MusicSurvivor 2. Sezon | 3. Hafta Sonuçları

-50 baya abartmissin Cengiz. -20 yeterli. Kural her zaman ayni kalmali.

Arkadaşlar kusura bakmayın. Ben telefondan oylarımı bugün öğlen kullanacaktım. Fakat telefondan açamadım. Ne kadar denediysemde telefon açmadı, oylarımı kullanamadım.

Kusura bakmayın.
Tekrardan söyleyim hiç önemi yok

Kıyasıya bir rekabet olacak o zaman aramızda

Saol. @Prncss

Duman son sırada yer almış. @Tzira bu hafta elenirse ilk sezondaki durum birebir yaşanacak.

Mustafa Ceceli ve Teoman'ın da bu kadar gerilerde olacağını düşünmüyordum; şarkıları iyiydi, ama diğerlerine göre biraz daha sönüktü.

Sezen Aksu, Demet Akalın ve MFÖ de beklenildiği gibi iyi gidiyorlar.

Son düzenleme:
Özür dilerim de hep aynı şeyi yapıyorsa biraz abartmak gerek.Zaten kural aynı o hep devam ettirdiği için öyle dedim
Bastan kurallari belirlemen gerek, yarisma boyunca kurallar durmadan degismesi mantiksiz bence.

@S.G.A.T. 'IN PUANLARI:

Ben Sende Tutuklu Kaldım 18
Ben Bİlmem 17
Peri 16
Köprü Alti 15
Kader Utansın 14
Jest Oldu 13
Hint Kumaşı 12
Beatiful Liar 11
Kış Güneşi 10
Evli Mutlu Çocuklu 9
Saat 3 8
Sallana Sallana 7
Oyun Bitti 6
Dağılmak İstiyorum 5
Mecbursun 4
Söz Veremem 3
Yandım Yandım 2
Emi 1

neden döndüyse foruma .ss @S.G.A.T.

Bastan kurallari belirlemen gerek, yarisma boyunca kurallar durmadan degismesi mantiksiz bence.
Kurallar değişmiyor.Yine -20 ile başlayacak.Ben nereden bilebilirim ki bir kişinin 3 kere gecikeceğini.Böyle bir şeyi beklemiyordum.Ve cezayı arttırmanın gerektiğini düşündüm

Kurallar değişmiyor.Yine -20 ile başlayacak.Ben nereden bilebilirim ki bir kişinin 3 kere gecikeceğini.Böyle bir şeyi beklemiyordum.Ve cezayı arttırmanın gerektiğini düşündüm
-20, -30, -40 diye artir bari, -20'den -50'ye cikmak baya sert yani.