- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Recap da hazır zaten.Sadece onun şarkısı eksikbugün bşlıcak şarkı gönderme süresi 1 gün olucak artık🙂
Recap da hazır zaten.Sadece onun şarkısı eksikbugün bşlıcak şarkı gönderme süresi 1 gün olucak artık🙂
ayy sus sen bee o ayı parçalar inş seni@xemrexxx Çiğdem ile bal ayına gidersem geri dönemeyebilirim
Senin ayılarla aran iyidir malum Karadeniz kızısın olan bana olur gel seni doğuya götüreyim benayy sus sen bee o ayı parçalar inş seni
bence @Çiğdem- in babası ikinizi de vururSenin ayılarla aran iyidir malum Karadeniz kızısın olan bana olur gel seni doğuya götüreyim benSeninle kayak yaparız
destere bana kıymaz ama bu Çiğdem'i vurur bence bu konumda onun babası beni, destere de Çiğdem'i vurur ortada bal ayı kalmaz kan ayı kalıro zaman @destere vurur kıskançlıktan
Ben seni öteki tarafta rahat bırakmam
niye kıyamasın sana destere sana aranızda ne vardestere bana kıymaz ama bu Çiğdem'i vurur bence bu konumda onun babası beni, destere de Çiğdem'i vurur ortada bal ayı kalmaz kan ayı kalır
Ben seni öteki tarafta rahat bırakmam
Erkek erkeğin halinden anlar diyelimniye kıyamasın sana destere sana aranızda ne var
Bu da meşhur şarkı ilgi görür gibiSonraki hafta bunu koyabilirim
birbirinize ağda yaptığınız söyleniyorErkek erkeğin halinden anlar diyelim
Sen duymuşsun bundan öte yalan mı varbirbirinize ağda yaptığınız söyleniyor
Sen duymuşsun bundan öte yalan mı var
erkekte ağda gerekiyor bence kurt adam gibi dolaşmasınlarbirbirinize ağda yaptığınız söyleniyor
erkekte ağda gerekiyor bence kurt adam gibi dolaşmasınlar
kız çiğdem bak karagülde bu varmiş deniz ondan izliyormu şarada destere de göz atıyormuşSen duymuşsun bundan öte yalan mı var
Ağdaya ihtiyacım yok bacaklarım dışında vücudumda kıl bulamazsın zatenerkekte ağda gerekiyor bence kurt adam gibi dolaşmasınlar
Benim vücudumda böyle iştekız çiğdem bak karagülde bu varmiş deniz ondan izliyormu şarada destere de göz atıyormuş
Ekli dosyayı görüntüle 44153
ayoll önemli olanda erkekte bacak zaten yaz ayları şort falan hiç yakışmıyor büyük çevre kirliliği veriyorlar pürüssüz bacaklar istiyoruz biz erkeklerdeAğdaya ihtiyacım yok bacaklarım dışında vücudumda kıl bulamazsın zaten
Benim vücudumda böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?