MusicSurvivor 2. Sezon | 3. Hafta Sonuçları

Çok seviyorum bu şarkıyı iyi puan alacaksın benden.

4. hafta konusu açılsa da şarkımı paylaşsam.

evet bunuda yollayıcam ama şimdi değil🙂

arkadaşlar ya bu 3 şarkı arasında kaldım yardım edin ya
Bence 3û de doğru seçim olmaz.Unut beni 4.haftadan kullanılacak bir şarkı değil.Kalan 2 şarkıysa 2 elemeli haftada fazla riskli olur bence.Yine de sen bilirsin.Ben Aşkım`i teklif ediyorum

Hint Kumaşı güzel şarkıydı.Ama forumun zevki çok farklı,anlamak zor.O şarkı 16.olduktan sonra We Could Be The Same ne yapar kestirmek zor,ama Eurovision 2.si şarkıyla arkalarda kalırsan büyük olay olur

Çok Sevdiğim bir şarkı çok iyi puan alır benden.

@mrt-06 En geç 2-3 saate açarım ya

BİLGİ: ART ARDA 3 HAFTA İKİ KİŞİ ELENECEKTİR.ARDINDAN HEP BİR KİŞİ ELENECEKTİR.VE FİNALDEN ÖNCEKİ SON HAFTADA 5 KİŞİ YARIŞACAKTIR VE 2 KİŞİ ELENECEKTİR.
FİNALDE 3 YARIŞMACI OLACAKTIR.FİNALDE ÖNCE BİR KİŞİ ELENECEK ARDINDAN BÜYÜK FİNALE GEÇİLECEKTİR.

@Bully @denizz19 @Tzira @S.G.A.T. @yigit_00 @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @mrt-06 @ozgur2113 @yatutarsa @Çiğdem- @xemrexxx @tolgab @EFE UYSAL @gözlemci @hayret bi şey @vadikızı

Son düzenleme:
Bu 3 haftayı geçirmek finalin yarısı o zaman.Umarım geçebilirim ilk ikisi olur da sonuncuda zorlanacaktır çoğu kişi.

cnm herşey iyi hoşşta neden finalde 3 kişi yarışıyor finale 2 kişi yakışır bence neden 3 kişiye çıkardınkı

Final iki aşamalı olacak çünkü
Önce biri elenecek öyle büyük finale geçilcek
1 parça seçilicek ama değilmi 2 aşamalıyıda 1 parçayla katılıcaz değilmi inş 2 ayrı parça gerekmiyordur finale 😵😵😵