuşuyorumAma XO forumda pek sevilmez büyük ihtimalle. O yüzden elenicem diyorum
@Prncss.. foruma girmeyecek gibi sanki. Onun dışında herkes kullanacaktır oyunu.kaç kişi oy göndermedi @Cengo umarım herkes gönderir yani gönderilmeyen 1 kişinin oyları bile elenecek kişiyi ve 1.olan kişiyi belirleyebilir sonucta puanları göndermeyen birii eğer göndermiş olsaydı o hafta elenen kişi değilde başkası elenebilir oyüzden 1 kişinin bile oyları çok önemli zirve yarışındada önemli elenme potasındada
herkes gönderir umarım ve akşama heyecan başlar
ilk 2 hafta parça seçimlerimden dolayıda geride kalmıştım ama geçen hafta 7.olarak toparladım bu haftada ilk 10 rahat olurum gibi görünüyor genel olarak beğenilmiş hatta bana hep en düşük verenler bile en yüksek puanımı alıcaksın gibi demişler@Prncss.. foruma girmeyecek gibi sanki. Onun dışında herkes kullanacaktır oyunu.
Akşama her türlü açıklanır sonuçlar, bakalım şu ana kadarki en zorlu haftayı kim nasıl atlatacak
Herkes iddialı gelecek artık ama birileri elenecek elbet yapacak bir şey yok diğer hafta da vitesi düşürmeden devam edecem şu 2'li elemelerde güme gitmeyelim de dediğin gibi.ilk 2 hafta parça seçimlerimden dolayıda geride kalmıştım ama geçen hafta 7.olarak toparladım bu haftada ilk 10 rahat olurum gibi görünüyor genel olarak beğenilmiş hatta bana hep en düşük verenler bile en yüksek puanımı alıcaksın gibi demişler
sende iddalı çıkmakla akıllık ettin bence özellikle şu 3 haftayı vites düşürmeden geçirmek gerekiyor üst üste 3 hafta 2 şer parça elenicekmiş şarkıcılar çok iddalılar zayıf halka yok gibi cnm şu 3 hafta hiç hata yapmamamız gerekiyor yoksa kol kola şutlanırız vlla
bu haftayı atlatırsam haftaya çok bomba bir mustafa sandal parçasıyla katılıcam jest oldu ve indir de yüksek parçalardı ama haftaya olan parçam tam zirve için gelicek ilk ciddi parçamı öne sürücemHerkes iddialı gelecek artık ama birileri elenecek elbet yapacak bir şey yok diğer hafta da vitesi düşürmeden devam edecem şu 2'li elemelerde güme gitmeyelim de dediğin gibi.Sen de artık final için puan toplamaya başlasan iyi olur kahveleri yudumla yudumla nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?