S.G.A.T.
Favori Üye
Gelecek sefere artık)sevilmeyecek şarkı değildi ne yapalım canın sğaolsun
Gelecek sefere artık)sevilmeyecek şarkı değildi ne yapalım canın sğaolsun
aboooo neyyyyyyyyyy @Çiğdem- kız ne diyor deniz oğlan
hahahaha oklavayı patlat kafamda diyor bence şuan canı çekmişOho destereyi boynuzladığımızı duymayan kalmadı sağır sultan duydu
sevdiğin şarkısı varmı ki bengününGelecek sefere artık)
hahahaha oklavayı patlat kafamda diyor bence şuan canı çekmiş
Dön dön bebeğim dön çaresiz başım ayrılık böyle uzun sürmez kihahahaha oklavayı patlat kafamda diyor bence şuan canı çekmiş
Tabi ki.ağla kalbim ağla en sevdiğimdi puanını da aldı benden.Daha da var çok yüksek oy verebileceğimsevdiğin şarkısı varmı ki bengünün
hımm ver bakalım isimlerini banaTabi ki.ağla kalbim ağla en sevdiğimdi puanını da aldı benden.Daha da var çok yüksek oy verebileceğim
yarışmanın ahlaki seviyesi düştü iyice @CengoDön dön bebeğim dön çaresiz başım ayrılık böyle uzun sürmez ki
Bunu senin gibi edepsiz kitle söyleyince çok gülünç oluyoryarışmanın ahlaki seviyesi düştü iyice @Cengo
sensin edepsiz totalik.ssBunu senin gibi edepsiz kitle söyleyince çok gülünç oluyor
sen gözüme gözükme.ss@xemrexxx bana kızdınmı sen
Aşkım`i kullanmiyorsun.Bir kaç hafta sonraya saklarsan riskli olacak artık.Şimdi kullanmalısın bencehımm ver bakalım isimlerini bana
şarkıları güzel kararsız kalıyorum hangisi önce olsun diye
gerçek kızdınmı yaasensin edepsiz totalik.ss
sen gözüme gözükme.ss
valla tamda aklımdan geçiyordu bu şarkıAşkım`i kullanmiyorsun.Bir kaç hafta sonraya saklarsan riskli olacak artık.Şimdi kullanmalısın bence
Puanlarımı mı değiştirsemsensin edepsiz totalik.ss
sen gözüme gözükme.ss
Kullan derimgerçek kızdınmı yaaT
valla tamda aklımdan geçiyordu bu şarkı
yıldızla cevap veriyorum sanaPuanlarımı mı değiştirsem
Bu şarkıyı ne zaman kullanacanyıldızla cevap veriyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?