Haha cümlenin icinde @Çiğdem- e cirkin diyerekten böyle bir şeye jürilerin kanmayacağını da belirtiyosun ama
Hem Çikolata namuslu kızdır yapmaz öyle seyler dimi kız Ciko
ayoll çiğdem donu zilli bir kızdır kii kandırııyonuz
Haha cümlenin icinde @Çiğdem- e cirkin diyerekten böyle bir şeye jürilerin kanmayacağını da belirtiyosun ama
Hem Çikolata namuslu kızdır yapmaz öyle seyler dimi kız Ciko
ayoll çiğdem donu zilli bir kızdır kii kandırııyonuz
sana kimse laf edemez cnm mustafayı sevmediğini söyleyen birisi olarak geçen hafta idare eder puan bu hafta ise oldukça iyi puan verdin demekki hoşuna giden parçaya hak eden puanı veriyorsunKötüydü napayım.Gökhan'ın şarkı özellikle berbattı. Mustafa Ceceli olmasa işin yaştı.@deniz19
@EFE UYSAL Mustafa'yı sevmiyorum biliyorsun. Bu şarkısına kötüydü.
@Bully Yalon'in hiç sevmediğim şarkısını seçmişsin. Daha azı olabilirdi.Daha fazlasının olacağı zamanlar vardır elbet.
@mrt-06 hissedemedim yine duyguyu. Yorumumda söylemiştim oysa ki.
@Cengo Deniz beni juriligé kim aldı diye soruyor cevaplasana.
Sensin Turabin berbatKötüydü napayım.Gökhan'ın şarkı özellikle berbattı. Mustafa Ceceli olmasa işin yaştı.@deniz19
@EFE UYSAL Mustafa'yı sevmiyorum biliyorsun. Bu şarkısına kötüydü.
@Bully Yalon'in hiç sevmediğim şarkısını seçmişsin. Daha azı olabilirdi.Daha fazlasının olacağı zamanlar vardır elbet.
@mrt-06 hissedemedim yine duyguyu. Yorumumda söylemiştim oysa ki.
@Cengo Deniz beni juriligé kim aldı diye soruyor cevaplasana.
Teşekkür ederim.Nasıl 2. Oldun sen yaa.Çok iğrenç bir şarkı oooo.:ss @Bully neyse tebrikler kanka.
@yatutarsa elediler mi seni.
Ben yerim dediğim gibi az kredisi kaldı.sana kimse laf edemez cnm mustafayı sevmediğini söyleyen birisi olarak geçen hafta idare eder puan bu hafta ise oldukça iyi puan verdin demekki hoşuna giden parçaya hak eden puanı veriyorsun
@Bully @mrt-06 ayol yedirmem size ben @sokak sanati ni
Haftaya kıpır kıpır gireceğim beğenmezsin senCevap vermiyorum Turabi mesajlarına.@denizz19 . Haftaya umarım iyi parça seçersin
Çok yakında öğreneceksin.Yarışmadan önce prensip edindiğim için dinlemiyorum ama oylamada dinlerim ve söylerim.Parça ne belki biliyorumdur. @Bully
sen onu brak sana büyük komblo kurulmuş bence parçanı çeyrek finale saklayan diyen herkes sana düşük puan vermiş acaba çeyrek finalde amaçları neydi o parçayla seni şutlamak olmasın hahaha@sokak sanati haftayaki parçamı beğenmezsen ben de bir şey bilmiyorum.
Haha aynen bu şarkı şimdi harcanır mı diyenlerin bazıları ortalama puan vermişler, o benim de ilgincime gitti.sen onu brak sana büyük komblo kurulmuş bence parçanı çeyrek finale saklayan diyen herkes sana düşük puan vermiş acaba çeyrek finalde amaçları neydi o parçayla seni şutlamak olmasın hahaha
Ben dedim de yarina kalmis yine. Cok zor ya konu acmak.5. hafta konusu açısla bu akşamda şarkıları paylaşsak 🙂🙂🙂
şarkı puanlamayı bende 2 gün olsun zaman verilsin diyenlerdendim ama şarkı göndermek için pek zaman verilmemesi lazım bence en azından konusu açılabilir paylaşmamız için 🙂🙂🙂Ben dedim de yarina kalmis yine. Cok zor ya konu acmak.
açık ara 1.olması lazımdı bu parçanın eurovisionda 1.olması gerektiği gibi 🙂🙂🙂Hadi 8-9-10 puan verirsin anlarım da, Eurovision'da 2.olmuş şarkıya 2-3 puan vermek nedir sırf onlar yüzünden ilk 3'ten çıktım helal etmiyem hakkımıBundan sonra herkes benden korksun yok öyle sevdiğim şarkıya puan vermek falan
Top points verenleri tam hatırlayamadım hatırladıklarım banko tam puancım @Çiğdem- ve @EFE UYSAL hepinize kocaman teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?