- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Oylarımı kullandım. Bana göre bu haftanın en iyi seçimleri Yalın, Duman, Yıldız Tilbe, Nil Karaibrahimgil ve Manga.
deniz etki altında bırakma melun sedefçiyi bence gayet iyi seçmişŞaşırmadım.
@Çiğdem- görğüyon mu senin olmadığın sıralar1.247
2.246
Geçen sezon şikeci demiştin adama şimdi savunuyorsun ah sendeniz etki altında bırakma melun sedefçiyi bence gayet iyi seçmiş
@Çiğdem- görğüyon mu senin olmadığın sıralar
koskoca yıldız tilbe bu boru mu 4 -5 senelik sıla değilGeçen sezon şikeci demiştin adama şimdi savunuyorsun ah sen
Kes lan Sıla'nın besteleri Yıldız'a bin beş yüz basar ama Yıldızda bizimdirkoskoca yıldız tilbe bu boru mu 4 -5 senelik sıla değil
sıla söyleyince yıldızdaki gibi çılgınca bir oynama hissi gelmiyor insana sıla o duıyguyu veremiyorKes lan Sıla'nın besteleri Yıldız'a bin beş yüz basar ama Yıldızda bizimdir
Sıla'nın tarzı belli Yıldız'ın tarzı bellisıla söyleyince yıldızdaki gibi çılgınca bir oynama hissi gelmiyor insana sıla o duıyguyu veremiyor
Geçen sezon şikeci demiştin adama şimdi savunuyorsun ah sen
deniz bu şarkı sana gelsinBenim bu hafta en büyük iki favorim var biri Duman diğeri Nil. İki şarkı da çok iyi seçimler olmuş.
18.00'de bitecek
şimdi kullan melun ne zaman geçiriyon.ssOhh iyiSağol
Gökhan Özen'in seslendirdiği bir Yıldız şarkısı var olur da kullanırsam tam puan isterimdeniz bu şarkı sana gelsin
lo totalcan bak yıldızımda pembe ruhu var
gökhan yıldızımın sözlerini batırmadıysaGökhan Özen'in seslendirdiği bir Yıldız şarkısı var olur da kullanırsam tam puan isterim
Dinle bakalım bence harika bir şarkı belki de biliyorsundurgökhan yıldızımın sözlerini batırmadıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?