MusicSurvivor 2. Sezon | 4. Hafta Sonuçları

sana kimse laf edemez cnm mustafayı sevmediğini söyleyen birisi olarak geçen hafta idare eder puan bu hafta ise oldukça iyi puan verdin demekki hoşuna giden parçaya hak eden puanı veriyorsun
@Bully @mrt-06 ayol yedirmem size ben @sokak sanati ni

Sensin Turabin berbat

Nasıl 2. Oldun sen yaa.
Çok iğrenç bir şarkı oooo.:ss @Bully neyse tebrikler kanka.

@yatutarsa elediler mi seni.
Teşekkür ederim.

Zevksizmişsin demek ki. ss

Ben yerim dediğim gibi az kredisi kaldı.

@Çiğdem- rahat ol. 1 puanları görünce onlar olacağın nerden geldiğine sasiracaklar.

Bakmadan olmaz. Beğenmeyi çok istiyorum bu hafta.
@denizz19

Yarışmadan önce prensip edindiğim için dinlemiyorum ama oylamada dinlerim ve söylerim.
Parça ne belki biliyorumdur. @Bully

sen onu brak sana büyük komblo kurulmuş bence parçanı çeyrek finale saklayan diyen herkes sana düşük puan vermiş acaba çeyrek finalde amaçları neydi o parçayla seni şutlamak olmasın hahaha
Haha aynen bu şarkı şimdi harcanır mı diyenlerin bazıları ortalama puan vermişler, o benim de ilgincime gitti.

Ama hafta çok zorluydu onlar da haklı kendince.

5. hafta konusu açısla bu akşamda şarkıları paylaşsak 🙂🙂🙂

Ben dedim de yarina kalmis yine. Cok zor ya konu acmak.
şarkı puanlamayı bende 2 gün olsun zaman verilsin diyenlerdendim ama şarkı göndermek için pek zaman verilmemesi lazım bence en azından konusu açılabilir paylaşmamız için 🙂🙂🙂

Hadi 8-9-10 puan verirsin anlarım da, Eurovision'da 2.olmuş şarkıya 2-3 puan vermek nedir sırf onlar yüzünden ilk 3'ten çıktım helal etmiyem hakkımı
Bundan sonra herkes benden korksun yok öyle sevdiğim şarkıya puan vermek falan

Top points verenleri tam hatırlayamadım hatırladıklarım banko tam puancım @Çiğdem- ve @EFE UYSAL hepinize kocaman teşekkürler

açık ara 1.olması lazımdı bu parçanın eurovisionda 1.olması gerektiği gibi 🙂🙂🙂